Пловдив, Варна, Бургас с по 1 професионален отбор, София с 5

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Пловдив, Варна, Бургас с по 1 професионален отбор, София с 5

Мнениеот niki87 » 04 юни 2010 00:04

ace_ventura написа:Най-интересното е, че и 5-те софийски отбора не разполагат с нормални стадиони, и ако аршина е равен всички трябва да играят на националния. цирка е пълен, поне да беше интересно и забавно като на цирк а то НЕ Е.

И Герена става ;)...От тия комисии да не се правят на интересни!Щом УЕФА разреши на него да се играят мачове от групите на ЛЕ значи нямам как да не става за "А" група :geek:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 юни 2010 00:06

pas написа:
Tommi написа:За всичко това се сърдете на президентите си. Не ви е виновен нито Левски, нито ЦСКА, нито БФС, нито Калиакра, нито Своге, или някой друг :!:

Не съм обвинявал други отбори, но ако БФС не е отговорен за проблемите във футбола, то не знам кой тогава.

А според теб БФС какво трябва да направи ? В случая, който си споменал, отборът е собственост на Събев и той по някакви причини решава да даде лиценза на Поморие.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
s7evie
Контакти:

Мнениеот s7evie » 04 юни 2010 00:08

Берое_зара написа:Нека отбележа, че тази година, най-посещавания мач от А група, беше в Стара Загора срещу ЦСКА. В същия кръг от Б група, с 1000 човека повече се игра в Русе, между Дунав и Калиакра.

Ако футбола ни беше пазарно ориентиран в София щеше да има 2 отбора, а Плевен, Русе, Велико Търново-поне по един. У нас обаче други са стандартите и футбола само страда.

Нека да не бъркаме! Според сайта на ПФЛ най посетения мач е вечното дерби, като публиката е била 2 пъти повече от споменатия от теб мач!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 юни 2010 00:08

mazut написа:
Tommi написа:
mazut написа:Един ден ще им се върне за страданията които ни причиняват.Тогава ние ще се смеем най-добре.Никога не предавайте любимите си отбори,в каквото и положение да се намират,в която и група да ги пратят-един ден пак ще се върнем на върха :!: ;)

Като цяло, винаги на върха са били Левски и ЦСКА ;) Какво означава "един ден пак ще се върнем на върха" :?:

На върха на пирамидата-А група,мисля,че е лесно да се досетиш :)

И на върха на пирамидата пак са двата отбора, така че за другите остава подножието на върха ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 04 юни 2010 00:11

Tommi написа:А според теб БФС какво трябва да направи ? В случая, който си споменал, отборът е собственост на Събев и той по някакви причини решава да даде лиценза на Поморие.

Там е работата, че даже и с много пари не всичко е позволено. Да оставим това, че се опитва да закрие един отбор с много привърженици и БФС спи, но цялата ДЮШ и то забележи - една от най-добрите в България беше прехвърлена без да питат децата, просто ги уведомиха. Не мисля, че ако футболният съюз си е на мястото ще позволи подобно нещо.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 юни 2010 00:15

pas написа:
Tommi написа:А според теб БФС какво трябва да направи ? В случая, който си споменал, отборът е собственост на Събев и той по някакви причини решава да даде лиценза на Поморие.

Там е работата, че даже и с много пари не всичко е позволено. Да оставим това, че се опитва да закрие един отбор с много привърженици и БФС спи, но цялата ДЮШ и то забележи - една от най-добрите в България беше прехвърлена без да питат децата, просто ги уведомиха. Не мисля, че ако футболният съюз си е на мястото ще позволи подобно нещо.

С това и аз не съм съгласен, но БФС не може да се противопостави. Децата, ако не са съгласни, могат да напуснат - друго решение няма.

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 04 юни 2010 00:16

niki87 написа:
ace_ventura написа:Най-интересното е, че и 5-те софийски отбора не разполагат с нормални стадиони, и ако аршина е равен всички трябва да играят на националния. цирка е пълен, поне да беше интересно и забавно като на цирк а то НЕ Е.

И Герена става ;)...От тия комисии да не се правят на интересни!Щом УЕФА разреши на него да се играят мачове от групите на ЛЕ значи нямам как да не става за "А" група :geek:

Само дето "В" сектор е построен върху свлачище, в "Б" сектор разрухата е пълна - падат цели редове.
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 04 юни 2010 00:17

Ами евала! Академик ви прави смешни всички измислени отборчета, дето ще поритват по областните групи. То между другото Академик имат по-велика история от повечето от тях. :lol:

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 04 юни 2010 00:18

Смейте се радвайте се ся е момента кефете се разцепвайте се че великите отбори ги няма, но един ден в А група ще се завърнат ВЕЛИКИТЕ ОТБОРИ защото те никога няма да умрат те са вечни няма тука Своге Мездра Несебър и тем подобни ще дойде ден в който ние Спартак Варна, Нефтохимик, Етър, Ботев Враца и други велики отбори ще се върнат там където им е мястото и тогава тежко и горко на тези, които сега им е много радостно.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”