ти пич колко си прост....
Много ме кефят такива лигли, копи-пейст на мнението от бтв или нова, капаци на очите, ако кажат нещо в селския мол, то става модно и ае - имаме изградено мнение. Сладур. Знеш ли и че към хъшовете и революционерите отношението от основната паплач дето й викаме народ е било същото? Цел живот фуражка да носиш...
УТРЕ УШЕВИТЕ ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: УТРЕ УШЕВИТЕ ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ
dins написа:А на говедата от село Подхуене предлагам да ги охраняват анадолските манафи , те и без това са свикнали да ги обиждат изодзадзе. Говеда мръсни, долни гадни. София запад на всички на майка ви у путката. Малко ви биха . Вие сте долно племе , напалм трябва за вас да ви изтреби до крак.
Каквото си пожелал да ти се върне десеторно, гад!!!
Няма да те наричам свиня, боклук, продажник, потурнак... Когато ти го заглави някой тъп селянин в униформа, който си мисли, че е Господ, сети се за мен!!! Плазмодий...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
dins написа:А на говедата от село Подхуене предлагам да ги охраняват анадолските манафи , те и без това са свикнали да ги обиждат изодзадзе. Говеда мръсни, долни гадни. София запад на всички на майка ви у путката. Малко ви биха . Вие сте долно племе , напалм трябва за вас да ви изтреби до крак.
КАТО ГЛЕДАМ КАКВА ЗЛОБА ЛЪХА ОТ КОМЕНТАРИТЕ ТИ,СЪС СИГУРНОСТ НЯКОЙ ОТ ФАМИЛИЯТА ТИ Е БИЛ НАДЗИРАТЕЛ В БЕЛЕНЕ
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Абе вие нормални ли сте. Във всяка бяла страна посегнеш ли на полицай си до тука. А тия лепилари от софия запад- говедата какво направиха. Та малко им е напалма. Сборище от наркомани. Малко ги би полицията. И Даринче не ми трий съобщенията. Тия лепилари са за електрическия стол.
Върни се в “Футбол - България”