dunavfc написа:Има ли начин,ако си на cabletel да си платиш и да имаш тв + ? Или за да гледаш този канал,трябва задълже да си на булсат ?
няма начин, трябва да си към булсатком

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
dunavfc написа:Има ли начин,ако си на cabletel да си платиш и да имаш тв + ? Или за да гледаш този канал,трябва задълже да си на булсат ?
tprodanov написа:Аз и за автора се притеснявам малко, да не си реже вените в момента...
Бижутера написа:dunavfc написа:Има ли начин,ако си на cabletel да си платиш и да имаш тв + ? Или за да гледаш този канал,трябва задълже да си на булсат ?
няма начин, трябва да си към булсатком
genatelo написа:За всички абонати на Мсат в Варна.ТВ+ на 68 канал на мястото на спорт+.успех на ЛЕВСКИ.
Гуу написа:genatelo написа:За всички абонати на Мсат в Варна.ТВ+ на 68 канал на мястото на спорт+.успех на ЛЕВСКИ.
Което май е незаокнно, като гледам надписа, който върви отдолу на еркана на ТВ+? Интересно ми е, дали ще има някакви последици и какви за Мсат заради това излъчване ?
Гуу написа:genatelo написа:За всички абонати на Мсат в Варна.ТВ+ на 68 канал на мястото на спорт+.успех на ЛЕВСКИ.
Което май е незаокнно, като гледам надписа, който върви отдолу на еркана на ТВ+? Интересно ми е, дали ще има някакви последици и какви за Мсат заради това излъчване ?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта