Томов обвинен за нанесени щети на стойност 36 милиона лева

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

bh123456
Контакти:

Томов обвинен за нанесени щети на стойност 36 милиона лева

Мнениеот bh123456 » 12 яну 2009 17:33

Софийска градска прокуратурата е повдигнала обвинения на президента на ЦСКА Александър Томов за длъжностно присвояване и документни престъпления. Обвиненията са две - едното е за присвояване на средства от ЦСКА, а другото е за присвояване на средства от "Кремиковци" АД. Общите щети са за около 36 милиона лева. Това съобщи прокурор Божидар Джамбазов, Той уточни, че освен Томов, за същите престъпления са обвинени и бившият изпълнителен директор на ЦСКА Александър Гарибов, директорът на фирма "Финметалс" Божко Бонев и членът на УС на "Кремиковци" АД Иван Иванов.Ако се докаже вината, четиримата ги грози лишаване от свобода от 10 до 20 години, посочи Джамбазов.
Прокурорите, които работят по случая, ще имат около месец, за да формират окончателно обвинението, добави Джамбазов

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Томов обвинен за нанесени щети на стойност 36 милиона лева

Мнениеот child in time » 12 яну 2009 17:49

Дали в някоя нормална държава(знам че наща не е) ще оставят някои да извършва явно престъпни диствия и да му се разминава???? Как става така че той е на ръководни постове в две толкова сериозни организации и двете да са на хемодиализа и да му се разминава??? Къде в света има толкова безотговорна правна система която да си позволява луксове от подобен тип спрямо своите граждани ! Може ли с лека ръка да се затриват ЦСКА и КРЕМИКОВЦИ и ... нищооо! Пълна безнаказаност не съм фен на ЦСКА но знам какво е безхаберни управници вище до каде е Локо ПД аха и да испаднем(има време за съжаление)! Някои бързо да го прибере в следствието ина4е ще е страшно!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 12 яну 2009 18:22

http://dnes.dir.bg/2009/01/12/news3840952.html За хората които не вярват че работниците в кремиковци трябва да си търсят правата в съда!!!

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 12 яну 2009 19:56

Не съм фен на ЦСКА,но винаги съм се опитвал да гледам обективно на нещата.За съжаление на Лупи ще му се размине и той го знае,просто знае страшно много за целият ни политически елит и затова е нагъл.Но на мен ми е чудно друго-какви фенове сме ние-ВСИЧКИ ТЕЗИ В БЪЛГАРИЯ-На Левски,ЦСКА,Ботев,Локо и другите клубове.Къде на друго място ще търпят такава наглост-Лупи не само че е в ЦСКА,но ще бъде президент и при новото ръковдство!?А Дражев,който съсипа клуб с традиций като Черноморец Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДРУЖЕНИЕ ЗА ЧЕСТЕН ФУТБОЛ,И ОТГОРЕ НА ВСИЧКО ПРЕДЛАГА СОБСТВЕНИКА НА ЕДИНСТВЕНИЯ БУКМЕЙКАР В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БФС-егати майтапа.Не че сегашното ръководство е цвете-за нищо не стават и те.Не съм чул някой функционер в ФА или друг съюз да е бил някакъв във Футбола ама нейсе-е те това е
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Върни се в “Футбол - България”