Боби Михайлов иска Емил Велев за тренъор на националния

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

vrvolleyball
Контакти:

Re: Боби Михайлов иска Емил Велев за тренъор на националния

Мнениеот vrvolleyball » 25 яну 2009 12:39

Аз пък искам Митко Удоджи в националния отбор и тренйор шеих Абдул Азис Абдула Сафар ал Насри ал Халим ибн Сах !!! От утре протести пред БФС !!! :!: :!: :!:

footballife
Контакти:

Мнениеот footballife » 25 яну 2009 16:09

slays написа:ходи се скрии, болен мозък, колко свирки му направи снощи на тоя некадърник. Толкова ли сте слепи всички, че не виждате, че най-добрият български треньор в момента е Ераносян. Не знам защо перуката не се сеща изобщо за него. Еду където отиде прави стойностен отбор.

ей педал майка ти да еба аз на тебе, ти на ероносян всеки ден ли му правиш свиски толкова му се радваш тъпо хюмне

Потребителски аватар
slays
Контакти:

Мнениеот slays » 25 яну 2009 19:12

не просто направи любимия ми отбор шампион като го вкара дълбоко на твоя любим отбор 4 пъти за 1 сезон

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 яну 2009 22:03

Аз също съм на мнение,че Ераносян е много добър треньор и аз лично бих се радвал той да поеме националния отбор!Към този момент новият селекционер е ясен-най-добрият български специалист Станимир Стоилов!След него е Еду,а надявам се и Балъков да се развие в тази професия.Извън това трио,няма друг българин,който е способен да води националите в близките години!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Футбол - България”