Сесил Казастанчев по прашки

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: Сесил Казастанчев по прашки

Мнениеот Angoff » 15 яну 2009 10:55

papy1912 написа:angoff засичам ти жалките ти расъждения на всички теми свързани с БЪЛГАРИЯ путьо що не емигрираш някаде на юг най добре в анадола

Предполагам подкрепяш "мъжкарите" и техния митинг вчера...пък и какво да отговарям на теб? с тоя болен национализъм до никъде няма да я докараме ...

Вземи почети някоя книга,учебник образовай се малко и почни да разсъждаваш с собствената си глава и не приемаи всичко което ти напишат журналистите за истина,лесно се подвежда овчарския български народ...колкото до анадола,да ти кажа нямам нищо против държавата Турция,май само ние и еврейте неможем да си превъзмогнем миналото ама това е друга тема !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 15 яну 2009 20:44

Ами не знам за другите,но аз достатъчно съм се образовал-СУ.ДОста Български спортисти живеят и се подготвят в чужбина и мизерстват в България,но въпреки това не са се отказвали от България.Не всички е пари приятелю,а никой не я е карал да взима допинг-нали.Можеш да си и на луната и пак си оставаш българин,а във всяка нация има предатели-ЗА ПАРИ
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 16 яну 2009 02:27

Сесил да не беше взимала допинг, там е проблема, не държавата й е виновна.Тогава щеше да бъде и финансово добре, тя и сега не умира от глад - баща й е бизнесмен и никак не е за оплакване. Ако не беше допинга нямаше да й вземат спечелените пари и всичко останало. Факт е, че много спортни федерации у нас са бедни - тенис фед. не прави изключение. Има и друго, аз вече няма да разпознавам Сесил като българка. Не ми е интересно, когато някой наш спортист играе за друга държава. Има и друго - в цял свят любителите на шаха напр. знаят за БГ от Вес.Топалов. Ако играеше за ...джан и ...стан те нямаше да знаят за БГ.

bh123456
Контакти:

Мнениеот bh123456 » 16 яну 2009 19:10

Сесил Каратанчева да ходи да си играе за Казахстан и да не ни занимава с големият си наркомански нос.Заедно с баща си да се изнасят.Пари не им давали, само баща и я издържал.Ами ако не беше се допингирала и беше малко по кадърна сигурно щеше да има и споносри (има една модна къща която и беше спонсор но и тя сега се отказа). На Григор и на Цвети надали им е лесно ама не съм чул да се продават за някакви смешни 65к $ годишно, това са мизерни 5к $ на месец. Убеден съм, че ако не бяха я наказали и 2 години не беше си развявала големия нос без да работи сега нещата нямаше да са така.Само се чудя какво ще стане като я изгонят и от Казахстан,накаде ще се запъти тогава. А и според саита на wta досега Сесил е заработила $385,779 от 2003 насам, като се има впредвид че и 2 години беше наказана е заработвала по близо 100к $ на година, което не е много но е що годе прилично. Мился си, че тя самата е наясно с това че вече е изхабена и няма как да печели тези пари от наградни фондове от тук нататък и затова бяга към сигурното.

Върни се в “Футбол - България”