КАКВИ СА ТЕЗИ СПОРЕД ВАС ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: КАКВИ СА ТЕЗИ СПОРЕД ВАС ?

Мнениеот Deliba6 » 14 яну 2009 23:14

Толкова много нещастни боклуци има в тази темя, че отивам да се къпя... Ебати отрепките потурнашки! Кандидатствайте за еничари в МВР-то, изроди!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

striker356
Контакти:

Мнениеот striker356 » 14 яну 2009 23:15

Защо протестирате чак сега? Защо не се опълчихте при създаването ан турската коалиция? Ето защо ще и представят като турски кенеф, като оставяме един турчин да ни сере в държавата и да убива българските земеделци за сметка на турските тютюнджии. С протести само бой отнасяте. Не се изявявайте сега, а на изборите и не трябва да се оставят хората да ги купуват за 10-20 лева. какво може да се очаква от тези политици щом те оценяват гласа ви ан 10 лева? трябва контрол, а не протести, защото ако имаше контрол нямаше да протестирате. Не са ви виновни толкова депутатите колкото гладните държавни чиновници. 80% от законите ни са измислени добре и така че всеки да може да си развива бизнес и кариера. Проблема е в тези които трябва да контролират конкуренцията, както се казва да има fair play.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 14 яну 2009 23:38

sedem_!_dva написа:http://video.v2.bgnes.com/view/1658
ВИЖТЕ ЦЯЛОТО КЛИПЧЕ И ОСОБЕНО ПОЛИЦАЯ НАКРАЯ, КАКВО ДЪРЖАНИЕ ИМА. ЗА ТОЗИ ЛИ ЧОВЕК, НОРМАЛНИЯ БЪЛГАРИН ПЛАЩА ДАНЪЦИ, ЗА ДА МУ ОСИГУРИ ЗАПЛАТА ?
ЩЕ БЪДАТ ЛИ НАКАЗАНИ ТЕЗИ ГАМЕНИ В УНИФОРМИ ? СПОРЕД МЕН-НЕ. ТЕЗИ НЕ БЯХА ЕДИНСТВЕНИТЕ С ТАКОВА ДЪРЖАНИЕ. ДОСТА ИМАХА ОЩЕ ПО-ВУЛГАРНО И ЦИНИЧНО ПОВЕДЕНИЕ. ТОВА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА ЛИ Е ? КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ Е ТОВА, КАТО ИЗЛИЗАШ НА ПРОТЕСТ И ЧАС СЛЕД ЗАПОЧВАНЕТО СЕ РАЗБИРА, ЧЕ УЖ ИМА БОМБА НА ПЛОЩАДА И БИВАШ ПРАВЕН НА ПИХТИЯ, БИЯТ КОЙ КЪДЕТО И КОГОТО СВАРИ.

Еми аз като гледам и мирните хора подкрепиха хората,който влезнаха в схватка с полицията ! Не съдя само по това клипче,а по всички материали : историй които чух от преки свидетели,четох по форуми и гледах по ТВ и т.н. Това днес беше полицейски произвол,на който съм ставал свидетел не веднъж по българските стадиони ! Полицията веднъж пред мен подгони баща с невръстно дете и момиче което живееше близко до Герена и си разхождаше кучето ?! Просто това си е полицейски произвол откъдето и да го погледнеш :!: Не защитавам хулиганството (в България няма такова нещо),но ако не бяха тези хора,този протест щеше да се забрави два часа след края му ! А сега обществото обърна внимание на исканията на хората ! ФАКТ ! Аз не успях да отида на протеста за съжаление (обстоятелства :!: ),но не за да участвам в боевете (твърдо против съм насилието),а да изразя гражданска позиция,макар и да няма кой знае къв смисъл ;) Тези момчета който бяха днес там и нападнаха полицията,не са платени ! А тези който плюят тук по феновете...е те толкова си могат,само да плюят ! Пример са за това,че сме народ от мишки !
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 15 яну 2009 00:12

madhool написа:А бе да ви кажа чесно от тези "лумпени" имаше доста и от ГОРДИ И СЛАВИА БОЙС,така че не знам давикажа дали всички са говеда.Що не и м кажете на "горди"че са говеда-те просто са БЪЛГАРИ-ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС

Какви са тези лумпени от Горди и Славия Бойс. Лумпените днес бяха в униформи и трошеха глави

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 15 яну 2009 00:16

angelov написа:
madhool написа:А бе да ви кажа чесно от тези "лумпени" имаше доста и от ГОРДИ И СЛАВИА БОЙС,така че не знам давикажа дали всички са говеда.Що не и м кажете на "горди"че са говеда-те просто са БЪЛГАРИ-ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС

Какви са тези лумпени от Горди и Славия Бойс. Лумпените днес бяха в униформи и трошеха глави

Съгласен !

П.П. Фракцията на Славия се казва BOYS SOFIA !
Изображение

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 15 яну 2009 01:04

Славистите днес бяхме около паметника, не сме участвали в сблъсъци с полицията. Ние сме интелигентни хора, много добре знаем, че с пиратки няма да изметем боклука от парламента, а с обединение с всички свободни българи, които тепърва ще се присъединяват към протестите...

Колкото до милицията - без коментар, добре дошли преди 1989!
Ако проявят една десета от усърдието, което проявиха спрямо хората на площада, на мутрите им е спукана работата за няколко дни. Мечти..........
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 15 яну 2009 01:20

striker356 написа:Защо протестирате чак сега? Защо не се опълчихте при създаването ан турската коалиция? Ето защо ще и представят като турски кенеф, като оставяме един турчин да ни сере в държавата и да убива българските земеделци за сметка на турските тютюнджии. С протести само бой отнасяте. Не се изявявайте сега, а на изборите и не трябва да се оставят хората да ги купуват за 10-20 лева. какво може да се очаква от тези политици щом те оценяват гласа ви ан 10 лева? трябва контрол, а не протести, защото ако имаше контрол нямаше да протестирате. Не са ви виновни толкова депутатите колкото гладните държавни чиновници. 80% от законите ни са измислени добре и така че всеки да може да си развива бизнес и кариера. Проблема е в тези които трябва да контролират конкуренцията, както се казва да има fair play.
Sedi si na toplo na maika ti pod polata,tebe ne te karame da protestirash,shtom ti e dobre,putio...
Save Ukraine!

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 15 яну 2009 09:59

angelov написа:Лумпените днес бяха в униформи и трошеха глави

ФАКТ!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 яну 2009 11:01

Не знам защо мислите, че с мирен протест нещо ще се промени? Най-много на финала да излезе Серго и да каже: "Здравейте циркаджии" и с мазната си физиономия да се прибере обратно... За всички депутати рецептата за оправия е една- БОЙ!!! А полицията вместо да бие хората, да се обърне към своите шефове и тях да запатка... Вчера всички видяха, че никой не се интересува от мнението на народа...депутатските мърши си стояха в парламента и снимха с мобилните си телефони как полицията бие наред! Трябва да се изринат тия подлизурковци и то с насилие! Това е моето скромно мнение.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Футбол - България”