Управлението на Червените

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Управлението на Червените

Мнениеот madhool » 16 яну 2009 19:11

Извинявам се за темата,защото пак ще започнем да се пцуваме,но си мисля нещо интересно.Защо винаги когато ни управляват фенове на ЦСКА стигаме до национална катастрофа(Живков,Балев,Луканов,Виденов,Станишев,Първанов)
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Потребителски аватар
al_ex1

Re: Управлението на Червените

Мнениеот al_ex1 » 16 яну 2009 19:22

Хайде покажи ми вашите като ни управляваха какви забележителни успехи постигнахме! Само събориха мавзолея - това е най голямото постижение на сините комунисти! :lol: :lol: :lol:

анкнгг
Контакти:

Мнениеот анкнгг » 16 яну 2009 19:23

madhool написа:Извинявам се за темата,защото пак ще започнем да се пцуваме,но си мисля нещо интересно.Защо винаги когато ни управляват фенове на ЦСКА стигаме до национална катастрофа(Живков,Балев,Луканов,Виденов,Станишев,Първанов)

Защо бе при сините фенове КОБУРГИТЕ -син баща и дядо бяхме цъфнали толкова много че България се смали 2 пъти по територия.

17 v 1

Мнениеот 17 v 1 » 16 яну 2009 19:33

ТО НЕ ЗНАМ ПЪРВАНОВ ОРДЕН НА КОЙ ДАДЕ - НА ЦСКА ЛИ???

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 16 яну 2009 19:34

А доколкото ми е известно ДЯдо и Тате са фенове на Славия,Костов никога не е афиширал от кой отбор е,Стоянов-Ботев,Царо беше и от Левски и от Славия-тоя от кой не беше.А че всички са за трепане спор няма.Ама аз говоря за управляващи за най :D

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 16 яну 2009 19:35

Той дава само на комунисти,ама не знам кой клуб си чества годишнината в Президентството и Лупи с кой се снима ;)

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 16 яну 2009 19:59

На следващите избори да вземат да спечелят фенове на Славия!Луканов и Станишев, кога пък са споменавали, че са фенове на ЦСКА! За Жан е сигурно, че е на Ботев
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 16 яну 2009 20:08

Ами поровисе и виж.Когато стана историята с лиценза-Серго каза нещо от сорта:Не може клуб с такава история,на който аз съм фен...А Жан ходеше на мачове на Армията,явно си малък и не помниш.Не ме разбирайте погрешно-ТАЗИ ТЕМА Я ПУСНАХ КАТО ШЕГА ЗА ДА ВИДЯ РЕАКЦИЙТЕ,А ИНАЧЕ ВСИЧКИТЕ СА МЕКЕРЕТА-НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СИНИ,ЧЕРВЕНИ ОТ ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКАПРОСТО НЯМАМЕ ЕДИН СВЕСТЕН ДЪРЖАВНИК :)

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 16 яну 2009 20:14

madhool написа:Ами поровисе и виж.Когато стана историята с лиценза-Серго каза нещо от сорта:Не може клуб с такава история,на който аз съм фен...А Жан ходеше на мачове на Армията,явно си малък и не помниш.Не ме разбирайте погрешно-ТАЗИ ТЕМА Я ПУСНАХ КАТО ШЕГА ЗА ДА ВИДЯ РЕАКЦИЙТЕ,А ИНАЧЕ ВСИЧКИТЕ СА МЕКЕРЕТА-НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СИНИ,ЧЕРВЕНИ ОТ ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКАПРОСТО НЯМАМЕ ЕДИН СВЕСТЕН ДЪРЖАВНИК :)

То подобна тема може да се пусне и за Бакърджиев, за Софиянски и за Бат'ти Бойко!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 16 яну 2009 21:20

Абсалютно-с тази разлика че Бат Стефчо оправи София-като знам как беше при Янчулев и вода нямаше

Върни се в “Футбол - България”