Строят модерен стадион на Спартак Варна за 19 800 души!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Строят модерен стадион на Спартак Варна за 19 800 души!!!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 юли 2010 15:57

soilwork написа:
Captain Stottlemeyer написа:Ами наскоро видях "стадиона" на "Славия" постван в една тема. Преди това се нагледах на "стадиона" на боклукчиите във Борисовата градина.... и двата във вид на далечни проекти, направени с помощта на някоя от компютърните програми в помощ на съвременните колеги на Уста Колю Фичето, търкащи банките в УАСГ. А бе колега Пармалат, слънцето тези дни ли ти повлия, или какво ......? Пий една бира, за да се даврандисаш ..... :mrgreen:
Само пропусна да споменеш "Гереня" която пропада и мераклийските проекти на бай ти Ганьо за "Раковски" :mrgreen:

Душко, за разлика от други, бай Ганьо си прави много добре сметката. :) Затова, поне засега, той се отказа от "Раковски". "Герена" може и да пропада (според теб), но там се играят и ще се играят мачове за първенство и за ЛЕ. Нашите футболисти не ходят с извадени джобове и не бойкотират мачове. :) "Левски" не дължи и един лев на държавата или на други клубове, така както други. ;) Отборът не играе под наем на чужд стадион, както от години правят други. ;) Нашите билети няма да са по 10 лева.... :lol: Да продължавам ли, или ще ти дойде малко в повече?! ... :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 26 юли 2010 16:02

Абсолютно си прав!Но къде виждаш аз да плюя?Изкарвам на свтло факти,които може и да ги знаеш,може и да не ги знаеш,но повечето съфорумци не са и чували за тези събития случващи се във Варна.И вероятно им е интересно да научат по какъв начин се източва един клуб и то със съдействието или бездействието на феновете.Както ти е по удобно,за да няма после обидени.А за подаване на ръка от моряк на спартаклия,мога да кажа че съм твърдо против.Ако желаеш мога да ти обясня защо,но най вероятно се досещаш.Имам приятели със синьо-бели пристрастия,но на тема футбол всеки си държи на неговото и консенсус няма.Поддържаме едно миролюбиво съществуване,но когато опре до отборите става страшно.Ела че ни гледай!Така че търсете съпричастност навсякъде другаде.При нас няма да я намерите.

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 26 юли 2010 16:06

Няма да се намесвам в темата за Черно море - Спартак .Вижда се на кои отбор съм фен,затова ще пиша като варненец,за да не ме обвините в някаква пристрастност.
Сега по темата.
Днеска четох в различни сайтове за проекта за новия стадион,които трябва да замени Коритото.Много ми напомнят нещата за Стадион "Варна" , реконструкцията на "Тича" ,Лекоатлетическия стадион в Младост ,Стадиона за бейзбол в Аспарухово и всички идейни проекти,които ми прави впечатление винаги преди избори се започват (догодина са местните избори).Честно казано - ПИСНА МИ да ни лъжат.Писна ми от мръсотията в тоя град,ДУПКИТЕ,корупцията и нагласените работи,но най ми ПИСНА,когато почнат да замазват очите с дребни неща които никога може да не се случат.Варна е град с едно от най младите населения в България и е срамота да няма един свестен стадион,където да се развличат децата,да спортуват и да гледаме професионален спорт.Темата е толкова дълга и толкова дъвкана,че даже не ми се коментира,защото може да изпиша хиляди редове.Време е варненци да си подкрепят спорта и както излязохме да протестираме срещу дупките,така и да настояваме мафиотите дето ни крадат и лъжат 20 години да изпълнят обещанието си да изградят спортните бази.Парите които са откраднали от всички нас са в пъти повече от това което ще вложат.Неможе само да се краде ,а трябва и да се дава.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 26 юли 2010 16:09

+1о!!!Но кой срещу кого ще протестира и с кого ще бъде заедно?Знайно е-10 човека са 10 войводи в България.Лошото е че няма четници.

Потребителски аватар
Barona

Мнениеот Barona » 26 юли 2010 16:12

Така е Варна е третия най-населен град в страната и е престъпление да няма един свестен стадион.
[center]Изображение[/center]
[center] Животът е заем, а не подарък.[/center]

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 26 юли 2010 16:16

BS1913 написа:Няма да се намесвам в темата за Черно море - Спартак .Вижда се на кои отбор съм фен,затова ще пиша като варненец,за да не ме обвините в някаква пристрастност.
Сега по темата.
Днеска четох в различни сайтове за проекта за новия стадион,които трябва да замени Коритото.Много ми напомнят нещата за Стадион "Варна" , реконструкцията на "Тича" ,Лекоатлетическия стадион в Младост ,Стадиона за бейзбол в Аспарухово и всички идейни проекти,които ми прави впечатление винаги преди избори се започват (догодина са местните избори).Честно казано - ПИСНА МИ да ни лъжат.Писна ми от мръсотията в тоя град,ДУПКИТЕ,корупцията и нагласените работи,но най ми ПИСНА,когато почнат да замазват очите с дребни неща които никога може да не се случат.Варна е град с едно от най младите населения в България и е срамота да няма един свестен стадион,където да се развличат децата,да спортуват и да гледаме професионален спорт.Темата е толкова дълга и толкова дъвкана,че даже не ми се коментира,защото може да изпиша хиляди редове.Време е варненци да си подкрепят спорта и както излязохме да протестираме срещу дупките,така и да настояваме мафиотите дето ни крадат и лъжат 20 години да изпълнят обещанието си да изградят спортните бази.Парите които са откраднали от всички нас са в пъти повече от това което ще вложат.Неможе само да се краде ,а трябва и да се дава.

колега -лекоатлетическия стадион в Младост му давам още най-много 2-3 месеца и ще е готов,поне от там минавам за работа и хората си бачкат по-лека лека,затревен е поне от 1 месец и пистата е направена от асфалт(дали ще слагат друга настилка от горе там вече не знам),правят се трибуните в момента,огради и още довършителни работи,ако имаш свободно време разкарай се до там
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 26 юли 2010 16:20

Green Beast написа:+1о!!!Но кой срещу кого ще протестира и с кого ще бъде заедно?Знайно е-10 човека са 10 войводи в България.Лошото е че няма четници.

Трябва да се протестира и да се изкарат договорите за тези проекти.Има уж подписани договори за стадион Варна и Младост,но никой не ги е виждал какво представляват.Какви са условията,има ли неустоики и тн. както беше с договорите за дупките.Ако се оставят така нещата,може още 20 години да се оправдават с какво ли не и да не построят нищо,а от това губим всички.Дори и развалини тези обекти се ползваха и дори и в мизерни условия се провеждаше някаква спортна дейност.Протеста за дупките почна от Фейсбук (просто защото медиите обръщат мн внимание на групите в соц.мрежа), може и оттам да се започне като начало.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
Barona

Мнениеот Barona » 26 юли 2010 16:22

BS1913 написа:
Green Beast написа:+1о!!!Но кой срещу кого ще протестира и с кого ще бъде заедно?Знайно е-10 човека са 10 войводи в България.Лошото е че няма четници.

Трябва да се протестира и да се изкарат договорите за тези проекти.Има уж подписани договори за стадион Варна и Младост,но никой не ги е виждал какво представляват.Какви са условията,има ли неустоики и тн. както беше с договорите за дупките.Ако се оставят така нещата,може още 20 години да се оправдават с какво ли не и да не построят нищо,а от това губим всички.Дори и развалини тези обекти се ползваха и дори и в мизерни условия се провеждаше някаква спортна дейност.Протеста за дупките почна от Фейсбук (просто защото медиите обръщат мн внимание на групите в соц.мрежа), може и оттам да се започне като начало.

Ами стиска ли му на някой да търски сметка на ТИМ е въпроса за стадион Варна? :roll:
[center]Изображение[/center]
[center] Животът е заем, а не подарък.[/center]

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 26 юли 2010 16:24

thebully написа:
BS1913 написа:Няма да се намесвам в темата за Черно море - Спартак .Вижда се на кои отбор съм фен,затова ще пиша като варненец,за да не ме обвините в някаква пристрастност.
Сега по темата.

колега -лекоатлетическия стадион в Младост му давам още най-много 2-3 месеца и ще е готов,поне от там минавам за работа и хората си бачкат по-лека лека,затревен е поне от 1 месец и пистата е направена от асфалт(дали ще слагат друга настилка от горе там вече не знам),правят се трибуните в момента,огради и още довършителни работи,ако имаш свободно време разкарай се до там

Минавал съм,но няма нищо общо с проекта които изкараха.Май единственото общо с проекта ще е Спорт Хотела които смятат да вдигнат.Обещаваха стадион за 20 хиляди души в началото,а сега незнам дали и 5000 ще събере.Настилката трябваше да е последно поколение за да приема състезания от Златната лига - силно се съмнявам в това вече.

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 26 юли 2010 16:31

Предвижда писта с 8 коридора, сектори за овчарски, троен и дълъг скок, за хвърляне на чук, гюлле, копие и зона за водно препятствие за дългите дисциплини. Обособяването на зони за всички лекоатлетически дисциплини е сред най-важните изисквания на Световната федерация по лека атлетика. Игрището ще бъде с тревна настилка, което ще означава възможност за трениране на футболни отбори. Отделно в проекта са предвидени и четири писти за загрявка, две мултифункционални игрища и 6 тенискорта с възможност за покриване през зимата.

Трибуните ще предлагат места за 1880 зрители, 144 бизнес места, ВИП лоджия, както и места за хора с увреждания. Всички трибуни ще бъдат защитени с козирка. Ще има медиен и съдийски център, детска част със зона за игри.

Комплексът е разчетен с 9-етажна сграда, в която ще има хотелска част за тимовете, които ще тренират, конферентен и офис център, спортно-възстановителен център и търговски обекти, в които ще се продават само спортни стоки и артикули, както и паркинг за посетители и автобуси.

Ще намеря първоначалните изхвърляние за големи трибуни и Златна лига.Общинския съвет приема първоначалния проект за нещо голямо и функционално,а после се извиват ръцете и проекта става толкова жалък,че и първенства за юноши и девойки няма да може да приемем.Знам че някой ще каже,че поне ще направят нещо, но проблема е че ни правят на балами.

Върни се в “Футбол - България”