[/offtopic]tacinho87 написа:sl321 написа:tacinho87 написа:Поне един линк нямали замача. Фифа се излагат,това е шампионска лига, как може мачовете на всеки отбор в световната лига по волейбол да се предават в държавата му...
Шампионска лига.Малко е далече от шампионска лига.Само 2 кръга по рано.Няма телевизия която да излъчва мача.Това казва всичко.Трагични сме.
Че сме трагични е вярно, но мога да гарантирамче този мачщеше да събере много повече зрители от Южна Корея -България например. А съм фен на волейбола...
Какво значение има кой предварителен кръг е, по тая логика да се предава само финала... Просто всеки отбор,който участва трябва да има договор с телевизия,за да получи лиценз. Не мисля че е мн трудно за изпълнение.
Относо другарите от ТВ +, какво приказват само, ако СЕМ работи трябва да ги спука сега с една огромна глоба за "лъжи". Значи и аз мога да си направя ТВ- ,да кажа че ще предавам 5 първенства + какволи не, и накрая да пускам музика по нея, след като някой си е платил. Това е нерегламентирана реклама,и с оглед на това че само Булсатком ги излъчва, това е ИЗМАМА.
Относно инет линковете, аз съм студент,в момента дори не съм в България, незнам след 2-3 месеца къде ще живея, само кабелни телевизии ми трябват,нали?! Преди време питах ДИЕМА, дали случайно не смятат да си подновят договора с ИПТВ или койтои да е, за да мога да ги гледам, защото излъчванята са им наистина професионални, и да си плащам за това. Отговора им беше-пуснете си Булсатком...
[offtopic]TV+ е телевизия на Булсатком а Булсатком не е кабелна а сателитна телевизия.Точно като за теб>Където и да си ще можеш да гледаш БГ телевизии.[/offtopic]