НИЕ СМЕ ТОЛКОВА ЗАСПАЛ НАРОД...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

DeShawn
Контакти:

Re: НИЕ СМЕ ТОЛКОВА ЗАСПАЛ НАРОД...

Мнениеот DeShawn » 14 яну 2009 16:48

Проблема е, че сега Русев ще каже - всички са идиоти... и така като него мислят (или по скоро не мислят) много хора. Проблема е, че като се обединим трябва да има кой да изберем. Докато хората не разберат кой искат да ги управлява ще е така. Докато Костов е лош и виновен за всичко ще е така.

(Нека всеки се замисли колко добри неща се случиха по негово време и колко откакто него го няма... от 8 години се движим по инерция и в посока Русия... Нека всеки помисли кои са най-интелигентните и качествени хора в нашата политика и гласува за тях на изборите. А не да каже всички са маскари като бай Ганьо и пак червените бабички и турците да ни диктуват бъдещето!)

Дано утре комунистите и турците разберат, че опитите им да потушат протеста просто го разпалват! Дано утре повече хора да са там! Аз ще съм!

toronto1
Контакти:

Мнениеот toronto1 » 14 яну 2009 17:29

ч
не сме толкова заспал народ.вярно че малко се забавяме с реакции те си но дано се оправим.
имам чувството сме глупави.тамън започнахме нещо хубаво и пак се разделихме на 2 половини,за студентите става
въпрос.и това е вярно че полицията като бие някои другите гледат.а обикновените животни
от стадото се спускат да защитават нападнатото животно.поне от тях да вземем пример.
а във нашата история предатели има постоянно,които за някой и друг лев предават и майка й баща.
за това дайте този път да се вземам във ръце и да довършим до края започнатото.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 14 яну 2009 19:44

Chokito_84 написа:Верно си е братко... Верно си е ... Гърците за 1 убито момче изпепелиха Атина , а ние не можеме да се събереме и поне да дадеме някакъв отпор на това малоумно управление.. на това антибългарско управление...какво повече да направиме... аз бях там .. скъсаха ми якето малоумните куки.. ама ... какво да се прави... ще търпиме доган и станишев.. и такива като М.М. да си правят с нас каквото си искат...

ХОРА ДАЙТЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ.. !!!! ЗА ВАС.. Е .. ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА , БРАТЯ СЕСТРИ... КАК ЛИ БИ РЕАГИРАЛ ЛЕВСКИ , БОТЕВ , РАКОВСКИ... КАК БИ ПОГЛЕДНАЛ НА ТОВА.. СТЕФАН СТАМБОЛОВ... КАК БИХА РЕАГИРАЛИ ВСИЧКИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГЕРОИ , КОИТО СА СИ ДАЛИ ЖИВОТА ЗА ТАЯ РОДИНА.... СИГУРНО СЕГА СЕ ОБРЪЩАТ В ГРОБА

ами какъв отпор бре хора - казвам му на един аиде утре на протеста отговаря ми " немога имам изпит" и толко какво да му кажа нека ти пишат двоика и ела да ги учистим , да ама тои неще.Струва му се ниско да бе ше изкарам 2 ка да се чуда а и няма да направа нищо на протеста , мани... в същото време друг ми казва аз съм на работа немога... нямам думи тои пък за 300 лева ще иде на работа и понеже е лоялен кам тия дето му ги дават 300 -те лева , и с тоя ден и без него на работа обаче какво да направиш ? нищо търсят се други хора.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”