Очаквания за посещаемостта следващия сезон
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Очаквания за посещаемостта следващия сезон
От 4 различни сайта съм гледал 4 различни статистики с ОГРОМНИ разлики, а всички казват, че взимат официалните данни от футболните клубове... е как става тая работа 

БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА, БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И ЗА НЕЯ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ДАМ!
-
- Контакти:
То тези статистики не са верни. Никой ама никой не може да ме обеди,че Левски е имал повече публика от Локо Пловдив този сезон,защото съм им гледал репортажите и виждам колко хора имаха на стадиона. Друг е въпросът,че ние бяхме и наказани,но на "Лаута" никога не е имало по-малко от 4-5 хиляди души. Даже последните мачове и по 8-10 хиляди
Приятел,спорим за глупости,но мога да ти кажа със сигурност,че и вие не сте имали повече от 3 хиляди души на мач,защото съм ви гледал всичките репортажи
. А какво ще кажеш за нашият мач,който ни бихте 2:0 и бяхме повече от вас,нищо че бяхме гости
. На "Лаута" наистина имаше 10 хиляди души на мачът със Литекс и Локо София. Казвам ти го,защото го видях с очите си,а и бях там. Не можеш да си вдигнеш ръцете. Толкова беше тясно
. И без това няма хора по стадионите,а ние спорим кой има повече от 4-5 хиляди посещаемост
.[/quote][/quote]
Присъствах на споменатият от теб мач (рядко пропускам домакинство) , не мисля че бяхте повече. Така това сега не е важно. Вие сте една от малкото агитки в България , която ми допада и подкрепя отбора си до край. Дано новият сезон е по - успешен и за нас и за вас .
Приятел,спорим за глупости,но мога да ти кажа със сигурност,че и вие не сте имали повече от 3 хиляди души на мач,защото съм ви гледал всичките репортажи

Присъствах на споменатият от теб мач (рядко пропускам домакинство) , не мисля че бяхте повече. Така това сега не е важно. Вие сте една от малкото агитки в България , която ми допада и подкрепя отбора си до край. Дано новият сезон е по - успешен и за нас и за вас .
за какво изобщо спорите не знам, на всички отбори посещаемостта е под критичното ниво за отбор от Б група преди 15 години това е, дали били 3000 или 5000 все тая мен ако ме питате
- Boksiorcheto
mnts написа:От 4 различни сайта съм гледал 4 различни статистики с ОГРОМНИ разлики, а всички казват, че взимат официалните данни от футболните клубове... е как става тая работа
Виж сега. Например на жълтите тояги на стадиона един човек го броят за 3-ма

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- Boksiorcheto
[/quote]Linkin_Park написа:То тези статистики не са верни. Никой ама никой не може да ме обеди,че Левски е имал повече публика от Локо Пловдив този сезон,защото съм им гледал репортажите и виждам колко хора имаха на стадиона. Друг е въпросът,че ние бяхме и наказани,но на "Лаута" никога не е имало по-малко от 4-5 хиляди души. Даже последните мачове и по 8-10 хиляди
Приятел,спорим за глупости,но мога да ти кажа със сигурност,че и вие не сте имали повече от 3 хиляди души на мач,защото съм ви гледал всичките репортажи. А какво ще кажеш за нашият мач,който ни бихте 2:0 и бяхме повече от вас,нищо че бяхме гости
. На "Лаута" наистина имаше 10 хиляди души на мачът със Литекс и Локо София. Казвам ти го,защото го видях с очите си,а и бях там. Не можеш да си вдигнеш ръцете. Толкова беше тясно
. И без това няма хора по стадионите,а ние спорим кой има повече от 4-5 хиляди посещаемост
.
Присъствах на споменатият от теб мач (рядко пропускам домакинство) , не мисля че бяхте повече. Така това сега не е важно. Вие сте една от малкото агитки в България , която ми допада и подкрепя отбора си до край. Дано новият сезон е по - успешен и за нас и за вас .[/quote]
Няма смисъл де спори за такива неща. Успех и на вас!
- Boksiorcheto
stg333 написа:за какво изобщо спорите не знам, на всички отбори посещаемостта е под критичното ниво за отбор от Б група преди 15 години това е, дали били 3000 или 5000 все тая мен ако ме питате
Така е! Няма да спорим за простотии. Великите фенове на Цска бойкотират,защото билетите ще са им 10 лева. Предпочитат да седнат и да го гледат на заведение и там да оставят 20 лева

Берое при Камилата, когато треперихме до последния кръг винаги, имахме доста по-голяма посещаемост от този успешен за нас сезон. Просто времената са различни вече и хората отвикнаха да ходят по стадионите. Макар че сме винаги в тройката по посещаемост, за мен ходим малко. Навсякъде в България е така. Ядрото от постоянни фенове намалява постепенно за жалост.
П.С.: Увеличават се ТВ зрителите... Българинът е телевизионен фен, това е положението.
П.С.: Увеличават се ТВ зрителите... Българинът е телевизионен фен, това е положението.
- maximalniq
- Контакти:
Аз съм сигурен,че ако се направят модерни стадиони във големи градове и отборът е в А група ще има много хора. Във един сайт като Гонг на ден влизат по 100 000 души и то само български фенове . Сега на мачове ходят само големи фенове. В Англия половината от хората на стадиона са пенсионери, дечурлига и хора които не могат да изброят 10 английски национала,но са там защото им е приятно да са на такова място. Друг е върпоса, че ако се направи такова съоражения феновете ще ревнат за високите билети , пример - ЦСКА.

В А група има 5 отбора,които могат да събират постоянно сериозен брой фенове-Левски,ЦСКА,Берое,Локо Пд и Черноморец,като никой не може да ме убеди,че при акулите това е провокирано от любов към футболния клуб.Що се отнася до очакванията ми стадион Берое няма да падне под 5 хиляди,за другите не се наемам да прогнозирам,при пловдивското Локо верността на феновете е налице,но все пак и резултатите са фактор,което е нормално,така че и там очаквам добра посещаемост.При Левски и ЦСКА както може да има 10-15 хиляди,така може и да ходят само роднините на футболистите 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
отлив има не само заради тв,а и от страх данети падне някоя бомба на главата,иначе статистиките във всеки сайт и всеки вестник са различни така,че няма смисъл от спорове
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Върни се в “Футбол - България”