Анкета

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Greenway

Re: Анкета

Мнениеот Greenway » 28 яну 2009 11:39

Това за КРИВИЯ е журналистическа глупост.Те първи почнаха да говорят играта това ,играта онова.Добре,аз питам....как стана така,че ЧЕРНО МОРЕ изигра и двата си най-силни мача БЕЗ КРИВИЯ....говорим за 2:2 в Щутгарт и 5:0 над Спартак.....Освен това играта на един отбор обикновено се върти около плеймейкъра....аз например с умиление си спомням как отидахме в Португалия на Евро 2004-цялата игра се въртеше около КРАСИ БАЛЪКОВ и бяхме отбор,а сега около никой нищо не се върти и не сме никакъв отбор.
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 яну 2009 13:28

MORSKI написа:
pepino_po написа:Черно море са доста симпатичен отбор, само че не виждам как ще се преборят с ЦСКА, Левски, Литекс, а да не говорим с Локо Сф (най-съдийския отбор). Аз лично мисля, че тройката ще е такава каквато съм я наредил по-горе.

Доко София никога няма да ни минат спокойно :D Литекс също можем да минем без проблем,ама Левски И Цска,не заради друго,ами заради корупцията и съдийските тесли,няма как да задминем.
Както не веднъж съм казвал 100 пъти предпочитам,да сме 3,от колкото да си купим титла в това измислено първенство ;)
Важното е в Европа,там си проличава кой колко струва :lol:

Ще ти дам аз едно Доко :twisted: :twisted: :twisted: кои сте вие бе морски,че да говорите така за Локо София?Та на вас срещу Щутгарт ви бяха първите евромачове в историята бе,Кича :lol: Аз бяна този мач и виках за вас,нищо,че съм фен на Щутгарт в Германия!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 яну 2009 18:25

acmilan написа:
MORSKI написа:
pepino_po написа:Черно море са доста симпатичен отбор, само че не виждам как ще се преборят с ЦСКА, Левски, Литекс, а да не говорим с Локо Сф (най-съдийския отбор). Аз лично мисля, че тройката ще е такава каквато съм я наредил по-горе.

Доко София никога няма да ни минат спокойно :D Литекс също можем да минем без проблем,ама Левски И Цска,не заради друго,ами заради корупцията и съдийските тесли,няма как да задминем.
Както не веднъж съм казвал 100 пъти предпочитам,да сме 3,от колкото да си купим титла в това измислено първенство ;)
Важното е в Европа,там си проличава кой колко струва :lol:

Ще ти дам аз едно Доко :twisted: :twisted: :twisted: кои сте вие бе морски,че да говорите така за Локо София?Та на вас срещу Щутгарт ви бяха първите евромачове в историята бе,Кича :lol: Аз бяна този мач и виках за вас,нищо,че съм фен на Щутгарт в Германия!

Браво на теб,ама това не променя факта,че товят отбор е най-съдийски и наред с Левски най-мразен и подпиран,така,че сте си ДОКО СОФИЯ ;)
Не се сърди,същност,ако искаш си се сърди,ама фактите си го показват.
Относно онзи деот каза,че,ако сме щели да станем шампиони,нямало да го твърдя.еми не ме познаваш драги,няма как да знаеш какво ще кажа,аз пред фактите няма как да си кривя душата,по-корумпирано и смешно от нашето първеснтво НЯМА!!!!!
Друг е въпроса,че вие се ардвате като дете на близалка на тези измислени титли :P
Да ние няма да станем шампиони,защото няма да ни сотавят,но играта на терена сама си показва,кой е по-добър ;)
Лятото и в Европа ще си проличи,защоот ние имаме отбор и колектив,а вие нещо не го показвате това :|

Върни се в “Футбол - България”