до управниците на бг футбола

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ostrieto
Контакти:

до управниците на бг футбола

Мнениеот ostrieto » 24 яну 2009 22:43

предполагам,че гледате големите мачове в европа.ако няма бюджет за скъп треньор,поне пращайте перспективни треньори на курсове и школи да гледат и се учат-това е напълно възможно.вижте какво прави Специалния в Интер със супер звездата си Адриано,след което последния играе срещу Рома като на финал за световно.С.А.Ф. в Ман.Юн. пуска редом до звезди на обща стойност над 200 000 млн. паунда 4-5 играча от юношите,чиято средна възраст не надхвърля 18-19 г.,като успява от всички да извлече максимума и да постигнат икономично изгоден турнирен резултат.и нека не говорим,че в бг няма материал-има и винаги ще има,след като дори и сега скаути на отбори като юве например не се притесняват да рискуват и да сключват договори с наше момче.наясно сте с футбола,бяхте велики играчи,още не е късно да направите нещо и като управници и мениджъри

Phoenix_Plovdiv
Контакти:

Re: до управниците на бг футбола

Мнениеот Phoenix_Plovdiv » 24 яну 2009 22:58

Прав си ;) . Но как да имаме млади и преспективни играчи, когато не им се дава шанс за изява. Превличат се бездарни чужденци. Какъв късмет е само да се родиш в Бразилия????
Идваш в България да риташ получаваш си заплата и редовно титулярно място и нищо, че преди това си се пекъл по плажовете. Иначе в момента на всички им е ясно, че при Пената е най-доброто място за развитие. Въпреки, че има проблеми с изразяването Пената е голям стратег и смятам, че все още притежава дарбата да намира млади таланти.
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 24 яну 2009 23:59

Phoenix_Plovdiv написа:Прав си ;) . Но как да имаме млади и преспективни играчи, когато не им се дава шанс за изява. Превличат се бездарни чужденци. Какъв късмет е само да се родиш в Бразилия????
Идваш в България да риташ получаваш си заплата и редовно титулярно място и нищо, че преди това си се пекъл по плажовете. Иначе в момента на всички им е ясно, че при Пената е най-доброто място за развитие. Въпреки, че има проблеми с изразяването Пената е голям стратег и смятам, че все още притежава дарбата да намира млади таланти.

По-трудно е и се иска повече време и упорство да направиш от едно дете голям футболист,отколкото да вземеш евтино готов,да се врътнат едни пари и да се разпределят между правилните хора.А и тва прикрива некъдарноста обхванала елитните ни отбори. :evil:

Phoenix_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Phoenix_Plovdiv » 25 яну 2009 02:44

Напротив. По-евтино би им излезнало да вземат млад играч от школата отколкото да дадат хиляди за бездарни чужденци. Но изглежда манталитета при нас е такъв. Какво се случи с миналогодишният гол майстор на "А" група ? Левски го взеха без пари, а иначе имаха пари за чужденци. Факт е, че не само Интер както се каза по-горе разчита и на млади таланти. Всички европейски грандове се стремят към това. Виждате, как когато се появи някой млад талант, веднага започва люта битка, кой отбор да го прилапа.

Но, когато започнем темата за школа и юноши стигаме до тази за разораните ниви, наричани от нас стадиони, а тази тема си е дълга и широка ;) .
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 25 яну 2009 04:14

Стана дума за родни таланти и т.н. .. Значи аз съм от Кюстендил и съм на 18 години .. транирал съм 4 години футбол и съм крайно разочарован от базите и т.н. Ритахме на патеките около стадиона , а не на тревата (за да не я "разсипеме" нищо , че нямахме отбор дори в Б група) , другия вариант за транировка беше на сгурията (друго място за транировки) , където съблекалнята беше на открито .. просто нямам думи .. Траньорите бяха пияници , които ни хвърлят една топка и ни остават да си чупиме краката.А аз лично бях единствения с различна смяна от другите мои връстници и бях принуден да транирам или с 2-3 години по-големи от мен ( което като си на 12 години разликата е огромна) или с тези , които са две години по-малки (с деца неможе да се транира .. ) . Тъй като не транирах с другите от моя набор , не попадах в сметките на траньора за мачове , независимо, че 70% от играчите неможеха на малкия пръст да ми стъпят.
Невъзможно е да се развиеш като футболист при такива условия и рано или късно всички се отказват от детската си мечта един ден да са като Ронално или Зидан и основната им цел става да се напият като свине в петък вечер и да се приберат на 4 крака

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 25 яну 2009 10:13

VelBujd написа:Стана дума за родни таланти и т.н. .. Значи аз съм от Кюстендил и съм на 18 години .. транирал съм 4 години футбол и съм крайно разочарован от базите и т.н. Ритахме на патеките около стадиона , а не на тревата (за да не я "разсипеме" нищо , че нямахме отбор дори в Б група) , другия вариант за транировка беше на сгурията (друго място за транировки) , където съблекалнята беше на открито .. просто нямам думи .. Траньорите бяха пияници , които ни хвърлят една топка и ни остават да си чупиме краката.А аз лично бях единствения с различна смяна от другите мои връстници и бях принуден да транирам или с 2-3 години по-големи от мен ( което като си на 12 години разликата е огромна) или с тези , които са две години по-малки (с деца неможе да се транира .. ) . Тъй като не транирах с другите от моя набор , не попадах в сметките на траньора за мачове , независимо, че 70% от играчите неможеха на малкия пръст да ми стъпят.
Невъзможно е да се развиеш като футболист при такива условия и рано или късно всички се отказват от детската си мечта един ден да са като Ронално или Зидан и основната им цел става да се напият като свине в петък вечер и да се приберат на 4 крака

За тебе имам едно предложение - кликни на линка ми в моя подпис, може и да измислим нещо за тебе, нищо, че ще ти се наложи да отскачаш до София. Като се регистрираш, влизаш в Раздел "Разни", питай в темата "ФРГ", ще ти съдействам ;)
ИзображениеИзображение

Phoenix_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Phoenix_Plovdiv » 25 яну 2009 11:27

Наистина много е рисковано, когато тръгнеш да се занимаваш усилено с този спорт. Особено, когато знаеш, колко талантливи момчета са се провалили. Пък и смятам, че в по-малките отбори играчите не се потбират по качества, а други фактори играят там.

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 25 яну 2009 12:06

itsoVIII написа:
VelBujd написа:Стана дума за родни таланти и т.н. .. Значи аз съм от Кюстендил и съм на 18 години .. транирал съм 4 години футбол и съм крайно разочарован от базите и т.н. Ритахме на патеките около стадиона , а не на тревата (за да не я "разсипеме" нищо , че нямахме отбор дори в Б група) , другия вариант за транировка беше на сгурията (друго място за транировки) , където съблекалнята беше на открито .. просто нямам думи .. Траньорите бяха пияници , които ни хвърлят една топка и ни остават да си чупиме краката.А аз лично бях единствения с различна смяна от другите мои връстници и бях принуден да транирам или с 2-3 години по-големи от мен ( което като си на 12 години разликата е огромна) или с тези , които са две години по-малки (с деца неможе да се транира .. ) . Тъй като не транирах с другите от моя набор , не попадах в сметките на траньора за мачове , независимо, че 70% от играчите неможеха на малкия пръст да ми стъпят.

За тебе имам едно предложение - кликни на линка ми в моя подпис, може и да измислим нещо за тебе, нищо, че ще ти се наложи да отскачаш до София. Като се регистрираш, влизаш в Раздел "Разни", питай в темата "ФРГ", ще ти съдействам ;)
идеята не е лоша , но в момента няма как да стане .. може би на есен като отида да уча в София ще измислим нещо ;)

Върни се в “Футбол - България”