Септември (София) се завърна във "В" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
FCH

Re: Септември (София) се завърна във "В" група

Мнениеот FCH » 09 юни 2010 09:33

drvasko98 написа:А Септември не отпадна ли веднага когато беше в А група през 1998-1999

Да, само сезон удържаха! Влязоха като първенец на Б групата.
В елита за тя х играха имена като - Пламен Николов, Славчо Тошев, Антони Здравков, Илиян Антонов, Милен Игнатов, Илия Илиев, Чавдар Атанасов...

Потребителски аватар
Chosz
Контакти:

Мнениеот Chosz » 09 юни 2010 09:49

difeza написа:
veseo написа:Айде ето го поредния шопски, който ще добутат до А група и ще барикадират там...

Гледах мача с Несебър и Академик си влезна заслужено.

Интересно, аз също си мислех, че съм го гледал, но явно сме гледали различни мачове.... Според мен Академик беше по-малко слабия от двата отбора :roll: Догодина пак в "Б" група, да не говорим, че нямат стадион и не знам как шсе преборят за националния с ЦСКА и Локо Сф :!:

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 09 юни 2010 10:12

а помните ли сезона в които имаше 5 участинака в А група от Благоевграска област или по лесно за ориентиране по по речието на река струма
1.ПИРИН
2.ПИРИН1922
3.МАРЕК
4ВИХРЕН
5.БЕЛАСИЦА
OFK PIRIN

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 юни 2010 11:01

Е, то единият Пирин го извадиха още след втория или третия кръг, но сигурно това е било по-нормално като си раздаваха мачовете Марек, Беласица и Вихрен и май тогава изпадан Нафтекс, а и Ботев Пловдив се спасиха мисля в последния кръг на косъм

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 09 юни 2010 12:41

MORSKI написа:jembajemba

Никой не говори за това.... А за факта, че се инвестира само на запад... Ето за това са и "по-силни" отборите там..Няма силни отбори- всички са слаби, просто някои нямат и 5 лева за ток.... Сега разбираш ли.... Живинка има само в Черноморец, но там е една голям машина за пране на пари..... Сега разбираш ли мен защо ме е яд, че загиват отбори от градове като Плевен, Русе, Варна, Пловдив, Бургас, Шумен, Добрич и т.н....
Тези градове не само футболно- те загиват и икономически....

Да, всички гледат на Запад. Но не мисля че тези градове, Плевен, Пловдив, Варна,......., изостават икономически повече от страна като цяло. Дори и да има нещо такова, то това би бил естествен процес, който с течение на времето ще се изглади. А във футболно отношение - никой не им е виновен че не инвестират. Вярно че това е лошо най -вече за фенът в Русе например, който иска да гледа мачове от А група на живо, но според мен поне е по - добре когато Дунав има възможностите, финасови, спортно - техически и всякакви, тогава да влезне в "А", а не да стане като с Ботев.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 юни 2010 19:26

Изостават приятел... Плевен е мъка.. Има само 2,3 града които се развиват у нас- София, Варна, Стара Загора и донякъде Пловдив.... Но и при нас сиуацията не е розова... Та тази централизация е убиваща!
Кой да инвестира във фрубол в Русе- като препдочита да се засели в София и там да инвестира.,....

Булгаристанец
Контакти:

Мнениеот Булгаристанец » 09 юни 2010 19:29

За Септември много добре си спомням как влязоха в "А" група навремето - с дейна помощ под масата на онова нагло човече Вальо Михов, дето иначе е голям защитник на европейските ценности във футбола... По-позорна промоция не е имало от времето на Металург Перник и бухалките... Въобще не може да става и дума за сравнение с влизането на Академик дори и по чисто географско или социално сравнение - едните са отбора на образованите и интелигентни столичани, докато другите са тимчето на циганската махала. И въобще не сте прави да се изказвате толкова негативно за Академик (Морския, към тебе се обръщам специално)! Момчетата играха футбол и си влязоха абсолютно честно в елита. Нямали фенове? Какво са виновни те, че фенската култура на българина е изключително ниска и всички знаят само Левски и ЦСКА?!? Ей това е нещото, дето убива футбола у нас - шиб*ния двуполюсен модел, а не петте софийски отбора в "А" група... :!:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 юни 2010 19:36

И петте софийски отбора и двуполюсния модел убиват футбола!
Иначе аз не казвам, че Академик са влезли незалсужено, а че факта, че се инвестира само в СОФИЯ и региона, а на изток, север и юг нещата са плачевни е пагубен!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 09 юни 2010 20:40

MORSKI, понеже казваш, че си на ти с футбола - я кажи помниш ли когато Варна имаше цели 6 тимове - два в горните дивизии и 4-те аматьорски - Феърплей, Тича, Порт 93 и Варна ВНЛ?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 09 юни 2010 21:30

MORSKI написа:И петте софийски отбора и двуполюсния модел убиват футбола!
Иначе аз не казвам, че Академик са влезли незалсужено, а че факта, че се инвестира само в СОФИЯ и региона, а на изток, север и юг нещата са плачевни е пагубен!

питай се защо ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”