Нередовният гол на Дембеле

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ls86
Контакти:

Re: Нередовният гол на Дембеле

Мнениеот ls86 » 02 авг 2010 09:46

Какво значе неродовен бе
От ЦСКА са нередовни. На тях все нещо не им изнася.Недай си Боже гол да им вкарат- световен катаклизъм се случва
Гара и 5 гола щеше да вкара-ама айде напролет ще са толкова

venelinv
Контакти:

Мнениеот venelinv » 02 авг 2010 09:56

При гола на Дебиле си имаше чист 100% фаул, който само съдията не видя. УБЕДЕН СЪМ ДОРИ ЧЕ И ТРЕЗВОМИСЛЕЩИТЕ ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ НЕ БИХА ГО ОСПОРИЛИ. НЕ ЗНАМ ОБАЧЕ ЗАЩО МЕДИИТЕ СИ МЪЛЧАТ. Нормално е феновете на ЦСКА да се чувстват ограбени след като този същият съдия излиза на преден план след скандала Литекс-ЦСКА , с репликата "Ще дойде ситуация". А иначе всичко се връща така че утре може Левски да е ощетен. А забравих тогава се сменя шефа на съдиите. Иначе Левски бяха дори по слаби

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 02 авг 2010 10:00

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Да Гарата направи фал,напрово червен картон трябваше да му се даде!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

liki4a

Мнениеот liki4a » 02 авг 2010 10:00

и феновете на цецка са тотално неадекватни като Тодор Янчев, гледахте ли след мача канал 3 ???? Тоя беше дрогиран като кон !

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 авг 2010 10:03

venelinv написа:НЕ ЗНАМ ОБАЧЕ ЗАЩО МЕДИИТЕ СИ МЪЛЧАТ.

Знаеш, знаеш! Ама не искаш да си признаеш хиено :lol: Кой уважаващ себе си трезвомислещ журналист ще почне да успорва 200 % редовен гол? Тва е като да кажеш на бялото - черно... Само от Г.Атанасов може да очакваш такова нещо....
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

bokomilanista
Контакти:

Мнениеот bokomilanista » 02 авг 2010 10:06

Гледайте след кръгът анализите на Стиви О по Ринг.Единственото за което можете да претендирате е че Ясен Петров е пуснал Дембеле титуляр.Треньорът Дочев не видя нарушение.Гледайте положението внимателно няколко пъти.Гледайте ги и в ръцете,после в краката и където искате.Първото лошо връщане на вашия защитник изненада последния в отбраната,който също няма претенции за нарушение.Същото е и положението със Спасчо.Съдията му виновен че не му се стои във фитнеса за да се пребори и да вкара гол.В момента на съприкосновението бяха рамо в рамо-единоборство ,което във футболът не се наказва.Това е моята помощ.Не ме обвинявайте само в левскарство.Бивш арбитър съм и това гласят правилниците.Съдията в интерес на истината нашари Левскарите с жълти картони,докато същите положения за ЦСКА рядко бяха санкционирани ,да не говориме че трябваше да бъдат оцветени с жълто,а за Маркиньос и в червено за поредни жълти картони.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 02 авг 2010 10:17

Някой замисли ли се,че ако имаше фал на Гара,всички играчи на Цска щяха да наобиколят съдията,да му ръкомахат,да протестират?Но стана точно обратното - червените даже не вдигнаха ръка към съдията и изобщо не протестираха!Ако имаше нарушение,то щеше да се види най-добре от футболистите,а те не реагираха! => 100% редовен и чист гол на Гара!
Изображение

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 02 авг 2010 10:22

преди гола имаше положение пак със спъване отзад от дембеле което не се свири и стана голово положение...щом не свири дузпата с/у Делев се сетих какво ще стане...престъпно е по този на4ин да се реши дербито... :geek:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 02 авг 2010 10:24

Никакво нарушение,такива като вас които казват на това нарушение искат да превърнат футбола в европейски баскетбол.

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 02 авг 2010 10:24

venelinv написа:При гола на Дебиле си имаше чист 100% фаул, който само съдията не видя. УБЕДЕН СЪМ ДОРИ ЧЕ И ТРЕЗВОМИСЛЕЩИТЕ ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ НЕ БИХА ГО ОСПОРИЛИ. НЕ ЗНАМ ОБАЧЕ ЗАЩО МЕДИИТЕ СИ МЪЛЧАТ. Нормално е феновете на ЦСКА да се чувстват ограбени след като този същият съдия излиза на преден план след скандала Литекс-ЦСКА , с репликата "Ще дойде ситуация". А иначе всичко се връща така че утре може Левски да е ощетен. А забравих тогава се сменя шефа на съдиите. Иначе Левски бяха дори по слаби

Ти явно друг мач си гледал.Сваляй червените очила,гащите ги свали вече,а защо не коментираш 100 процентовата дузпа срещу Гаджев-Ясно се вижда,че го спъват.Какво плачите от съдията не знам.Да не говорим,че по трибуните направо ви смачкахме,бяхте домакини с полупразна агитка.

Върни се в “Футбол - България”