Помощ от статистици

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

PE6O SME6O

Re: Помощ от статистици

Мнениеот PE6O SME6O » 13 яну 2009 15:30

Armagedon написа:Елементарен си!!! Нали знаеш, какво ще последва от тази тема?! Ей, такива капути като тебе започват дразгите и след това и хиляди декларации да се напишат, простотията във форума винаги ще си я има!!! Иначе, когато се подиграваш на някой или нещо е хубаво да знаеш, че утре може да ти се случи същото!!! А и не виждам с какво можеш да се гордееш от твоя отбор през последните 20 години?! Моя изигра 14 последователни мача в една кампания и игра и на пролет! А, твоя???

АБЕ НИЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ
ПОНЕ БИХМЕ АКТУАЛНИЯ ЕВРОП ШАМП ЛИВЪРПУЛ КАТО ГОСТИ
САЩО ТАКА ЮВЕНТУС И ЛЕВЕРКУЗЕН
А ВИЕ КОЙ БИХТЕ ЗА 94 ГОДИНИ ГОВЕДО??

анкнгг
Контакти:

Мнениеот анкнгг » 13 яну 2009 15:31

Всъщност има ли друг отбор от България с 13 за сега поредни загуби в Европа?

PE6O SME6O

Мнениеот PE6O SME6O » 13 яну 2009 15:33

Аз съм спокоен. Изживях най-голямата си радост с Левски, откакто имам съзнателен живот. Това, че имаме 6 загуби и 1-17 голова разлика въобще не мога да го нарека срам! Това от Бате си е срам, ама съдбата ни го върна! Два мача ги надиграхме и накрая.... Пък с Тампере вече си е жив срам. Но срам винаги е имало, винаги и ще има! Но не винаги има 1/4 финали в уефа и толкова много поредни мачове, срещу именити съперници. Точно заради този факт съм склонен да простя и забравя резила срещу тези отбори. Левски пак ще бъде там, къде му приляга и по клубна организация и по качество на футбола- в Европа!

ПЕТЪРЖАЛКА Е ИМЕНИТ СЪПЕРНИК
БРАВОООО!!!!
ЕХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЛЕФКАР

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 яну 2009 15:35

PE6O SME6O написа:

Аз съм спокоен. Изживях най-голямата си радост с Левски, откакто имам съзнателен живот. Това, че имаме 6 загуби и 1-17 голова разлика въобще не мога да го нарека срам! Това от Бате си е срам, ама съдбата ни го върна! Два мача ги надиграхме и накрая.... Пък с Тампере вече си е жив срам. Но срам винаги е имало, винаги и ще има! Но не винаги има 1/4 финали в уефа и толкова много поредни мачове, срещу именити съперници. Точно заради този факт съм склонен да простя и забравя резила срещу тези отбори. Левски пак ще бъде там, къде му приляга и по клубна организация и по качество на футбола- в Европа!

ПЕТЪРЖАЛКА Е ИМЕНИТ СЪПЕРНИК
БРАВОООО!!!!
ЕХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЛЕФКАР

Защо само Артмедия видяхте от 14 мача? Направо няма какво да ти отговарям....по умен няма да станеш...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 13 яну 2009 15:36

PE6O SME6O написа:
Armagedon написа:Елементарен си!!! Нали знаеш, какво ще последва от тази тема?! Ей, такива капути като тебе започват дразгите и след това и хиляди декларации да се напишат, простотията във форума винаги ще си я има!!! Иначе, когато се подиграваш на някой или нещо е хубаво да знаеш, че утре може да ти се случи същото!!! А и не виждам с какво можеш да се гордееш от твоя отбор през последните 20 години?! Моя изигра 14 последователни мача в една кампания и игра и на пролет! А, твоя???

Прасе, не бях обидил!!! Ти го правиш и аз ще ти отговоря подобаващо!!! Кого си бил бе педал?! Отбор, който дойде в София, свърши си работата без много да се напъва (1:3!) и на реванша си пусна резервите, като хич не не напъваше!!! Ювентус - резултата е 0:3 в София и 5:1 в Торино - общо 8:1!!! Леверкузен, според теб каква сила са? може би отговарят на Байерн, Вердер, Борусия Д, Щутгарт???!!! И докъде стигнахте, грухчо?!! Така, че не ми обяснявай как сте били в някакви безмислени мачове!!!

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 13 яну 2009 15:38

Свинете се чудят как да избиват комплексите си!!!
По-добре е да паднеш от Барса,Чекси и Вердер от неучастие! ;)
Плачете на чужди гробища свине и дано ви олекне! Разбирам,че би е тежко,но това е положението! :lol:

анкнгг
Контакти:

Мнениеот анкнгг » 13 яну 2009 15:42

Armagedon написа:
PE6O SME6O написа:

Прасе, не бях обидил!!! Ти го правиш и аз ще ти отговоря подобаващо!!! Кого си бил бе педал?! Отбор, който дойде в София, свърши си работата без много да се напъва (1:3!) и на реванша си пусна резервите, като хич не не напъваше!!! Ювентус - резултата е 0:3 в София и 5:1 в Торино - общо 8:1!!! Леверкузен, според теб каква сила са? може би отговарят на Байерн, Вердер, Борусия Д, Щутгарт???!!! И докъде стигнахте, грухчо?!! Така, че не ми обяснявай как сте били в някакви безмислени мачове!!!

ЦСКА -ЮВЕНТУС 3:2 благодарение на поп Кръстьо "любимеца на Левски" 0:3

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 13 яну 2009 15:44

ЦСКА -ЮВЕНТУС 3:2 благодарение на поп Кръстьо "любимеца на Левски" 0:3[/quote][/quote]

В статистиката на УЕФА пише цдна - Ювентус 0:3!!!!!

анкнгг
Контакти:

Мнениеот анкнгг » 13 яну 2009 15:45

Armagedon написа:ЦСКА -ЮВЕНТУС 3:2 благодарение на поп Кръстьо "любимеца на Левски" 0:3
[/quote]

В статистиката на УЕФА пише цдна - Ювентус 0:3!!!!![/quote]
Точно така .Но благодарение на кого? игра ли се този мач в СОФИЯ и как завърши?

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 13 яну 2009 15:48

Предполагам,най-големият успех на цска в ЕКТ е участието на волейболният им отбор в тазгодишното издание на турнира. Червеният отбор или както е по известен в Европа "червеният тъпан" е най-миролюбивият отбор в лигата.Но все пак има и 100% успеваемост.От 4 изиграни мача има 4 загуби,при това имат спечелени и невероятните 2 гейма.Особенно миролюбиви бяха като гости на полския Ченстохова. Загубиха само с 3:0 (13,16,20).Благодарение на правилото ,че за загуба се дава точка , цска има уникалният актив от 4 точки.
В баскетболното първенство отбора на цска е известен с прозвището"влакчето на мира".В смисъл, спира влака ,слиза червеният боклук , бият го до пръсване ,качва се на влака и така до края на света.
На футболният терен са малко по-добре.Само че си имат един малоумник начело, който ритуално погреба червената идея( макар и смътна)изнасили няколко хиляди червени другари и накрая ги прати на сметището за рециклиране.И там ги намери някой си титан ли е ,циклоп ли е предстои да видим догодина.Голям успех също е ,че всеки полусезон привличат по десет малки негърчета които после разтрогват на арбритража заради неплатени заплати.Голям успех е ,че президентът им ще лежи в затвора. Вече сте единствения отбор с президент затворник.
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

Върни се в “Футбол - България”