Кой сега може да бъде наречен "Гранд" на България?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ivaka
Контакти:

Re: Кой сега може да бъде наречен "Гранд" на България?

Мнениеот ivaka » 27 юли 2010 23:56

BEROE 88 написа:
ivaka написа:
BEROE 88 написа:Ако Берое-Рапид беше в Стара Загора трябваше по баири,блокове и покриви и пак нямаше да се събере.Минимум 30 хиляди щеше да има.Това трябва всички да го разберат.

Според теб това възможно ли е?
Само помисли на какъв стадион ще гостувате там.
Вие можете ли да предложите това в Стара Загора?
Хайда пак да поговорим за гранда...
Започни от тая мисъл със стадиона.

Така вярно е ,че стадиона трябва доста да се пооправи затова играем в София.Иначе де да знам Берое си е име в българския футбол имаме всичко без многото пари.За да станем гранд ясно е ,че трябват някой неща,ама все пак публиката е най-важното според мен във футбола.Исках да кажа за публиката само.

Виждаш ли, тази тема трябваше да започне не като "Кой е гранда сега?", а "Българи, можем да си чешаме езиците тук във форума и да се дразним, но елате да се подкрепим щом играем навън!"

Защото сме българи!
Готово, така се прави, а не с ние сме повече от вие - отговърт винаге е ДА, БЕ!

4erven do kosti
Контакти:

Мнениеот 4erven do kosti » 28 юли 2010 00:04

ABE TUPI ZARALII, KOGA STANAHTE MANGALI KOGA VI PO4ERNE ZADNIKA!!? 6E VI BIAT I S PUBLIKA I BEZ, S TOZI SELSKI MANTALITET I VIE I LOVE4 I MAINI I GLARUSI VINAGI 6E BUDETE TAM DOLU V NISKOTO!!!!!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 юли 2010 00:09

4erven do kosti написа:ABE TUPI ZARALII, KOGA STANAHTE MANGALI KOGA VI PO4ERNE ZADNIKA!!? 6E VI BIAT I S PUBLIKA I BEZ, S TOZI SELSKI MANTALITET I VIE I LOVE4 I MAINI I GLARUSI VINAGI 6E BUDETE TAM DOLU V NISKOTO!!!!!

пиши на кирилица, бре нарко :twisted: :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

BEROE 88

Мнениеот BEROE 88 » 28 юли 2010 00:10

4erven do kosti написа:ABE TUPI ZARALII, KOGA STANAHTE MANGALI KOGA VI PO4ERNE ZADNIKA!!? 6E VI BIAT I S PUBLIKA I BEZ, S TOZI SELSKI MANTALITET I VIE I LOVE4 I MAINI I GLARUSI VINAGI 6E BUDETE TAM DOLU V NISKOTO!!!!!

Абе гледай си кочината,малоумник!!!!!
1986,2010,2013

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 28 юли 2010 00:11

Обаче не се взима в предвид ,че публиката е мерило за даден отбор не мислите ли ? Ето например отбора на Литекс (без да ми се сърдят феновете му) не направи някакъв фурор в България , просто беше най-балансирания отбор тази година и затова е шампион... Но това, че е шампион едвали прибави много хора към агитката на ловчанлии. Просто Левски и ЦСКА са мерило за българския футбол- в момента са зле и затова футбола ни е зле ! Това е положението. Секи може да отрича но винаги това ще са грандовете на България !
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 28 юли 2010 00:34

Хората, които са били готови да дойдат на Берое-Рапид, но се отказват заради дребни заяждания в нета, да помислят дали само беройците пишат глупости, а от другата страна мируват кротко... Елате и подкрепете зеления отбор в четвъртък, всички, които го направят, заслужават уважение.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2010 01:47

Ако, ако... ма, няма ако. Ако не беше всичко в София направено от комунистите... Кой знае. Ако Ботев и Локото се бяха разбрали да играят на Градския стадион (най-големия в България и единствен с тераси...) и общината бе помогнала заедно с държавата, мислите ли, че някакъв "гранд" няма да се стресне от 60 000 ревящи фена. А аз съм сигурно, че подобна цифра би могла да се събере на мач в Пловдив. А Варна? Че я кажете: кое ще предпочитате- навъсеното витошко небе над София или слънчевия черноморски град с туристки, ала-бала, ако сте футболист? Но...няма "ако". Комунистическото иго е факт, който не може да се пренебрегне. Иначе многообразието и различието, конкуренцията не може да не окаже благотворно влияние на футбола ни. Ама няма! И на мен не ми се нрави подобно статукво. Ма живота е гаден. :mrgreen:
А с това как Литекс бил заслужилият шампион на България не съм съгласен. И ще си проличи съвсем скоро. Никой не заслужаваше шампион да стане!
Комунистите са ни ... мамата не за 50, а за 150 години напред. И е лошото, че пак вървим към комунизъм, май... :roll: :|

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 28 юли 2010 08:19

ето точно за това ставаше дума!
глезени с години левскарчета и цесекарчета не могат да приемат, че и други отбори търсят място под слънцето!
те даже ще отрекът и това, че футбола в България се е зародил извън столицата, без участието на техните отборчета!
но както и да е!
през последните 20 години се засилва тенденцията на западане на изкуствено създадените ни грандове! Само самоотвержената помощ на БФС ги държи в челото на класирането! Същото БФС е наложило и неписаните правила, че ако искаш да си национал и да направиш трансфер в чужбина, то задължително трябва да станеш футболист на ЦСКА или Левски, и по възможност на най-ниска цена! Последния пример е точно с бероец!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 28 юли 2010 09:00

metodito написа: Кой знае. Ако Ботев и Локото се бяха разбрали да играят на Градския стадион (най-големия в България и единствен с тераси...) и общината бе помогнала заедно с държавата, мислите ли, че някакъв "гранд" няма да се стресне от 60 000 ревящи фена. А аз съм сигурно, че подобна цифра би могла да се събере на мач в Пловдив. :|

При 250 000 човека от които поне 100 000 са деца, баби, лели, обратни и др. извън таргет групата посещаваща мачове, остават едни потенциални 150 000 които да отидат на мач.

Да приемем, че са 50 на 50 Локо-Ботев ( те не са но за сметките го приемаме). Остават по 75 000 което е 100%. На мач на Локо или Ботев срещу друг отбор ще се съберат 60 000 само ако всички циганите се събудят една сутрин плюят три пъти в пазвата си, завъртят се на място с пълен оборот и кажат дружно "Ние си тръгваме, довиждане" т.е. по-простичко казано никога.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 28 юли 2010 09:10

Lyubooo написа:...............................и други отбори търсят място под слънцето!

Няма лошо. Които търси намира. Само да си вземат плажно мляко щото под слънцето е опасно и може да изгорят лошо.

Lyubooo написа:.........................през последните 20 години се засилва тенденцията на западане на изкуствено създадените ни грандове!

За ЦСКА си прав. За Левски има още какво да научиш. Знанието дава самочувствие и най-вече "крила". Учи за да не ти се смеят когато пораснеш.

Lyubooo написа:.........................Само самоотвержената помощ на БФС ги държи в челото на класирането!

Това за съжаление е истина особенно в последните 10-на години.

Lyubooo написа:.........................Същото БФС е наложило и неписаните правила, че ако искаш да си национал и да направиш трансфер в чужбина, то задължително трябва да станеш футболист на ЦСКА или Левски, и по възможност на най-ниска цена! Последния пример е точно с бероец!

Аз не знам дали е правило, писано или не но знам, че никои не те бие през пръстите да замениш големият клуб Берое с некви смотани Левски и ЦСКА. Аз ако бях щях да си играя в Берое, да мачкам всичко наред и да не ми пука, че съм национал. А ако бия с по 5 на о всеки ще ме земат в Арсенал щото след като съм станал шампион 5 пъти подред съм играл с тях и съм ги победил насред Лондон.

Какво мислиш?

Върни се в “Футбол - България”