ЙОРДАН МИЛИЕВ ПОДПИСА С ЛЕВСКИ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Levskarq_1914
Контакти:

ЙОРДАН МИЛИЕВ ПОДПИСА С ЛЕВСКИ

Мнениеот Levskarq_1914 » 09 яну 2009 19:42

Йордан Милиев вече официално е футболист на Левски. „Сините” постигнаха споразумение за защитника на Локомотив Пловдив, съобщава официалният сайт на „сините”.

Договорът на таланта е за 2 години и половина. Както Gong.bg съобщи, Милиев ще пътува в неделя с Левски за подготвителния лагер в Кипър. Утре той да проведе първата си тренировка със „сините”.
„Олекна ми, защото психически съм по-спокоен, тъй като до момента нямах яснота за бъдещето си. Сега мога да се отдам изцяло на тренировки. Още утре започвам занимания. Все още не сме подписали официално, това ще стане утре. Щом сме се разбрали съм доволен от условията. Ще дам всичко от себе си, за да се докажа в Левски. Всичко, което зависи от мен ще го направя”, заяви Милиев.

Той призна, че е имал предложения от няколко български клуба. „Моят избор е, защото в Левски има сериозна организация и цели. Всеки футболист има амбиции да печели титли и да върви нагоре. Не исках да мисля какво ще се случи, ако Левски и Локомотив не се бяха разбрали.Ако успея да се адаптирам по-бързо ще успея да се наложа. Почти нямаше вариант да остана в Локомотив. Винаги ще бъда благодарен на този клуб, но като всеки футболист търся развитие”, каза още бранителят.

Младокът призна, че се познава с Емил Велев, а с някои от бъдещите си съотборници в Левски е играл в младежкия национален отбор. „Разбира се, че Левски ще е шампион този сезон”, заключи пловдивчанинът.

183-сантиметровия Йордан Милиев е роден на 5 октомври 1987 година в Пещера. Първият си професионален договор с Локомотив Пловдив подписва през юни 2006 година, а дебютът му за „смърфовете” е срещу Фарул Констанца в турнира УЕФА Интертото. Централният защитник има 46 мача и 2 гола за Локо. Той е записал и 2 мача за младежкия национален отбор.

Браво много се радвам за този трансфер че най-накрая е факт :)

Потребителски аватар
ЛЕВСКИ_Фен
Контакти:

Re: ЙОРДАН МИЛИЕВ ПОДПИСА С ЛЕВСКИ

Мнениеот ЛЕВСКИ_Фен » 09 яну 2009 20:25

Браво на Данчо-класен футболист е!САМО ЛЕВСКИ!!!
БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА,
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 яну 2009 20:26

Браво,честито на Данчо,дано се наложи бързо,че с тоя Давид Бастун сме за никъде!Успех! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 яну 2009 20:40

Ееееееее...най-сетне Борат отпусна и някой лев за трансфер при вас!!!Е баси стисльото е този човек!!! ;) :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Loko_Pd
Контакти:

Мнениеот Loko_Pd » 09 яну 2009 20:57

ае с здраве да го си го ползвате доста ми е мъчно той беше можеби най-добрия на Лаута
вярвам че бързо ще се наложи като титуляр и ще стане любимец на феновете
Данчо играе с сърце тва ще си проличи в дербитата...Поне ся ще стане и национал

Върни се в “Футбол - България”