Боби Михайлов иска Емил Велев за тренъор на националния

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

footballife
Контакти:

Боби Михайлов иска Емил Велев за тренъор на националния

Мнениеот footballife » 25 яну 2009 08:04

Боби Михайлов иска Емил Велев за тренъор на националния и да съвмести двете длъжности тази на Левски и националния.Отказва се от Мъри Стоилов, тъй като Емил Велев направи Левски лидер и е много доволен от това и го счита за по-класния от двамата и освен това е приятел на Аврам Грант беше на стаж в Челси и може би в момента е най-добрия български треньор.Може би само Емил Велев може да ни класира, вижте какъв успех постигна след кошамара на Левски в Европа ги направи лидери в А група, това никой не го може със сигурност Велев е горд с него за това и мисля, че той ще е треньор и на националния.Никой друг не може да ни класира освен най-добрия български специалист в момент - Емил Велев.Той мож би ще се превърне и в най-великия български треньор и сега е момента да поеме и националите.Ако не изберат Емил Велев и сложат на друг ВСИКИ ДА ОТИВАМЕ НА ПРОТЕСТ ПРЕД БФС С ПЛАКАТИ ''ИСКАМЕ ЕМИЛ ВЕЛЕВ ЗА ТРЕНЬОР'' няма значение от левски ли си от цска ли си от черноморец ли си от локо пд ли си всички да кажем, че искаме най-добрия за треньор, но едва ли ще се стига до там Боби Михайлов ще го избере и той знае, че е най-добрия треньор Емил Велев.Виже Левски победи Цървена Звезда с 2:0 Емил Велев просто в момента е номер 1.

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Re: Боби Михайлов иска Емил Велев за тренъор на националния

Мнениеот Боримечката » 25 яну 2009 08:56

Имай милост,бе човек!Сутрин е,някой хора(като мен)си пият кафето по това време.А аз сериозно щях да се задавя....от смях,като го прочетох това творение :D :D :D

Потребителски аватар
slays
Контакти:

Мнениеот slays » 25 яну 2009 08:59

ходи се скрии, болен мозък, колко свирки му направи снощи на тоя некадърник. Толкова ли сте слепи всички, че не виждате, че най-добрият български треньор в момента е Ераносян. Не знам защо перуката не се сеща изобщо за него. Еду където отиде прави стойностен отбор.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 25 яну 2009 09:02

footballife написа:Боби Михайлов иска Емил Велев за тренъор на националния и да съвмести двете длъжности тази на Левски и националния.Отказва се от Мъри Стоилов, тъй като Емил Велев направи Левски лидер и е много доволен от това и го счита за по-класния от двамата и освен това е приятел на Аврам Грант беше на стаж в Челси и може би в момента е най-добрия български треньор.Може би само Емил Велев може да ни класира, вижте какъв успех постигна след кошамара на Левски в Европа ги направи лидери в А група, това никой не го може със сигурност Велев е горд с него за това и мисля, че той ще е треньор и на националния.Никой друг не може да ни класира освен най-добрия български специалист в момент - Емил Велев.Той мож би ще се превърне и в най-великия български треньор и сега е момента да поеме и националите.Ако не изберат Емил Велев и сложат на друг ВСИКИ ДА ОТИВАМЕ НА ПРОТЕСТ ПРЕД БФС С ПЛАКАТИ ''ИСКАМЕ ЕМИЛ ВЕЛЕВ ЗА ТРЕНЬОР'' няма значение от левски ли си от цска ли си от черноморец ли си от локо пд ли си всички да кажем, че искаме най-добрия за треньор, но едва ли ще се стига до там Боби Михайлов ще го избере и той знае, че е най-добрия треньор Емил Велев.Виже Левски победи Цървена Звезда с 2:0 Емил Велев просто в момента е номер 1.

ПРИЯТЕЛЧЕ,ТИ СПАЛ ЛИ СИ ДОБРЕ ИЛИ ,НЕЩО СИ СБЪРКАЛ ТРЕНЬОРА :?: :?: НЕ СИ ПРАВИ МАЙТАП С ПИШЕЩИТЕ БРАТЯ ВЪВ ФОРУМА,ЗАЩОТО НЕ ВСИЧКИ СМЕ МАЗОХИСТИ!!!КАКЪВ КОКАЛ ,КАКЪВ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР СЪНУВАШ!!!ЧЕ ТОЙ НЕМОЖА ДА ОТСТРАНИ ЕДИН БАТЕ БОРИСОВ,И ЖИЛИНА А ТИ ГО ПРЕДЛАГАШ ЗА НАЦИОНАЛА,ЧЕ И ПРОТЕСТИ ДА СЕ ДИГАТ ХА ХА ХА ХА ХА !
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 25 яну 2009 09:36

slays написа:ходи се скрии, болен мозък, колко свирки му направи снощи на тоя некадърник. Толкова ли сте слепи всички, че не виждате, че най-добрият български треньор в момента е Ераносян. Не знам защо перуката не се сеща изобщо за него. Еду където отиде прави стойностен отбор.

ТВОЯ ЕДУ МАЙ ИМА ПРОБЛЕМИ С ДОПИНГА
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Mehanika
Контакти:

Мнениеот Mehanika » 25 яну 2009 09:49

Боримечката написа:Имай милост,бе човек!Сутрин е,някой хора(като мен)си пият кафето по това време.А аз сериозно щях да се задавя....от смях,като го прочетох това творение :D :D :D

ти ме разби хахаххаха, протести ще се вдигат ако велев стане трньор да го махат от там тоо некъдърник , и скате и феновете на националния да нарича "наркомани" и "пияници" ?

graveworm
Контакти:

Мнениеот graveworm » 25 яну 2009 10:06

Уф момчета много сте прости. Не сте ли чували за ирония? Или часовете по български език сте ги проспивали. :? Това дето го е написал няма един грам сериозност ама кой да са усети, всеки тръгва по селски да налива с черпака веднага. Евала! Емил Велев ПРЕЗИДЕНТ!

kkatan

Мнениеот kkatan » 25 яну 2009 10:08

боооже колко мъка има на този свят....

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 25 яну 2009 11:34

хахахахахаха
хохохохохохо
егати простотията