Да пожелаем УСПЕХ на българските отбори в Европа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Да пожелаем УСПЕХ на българските отбори в Европа

Мнениеот marmi52 » 13 юли 2010 22:05

veseo написа:
marmi52 написа:8-)

Като гледам тая вчер, че Литекс играят като равен с равен на собствения си стадион с едни черногорски миньори или дърводелци, все си мисля, че нищо добро не очаква нашите отбори в Европа. 8-)

Баш като равен с равен... имаха поне 3-4 100%-ови положения (2 първото полувреме), просто трудно бележат. Надиграха ги тотално, въпроса е че с тоя единствен гол е опасно да не допуснат един случаен (какъвто реално беше единствения който вкараха днес)... ще видим, дано продължат.

8-)
Ами, ако тази игра на любимците ви, ви радва - ок ! :lol:
Аз гледах второто полувреме, в което европейският колос Рудар от Черна гора владееше по-продължително топката и изпълни една дузина корнери и фаулове пред вратата на домакините ...
Последните 10 минути съдията се престара и изгони пресилено човек на черногорци и чак тогава Литекс създадоха няколко разбърквания пред вратата на Рудар ... 8-)
Лично моите очаквания за този мач бяха други. Надявах се, поне след този скъп ремонт, който направи Гриша Ганчев на стадиона си, той да се напълни ... Все пак това е мач от европейските клубни турнири ! А капацитетът на стадиона беше сведен до 7 000 места, доколкото знам ...
Очаквах също по-убедителна победа на Литекс. Рудар е твърде ниско стъпало, за да се спъват още в него ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
botkata
Контакти:

Мнениеот botkata » 13 юли 2010 22:29

Дано!!!!!!!!и според мен ще успеем тази година !! :!: само цесека да не се издъни :lol: :lol: в кръга на 6егата
Кръв , сперма и расизъм , за здрав и бодър организъм ! ♥

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 13 юли 2010 22:54

marmi52 написа:
8-)
Ами, ако тази игра на любимците ви, ви радва - ок ! :lol:
Аз гледах второто полувреме, в което европейският колос Рудар от Черна гора владееше по-продължително топката и изпълни една дузина корнери и фаулове пред вратата на домакините ...
Последните 10 минути съдията се престара и изгони пресилено човек на черногорци и чак тогава Литекс създадоха няколко разбърквания пред вратата на Рудар ... 8-)
Лично моите очаквания за този мач бяха други. Надявах се, поне след този скъп ремонт, който направи Гриша Ганчев на стадиона си, той да се напълни ... Все пак това е мач от европейските клубни турнири ! А капацитетът на стадиона беше сведен до 7 000 места, доколкото знам ...
Очаквах също по-убедителна победа на Литекс. Рудар е твърде ниско стъпало, за да се спъват още в него ...

Не са ми любимци. За разлика от някои, мога да коментирам и отбори, които са ми безразлични, не само "ний сми дъ бьест, говедата/чорбите/противника са пълни балуши" ;) Пресилено изгонване? Задържането беше ОЧЕВАДНО, а това си е по всички правилници жълт картон, който в случая беше втори. Или и ти си на принципа на българските играчи - "имам вече жълт картон, моа да си правя квото искам"?

Колкото до публиката - и аз очаквам от мултимилиардната София, всички от които са заклети фенове до смърт на Левски или ЦСКА да има по повече от 2000-3000 човека на мач от първенството, но... Дори да сметнеш какъв процент от населението на Ловеч е отишло днес на мача и какъв процент от софийското население ще отиде на мача с Дъндолк, пак ще осъзнаеш колко смешна е шопската ви омраза към Литекс. Именно и затова по-рано в същата тема пожелах успех на българските отбори в Европа - Литекс и Берое.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

mutuzubara
Контакти:

Мнениеот mutuzubara » 13 юли 2010 23:06

Литекс мина на мъка както си знаех . Никой да не се смее защото и на Левски не е сигурно. Да не вземе дъндок да ги бие и да стане супершедънди приказката продължава ...

Потребителски аватар
Исперих
Контакти:

Мнениеот Исперих » 13 юли 2010 23:46

k_oleto написа:Успех на всички български отбори, участващи в турнирите на Европа тази година.

И аз пожелавам успех на всички,особенно ще ми е приятно ако Берое продължи,защото това ще е подвиг особенно след това което им се случи в последните два месеца.
Още веднъж успех.
В България има само един стадион който е кръстен на агент комунист, този стадион се намира в с.Подуене.

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 14 юли 2010 00:05

UltraBlue написа:Литекс нещо не очароват с играта си... този кръг може би ще го прескочат, но за по нататък не дават поводи за оптимизъм 8-)

Кое те разочарова, като за първи официален мач, темпото на Литекс беше много добро.Ще заиграят още по-добре в следващите срещи, а и тези момчета се браниха с 10 човека...и за най-големите е трудно в такива ситуации.Напълно нормално е и положението на Миньорите, за мен си беше едно , единствено...Литекс играха много добре, не се съмнявам в крайния успех

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 юли 2010 02:27

A дано тази година имаме 4 отбора в евротурнирите... защо не :)

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 14 юли 2010 09:57

TodorT написа:A дано тази година имаме 4 отбора в евротурнирите... защо не :)

+1 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!

Потребителски аватар
WEST FAN
Контакти:

Мнениеот WEST FAN » 14 юли 2010 10:26

Успех на всички евроучастници, дано тази година ни дадат повече поводи за усмивки и напиваня :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7Mn1WN5yeag&feature=player_embedded#![/youtube]

Върни се в “Футбол - България”