Дунав ще се състезава във "В" група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Дунав ще се състезава във "В" група
Ако по дискотеките в Русе сложат по една касичка за дарения 100% ще ги съберете тия 60 000 за нула време 

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Klaatu написа:В Русе проблемът не са парите по принцип, или по-скоро не са само те. В момента сме закъсали финансово, обаче имаше един период от може би 2006 до 2008 година, когато финансово отборът беше стабилен и по нищо не отстъпваше в това отношение на някои отбори от А група. Обаче в организационно отношение отборът е хаос, а по материалната база не е пипано нищо от 20 години сигурно.
Прав си определено , според мен е голям възспиращ фактор за един евентуален спонсор , че стадионът не става и трябват много пари , за да се ремонтира и да отговаря на изискванията ... Аматьорщината в организационно отношение пък не е от днес или вчера

Може ли такова нещо? От претендент за влизане в елита.. във В група. Лошото е, че ще се затрие отбора. Незнам какви са проблемите на отбора, но мисля, че отбора нарочно не влезе в А група.Казвам го като страничен наблюдател.
САМО СЛИВЕН!
САМО СЛИВЕН!
Viktor4o_Rs написа:evgenimilenov , успех във футболната кариера пич , ако играете със Славия за Купата , ще ни елиминирате 100 %![]()
![]()
![]()
А за Дунав - наистина нямам думи , какво са 60 000 лева за голям град като нашия , язък за всичките молове , дискотеки и магазини , които се строят в Русе , щом не могат да се намерят пари за футболния ни тим ... Не може ли да се направи нещо подобно като в Стара Загора , да се съберат много фирми и да спонсорират заедно отбора , ще е срамота , ако отидем във В група
А ти защо си за Славия като си от Русе

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Забранено ли е да съм и за Дунав , и за Славия
Славия има фенове в Русе , колкото и да ви е странно 

Viktor4o_Rs написа:Забранено ли е да съм и за Дунав , и за Славия![]()
![]()
Славия има фенове в Русе , колкото и да ви е странно
Да, определено ми е странно

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
[offtopic]Много не са , но не са и чак толова малко , просто не ходят заради добре известни причини
[/offtopic]

Не знам кой смотльо фен на Дунав ме псуваше когато разправях, че този отбор е история, но той ми дължи извинение!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Libera написа:Не знам кой смотльо фен на Дунав ме псуваше когато разправях, че този отбор е история, но той ми дължи извинение!
Ами не съм бил аз , но зависи как си го казал ... И ако Дунав е история , по-щастлив ли ще си легнеш тази вечер ?

тоя кадето говори лошо за Чавдар Етрополе май е бил дрогиран докато е писал за тях

който не е от Чавдар-о да ми лапа кур-о
Върни се в “Футбол - България”