Заща Стоилов НЕ трябва да е нац.селекционер

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Заща Стоилов НЕ трябва да е нац.селекционер

Мнениеот MoNteSo » 29 яну 2009 17:56

Angoff написа:Аргумента е ясен драги ми подуенци... именит треньор или Мъри ?

Газаев-Мъри

Топмьолер-Мъри

Е какво имаме за сравнение,и хич не си мислете,че БФС няма пари ... има но не им се дават,защо като може сами да си ги лапнат,различните комисии, то е ясно,че от Боби нищо не зависи !

Какво ? Човекът който докара Леверкузен до зоната на изпадащите ?
А за Газаев е повече от ясно, че няма да води отбора.Човека няма дори паричната причина да дойде тук...

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 29 яну 2009 18:31

А бе защо толкова го коментирате Стоилов.Не мисля,че заслужава чак такова внимание.За мен лично , правилния човек е Краси Балъков.Оня ден ,четох някъде сравнение м/у двамата и наистина....КАКВА ФУТБОЛНА БИОГРАФИЯ ИМА Мъри?????????????????.....Никаква.Ако някой ми каже , че е станал шампион с Левски и е постигнал грандиозни резултати в кариерата си,отсега казвам ,че не го приемам за довод.Балъка е с 5 КЛАСИ НАД НЕГО КАТО СПЕЦИАЛИСТ :o

Потребителски аватар
montello

Мнениеот montello » 29 яну 2009 18:35

mari ne e lo6......no az sam za TOPMIOLER...NEMEC E I E DOKAZANO IME..BERBATOV STE GO GLEDA V O4ITE
ЦСКА

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 29 яну 2009 19:37

Вярно е че Мъри има 2 успешни мача като национален селекционер, ама тогава всички знаехме че ще е замалко, и отделно втория му мач не беше толкова качествен!
На Мъри му е даден голям вот на доверие в Литекс и той ако ги напусне, ще означава само че още рано-рано се е провалил с тях!
Искаме ли националния отбор да се води от провалили се треньори???
Другото е че се съмнявам че точно той ще успее да събуди националния отбор от летаргията в която беше вкаран след напускането на Стоичков!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 29 яну 2009 23:18

Този който е написал тази "Глупост" ми се струва, че има сериозно Психическо разстройство и трябва час по скоро МВР да му издири адреса и да бъде задържан и лекуван в психо-клиника, за да не видим утре отново итвлечен Автобус по Световните Новинарски емиции. Именно такива хора страдащи от комплекс за малоценност са способни да оспорят качествата на един средно-добър Европейски Треньор какъвто е Станимир Стоилов!

Но човека, който е написал всичко срещу него за мене може да се оприличи само с една дума - "Болен Психопат"!

На такива хора трябва да им бъде забранено по закон да пишат мнения във Форумите и по този начин да влияят на мнението на обикновенния Български Гражданин!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 30 яну 2009 14:07

bergkamp написа:А бе защо толкова го коментирате Стоилов.Не мисля,че заслужава чак такова внимание.За мен лично , правилния човек е Краси Балъков.Оня ден ,четох някъде сравнение м/у двамата и наистина....КАКВА ФУТБОЛНА БИОГРАФИЯ ИМА Мъри?????????????????.....Никаква.Ако някой ми каже , че е станал шампион с Левски и е постигнал грандиозни резултати в кариерата си,отсега казвам ,че не го приемам за довод.Балъка е с 5 КЛАСИ НАД НЕГО КАТО СПЕЦИАЛИСТ :o

Не мисля, че футболната биография има нещо общо с темата.... И как точно реши, че Краси е с 5 класи над Мъри??? По успехите на Краси като треньор или по провалите на Мъри като такъв? Несериозно е мнението ти.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Футбол - България”