ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ФОРУМА!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ФОРУМА!!!

Мнениеот Sleepwalker » 12 яну 2009 21:25

СПРЕТЕ СЕ ПОНЕ ЗА МАЛКО БЕ!НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ЗАГЪРБИТЕ ПОНЕ ЗА ЕДИН ДЕН ТОВА ОТНОШЕНИЕ,ЗА ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА НАПРАВИМ НЕЩО?ПРЕДЛОЖИХ КАКВО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ОТ НАС ПОТРЕБИТЕЛИТЕ,А ВИЕ ВЕДНАГА ПОЧНАХТЕ С РАЗПРАВИИТЕ!!!Е ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ!ВСИЧКИ ДЕКЛАРИРАТЕ,ЧЕ ИСКАТЕ ЧИСТ И НОРМАЛЕН ФОРУМ В ЕДИНИЯ ПОСТИНГ,А В СЛЕДВАЩИЯ ПОДНОВЯВАТЕ КАРАНИЦИТЕ И ОБИДИТЕ!

До някъде сте прави,че най-вероятно нищо няма да стане и статуквото няма да се промени.Но какво ни пречи да опитаме,мамка му?Толкова ли е трудно да си сложим никовете под една обща молба към хората от сайта,без значение на кой отбор симпатизираме?Толкова ли е трудно ПОНЕ да опитаме да направим ТОЗИ форум едно добро място за посещаване?Защото форуми,където да си псувате,има достатъчно!Не е нужно и този да продължава да е такъв! :roll:
Изображение

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 12 яну 2009 21:27

hlucho написа:В случая не говоря за Левски,а за теб! Заради 2-3 идиоти, не можеш да слагаш всички под един знаменател! И за това да пускаш само идиотски теми свързани с ЦСКА!

Ами човек аз в тоя форум от червените фенове много рядко срещам нормални и затова така говоря! Иначе ако съм те обидил с нещо извиняваи ;) Иначе я ми даи някакъв пример кога съм пускал идиотска тема свързана с цска!? Обаче гледаи аз да не почна да търся за Левски и тия паплачи Fidel Castro, Albena, BGarmy, dancho70, cesekar4o_the_best и т.н...
Последна промяна от СинТерор на 12 яну 2009 21:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 12 яну 2009 21:27

Стига сами се хвалихте колко сте българи бе! То хората по света ни видяха колко струваме! Той и Хитлер казваше,че са най великата раса пък какво стана на края! :oops: :oops: :oops: :oops:
Последна промяна от al_ex1 на 12 яну 2009 21:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 12 яну 2009 21:30

СинТерор написа:
hlucho написа:В случая не говоря за Левски,а за теб! Заради 2-3 идиоти, не можеш да слагаш всички под един знаменател! И за това да пускаш само идиотски теми свързани с ЦСКА!

Ами човек аз в тоя форум от червените фенове много рядко срещам нормални и затова така говоря! Иначе ако съм те обидил с нещо извиняваи ;)

Не си ме обидил, но както ти, и аз се дразня от теми, които напада отбора ми! Е така само, защото е ЦСКА, и Лупи ни е президент! Това не ви го пожелавам и на вас! Тоя измекяр, успя да разплаче феновете на 2-та най-велики клуба в България!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 12 яну 2009 21:31

Аз съм за. Като гледам си възпитан и нормален човек, така че дори няма нужда да чета писмото. Имаш ника ми за каузата! Надявам се да се получи нещо.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 12 яну 2009 21:32

По темата - ДА! От опит глава не боли!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 12 яну 2009 21:34

hlucho написа:
СинТерор написа:

Ами човек аз в тоя форум от червените фенове много рядко срещам нормални и затова така говоря! Иначе ако съм те обидил с нещо извиняваи ;)

Не си ме обидил, но както ти, и аз се дразня от теми, които напада отбора ми! Е така само, защото е ЦСКА, и Лупи ни е президент! Това не ви го пожелавам и на вас! Тоя измекяр, успя да разплаче феновете на 2-та най-велики клуба в България!

То като гледам тоя педал Томов може да влезе в затвора за 20 години! Дано да стане и с него заедно да влязат Батков, Христолов и всички престъпници, които убиват футбола ни!

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 12 яну 2009 21:34

Определено само си чешем езиците. Мислите ли ,че каквато и декларация да пуснем нещо ще се промени? Ако модераторите в този форум имаха желание нещо да се подобри ,отдавна да се е случило.Нали четат темите и мненията на потребителите. Или са сложени просто така, от кумова срама.Според мен най-сигурния начин да изчезнат идиотите, провокаторите, простаците и хората които слагат меко казано глуповати снимки,е като просто не им отговаряме на темите. Нека си пишат и се псуват на воля.
От нова година точно по тази причина съм пуснал мнение само в две теми. И двете касаеха любимият ми ЛЕВСКИ. И толкова. Игнорирам всякакви идиотски изказвания или теми,които не ме засягат.По-добре да си мълча отколкото да пиша само и само да си виждам името или да симулирам някаква дейност.Всеки решава за себе си как да се справи с глупаците , но според мен декларацията няма да реши нищо.

с уважени към всички културни и знаещи защо са в тоя форум фенове: М.Колев
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 яну 2009 21:35

Sleepwalker написа:СПРЕТЕ СЕ ПОНЕ ЗА МАЛКО БЕ!НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ЗАГЪРБИТЕ ПОНЕ ЗА ЕДИН ДЕН ТОВА ОТНОШЕНИЕ,ЗА ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА НАПРАВИМ НЕЩО?ПРЕДЛОЖИХ КАКВО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ОТ НАС ПОТРЕБИТЕЛИТЕ,А ВИЕ ВЕДНАГА ПОЧНАХТЕ С РАЗПРАВИИТЕ!!!Е ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ!ВСИЧКИ ДЕКЛАРИРАТЕ,ЧЕ ИСКАТЕ ЧИСТ И НОРМАЛЕН ФОРУМ В ЕДИНИЯ ПОСТИНГ,А В СЛЕДВАЩИЯ ПОДНОВЯВАТЕ КАРАНИЦИТЕ И ОБИДИТЕ!

До някъде сте прави,че най-вероятно нищо няма да стане и статуквото няма да се промени.Но какво ни пречи да опитаме,мамка му?Толкова ли е трудно да си сложим никовете под една обща молба към хората от сайта,без значение на кой отбор симпатизираме?Толкова ли е трудно ПОНЕ да опитаме да направим ТОЗИ форум едно добро място за посещаване?Защото форуми,където да си псувате,има достатъчно!Не е нужно и този да продължава да е такъв! :roll:

Направо добавяй, всеки който ти каже да и пращай! Аз съм ДА!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 12 яну 2009 21:37

По темата твърдо ЗА...Бъдете по-зрели и търпеливи,айде живи и здрави...

Върни се в “Футбол - България”