Жилина-Литекс

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sl321

Re: Жилина-Литекс

Мнениеот sl321 » 04 авг 2010 22:03

[offtopic]
tacinho87 написа:
sl321 написа:
tacinho87 написа:Поне един линк нямали замача. Фифа се излагат,това е шампионска лига, как може мачовете на всеки отбор в световната лига по волейбол да се предават в държавата му...

Шампионска лига :lol: .Малко е далече от шампионска лига.Само 2 кръга по рано.Няма телевизия която да излъчва мача.Това казва всичко.Трагични сме.

Че сме трагични е вярно, но мога да гарантирамче този мачщеше да събере много повече зрители от Южна Корея -България например. А съм фен на волейбола...

Какво значение има кой предварителен кръг е, по тая логика да се предава само финала... Просто всеки отбор,който участва трябва да има договор с телевизия,за да получи лиценз. Не мисля че е мн трудно за изпълнение.

Относо другарите от ТВ +, какво приказват само, ако СЕМ работи трябва да ги спука сега с една огромна глоба за "лъжи". Значи и аз мога да си направя ТВ- ,да кажа че ще предавам 5 първенства + какволи не, и накрая да пускам музика по нея, след като някой си е платил. Това е нерегламентирана реклама,и с оглед на това че само Булсатком ги излъчва, това е ИЗМАМА.

Относно инет линковете, аз съм студент,в момента дори не съм в България, незнам след 2-3 месеца къде ще живея, само кабелни телевизии ми трябват,нали?! Преди време питах ДИЕМА, дали случайно не смятат да си подновят договора с ИПТВ или койтои да е, за да мога да ги гледам, защото излъчванята са им наистина професионални, и да си плащам за това. Отговора им беше-пуснете си Булсатком...
[/offtopic]

[offtopic]TV+ е телевизия на Булсатком а Булсатком не е кабелна а сателитна телевизия.Точно като за теб>Където и да си ще можеш да гледаш БГ телевизии.[/offtopic]
Последна промяна от sl321 на 04 авг 2010 22:17, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 04 авг 2010 22:07

Това е невъзможно,как можаха да ги обърнат така.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 04 авг 2010 22:47

Roger_Federer написа:Това е невъзможно,как можаха да ги обърнат така.

верно е невъзможно... :mrgreen: :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 04 авг 2010 23:02

Welcome to Bulgaria! Типичният ни манталитет! Сега остана да вдигнат глава и да влязат в ЛЕ, че иначе ще е наистина срамно! Направо там да им се пада Дебрецен и да бием рекордите по идиотия!

Потребителски аватар
magneticeye
Контакти:

Мнениеот magneticeye » 04 авг 2010 23:08

Може да ти е забавно но миналата години всички се смяха на левски колко бил слаб и така нататък но сега се вижда че и литекс също не са по напред . Остана само е Дебрецен да им се падне :mrgreen: :mrgreen: тогава наистина ще е трагично

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 04 авг 2010 23:10

Libera написа:Welcome to Bulgaria! Типичният ни манталитет! Сега остана да вдигнат глава и да влязат в ЛЕ, че иначе ще е наистина срамно! Направо там да им се пада Дебрецен и да бием рекордите по идиотия!

ти мани ама ако верно така стане ще падне такъв купон, какъвто и митьо пищова не е заформял... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 04 авг 2010 23:12

Libera написа:Welcome to Bulgaria! Типичният ни манталитет! Сега остана да вдигнат глава и да влязат в ЛЕ, че иначе ще е наистина срамно! Направо там да им се пада Дебрецен и да бием рекордите по идиотия!

:lol:
Изображение

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 04 авг 2010 23:13

Направо не ми се мисли на къде отиваме...ако продължават така скоро ще почваме турнирите на Юни в мачове с Тре Фиори и Тре Пенне от Сан Марино!

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 04 авг 2010 23:23

Libera написа:Направо не ми се мисли на къде отиваме...ако продължават така скоро ще почваме турнирите на Юни в мачове с Тре Фиори и Тре Пенне от Сан Марино!

По-скоро ще сме Тре Фиори и Тре Пенне :!: :cry:
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 04 авг 2010 23:40

hristov25 написа:
Libera написа:Направо не ми се мисли на къде отиваме...ако продължават така скоро ще почваме турнирите на Юни в мачове с Тре Фиори и Тре Пенне от Сан Марино!

По-скоро ще сме Тре Фиори и Тре Пенне :!: :cry:

Чакай бе, не си прави генерални изводи от Литекс и Берое. Още има шанс за три отбора в групите на Лига Европа. И чудото може да се случи, примерно три български отбора на полуфинал, Левски и ЦСКА в спор за титлата.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”