Съмнявам се брат,съмнявам се!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
СинТерор написа:То като гледам тоя педал Томов може да влезе в затвора за 20 години! Дано да стане и с него заедно да влязат Батков, Христолов и всички престъпници, които убиват футбола ни!
delqnski47 написа:Съмнявам се брат,съмнявам се!!!
GoDDeadman написа:Определено само си чешем езиците. Мислите ли ,че каквато и декларация да пуснем нещо ще се промени? Ако модераторите в този форум имаха желание нещо да се подобри ,отдавна да се е случило.Нали четат темите и мненията на потребителите. Или са сложени просто така, от кумова срама.Според мен най-сигурния начин да изчезнат идиотите, провокаторите, простаците и хората които слагат меко казано глуповати снимки,е като просто не им отговаряме на темите. Нека си пишат и се псуват на воля.
От нова година точно по тази причина съм пуснал мнение само в две теми. И двете касаеха любимият ми ЛЕВСКИ. И толкова. Игнорирам всякакви идиотски изказвания или теми,които не ме засягат.По-добре да си мълча отколкото да пиша само и само да си виждам името или да симулирам някаква дейност.Всеки решава за себе си как да се справи с глупаците , но според мен декларацията няма да реши нищо.
с уважени към всички културни и знаещи защо са в тоя форум фенове: М.Колев
СинТерор написа:СинТерор написа:Ами така си е всички престъпници в нашата държава не влизат зад решетките! Както и тоя Максим Стависки... всеки знае за какво говоря
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта