Добра школа за развитие?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Добра школа за развитие?

Мнениеот k_oleto » 17 юли 2010 00:31

cerberr написа:Благодаря на всички. Ще разгледам Академик и Славия, може би и Локо... както и да е, все една от тях ще се окаже подходящ вариант.

А за човека, който беше коментирал поста ми, и доколко е граматически правилен - не искам похвали, за това колко добре пиша... все още имам много да уча, но смятам че не е правилно, грешките да изпъкват пред концепцията на поста, нали? Няма безгрешен човек, ако тръгнем да си казваме грешките един на друг, няма да стигнем доникъде. Все пак благодаря за критиката, ще се постарая да избягвам занапред такива неща.

И не, далечни от София школи, не ми вършат работа. Благодаря, че ги споменавате, но както каза човекът под мен, по законов ред, няма как да използвам услугите на автобус за придвижване до там.(ако съм сам)

Мхмм, понеже не мога да взема отношение по темата: "къде в София мога да тренирам ?" Чета с любопитство всичко около нея. Зачекна и темата за правописа. Приятелю, ако ти си на 12-сет години - или ще станеш професор на 20-сет, или нещо ни занасяш - питаш за сина си или си търсиш тема за чат - за мен е вероятно изречението да продължи след.. второто "или"

cerberr
Контакти:

Мнениеот cerberr » 17 юли 2010 07:45

Извинявай, но не те разбрах.

Нямам мотив, да си измислям, все пак задавам въпрос в обществен форум в който се споделят мнения, нали така?

Не зачерквам темите, а просто обсъждам... нито съм казал че съм човекът правопис, нито съм казал, че съм суперталант на който му трябва НАЙ - добрата възможна школа? Обсъждаме вариантите, а и вече получих достатъчно отговори.

Благодаря на всички, и приятен ден.

И не вярвам, че може по едно писане в виртуалната мрежа да определите дали съм на 12 или 50?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 юли 2010 12:07

tprodanov написа:Виж сега.
Прочети още веднъж мнението ми, и ми покажи точно къде му предлагам Герена, че май си пил нещо противозаконно.
След това прочети последния пост на момчето и си направи изводите сам за себе си кой е прав.
Благодаря ти предварително.

Ок, не ти, а друг му предлага Герена. Все тая е кой го предлага! Аз просто казвам къде е най-доброто място за едно дете, той преценява дали го устройва и ако не, предлагам и втори вариант! Прочети сега отново подчертаното! Това съм го написал още в първия си пост и би трябвало да не се заяждаш на дребно и да се хващаш за една дума, ама...
Предлагам Етрополе защото е все тая дали ще пътува до там всеки уикенд или ще пътува всеки ден примерно от Овча Купел до Герена! Проблемът с транспорта си стои и в двата случая! В края на краищата Етрополе не е чак толкова далеч. Дори Мировяне ще му е много по-неудобно ако живее в Младост!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

cerberr
Контакти:

Мнениеот cerberr » 17 юли 2010 12:20

Благодаря на всички, смятам темата за приключена. По - добре да се заключи и да се избегнат излишни кавги и спорове, заради една подхвърлена дума.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 юли 2010 15:49

vaskonti написа:
tprodanov написа:Виж сега.
Прочети още веднъж мнението ми, и ми покажи точно къде му предлагам Герена, че май си пил нещо противозаконно.
След това прочети последния пост на момчето и си направи изводите сам за себе си кой е прав.
Благодаря ти предварително.

Ок, не ти, а друг му предлага Герена. Все тая е кой го предлага! Аз просто казвам къде е най-доброто място за едно дете, той преценява дали го устройва и ако не, предлагам и втори вариант! Прочети сега отново подчертаното! Това съм го написал още в първия си пост и би трябвало да не се заяждаш на дребно и да се хващаш за една дума, ама...
Предлагам Етрополе защото е все тая дали ще пътува до там всеки уикенд или ще пътува всеки ден примерно от Овча Купел до Герена! Проблемът с транспорта си стои и в двата случая! В края на краищата Етрополе не е чак толкова далеч. Дори Мировяне ще му е много по-неудобно ако живее в Младост!

1. Проблема с транспорта не е баш така. Ако както ти предполагаш, живее в овча купел, всеки ден ще трябва да пътува 40 минути до Герена - прав си напълно. Но, за да стигне до Етрополе, пак трябва да мине през Герена, щото пътя за Етрополе минава от там, та не виждам как пестиш път тука :mrgreen:
Второ, има значителна разлика между градски и извънградски транспорт. В единия може да се вози 12 годишно момче, в другия - не. Познай в кой.

Основното изискване на пича беше удобна школа, наблизо в София. Изрично каза, че не иска най-добрата школа, а най-удобната. Хайде със здраве.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 юли 2010 19:13

Дори 12 годишното момче схвана, че от една подхвърлена дума възникна спор. Не знам защо ти трябваше да се хващаш за 1 дума и да пускаш язвителни забележки, още повече, че достатъчно ясно съм уточнил какво имам пред вид.
Не знам защо пак ще ти отговоря, ама ще го направя. Ако живее в Овча Купел ще му е трудно да ходи до Етрополе, но ако живее в Левски Б, тогава пък ще му е перфектно, но пък би било трудно да ходи на тренировки на стадион Славия, например. До Етрополе ще ходи(с кола) най-много всеки уикенд(което прави веднъж седмично, в случай че не разбираш), а София ще пресича всеки ден. Ще повторя, не, ами ще го кажа за 10 пъти сигурно - момчето само ще си прецени единият вариант и ако не го устройва, предложил съм втори. Не вярвам да схванеш, така че съм до тук.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Футбол - България”