veseo написа:marmi52 написа:8-)
Като гледам тая вчер, че Литекс играят като равен с равен на собствения си стадион с едни черногорски миньори или дърводелци, все си мисля, че нищо добро не очаква нашите отбори в Европа.
Баш като равен с равен... имаха поне 3-4 100%-ови положения (2 първото полувреме), просто трудно бележат. Надиграха ги тотално, въпроса е че с тоя единствен гол е опасно да не допуснат един случаен (какъвто реално беше единствения който вкараха днес)... ще видим, дано продължат.

Ами, ако тази игра на любимците ви, ви радва - ок !

Аз гледах второто полувреме, в което европейският колос Рудар от Черна гора владееше по-продължително топката и изпълни една дузина корнери и фаулове пред вратата на домакините ...
Последните 10 минути съдията се престара и изгони пресилено човек на черногорци и чак тогава Литекс създадоха няколко разбърквания пред вратата на Рудар ...

Лично моите очаквания за този мач бяха други. Надявах се, поне след този скъп ремонт, който направи Гриша Ганчев на стадиона си, той да се напълни ... Все пак това е мач от европейските клубни турнири ! А капацитетът на стадиона беше сведен до 7 000 места, доколкото знам ...
Очаквах също по-убедителна победа на Литекс. Рудар е твърде ниско стъпало, за да се спъват още в него ...