ace_ventura написа:Най-интересното е, че и 5-те софийски отбора не разполагат с нормални стадиони, и ако аршина е равен всички трябва да играят на националния. цирка е пълен, поне да беше интересно и забавно като на цирк а то НЕ Е.
И Герена става

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
ace_ventura написа:Най-интересното е, че и 5-те софийски отбора не разполагат с нормални стадиони, и ако аршина е равен всички трябва да играят на националния. цирка е пълен, поне да беше интересно и забавно като на цирк а то НЕ Е.
pas написа:Tommi написа:За всичко това се сърдете на президентите си. Не ви е виновен нито Левски, нито ЦСКА, нито БФС, нито Калиакра, нито Своге, или някой друг
Не съм обвинявал други отбори, но ако БФС не е отговорен за проблемите във футбола, то не знам кой тогава.
Берое_зара написа:Нека отбележа, че тази година, най-посещавания мач от А група, беше в Стара Загора срещу ЦСКА. В същия кръг от Б група, с 1000 човека повече се игра в Русе, между Дунав и Калиакра.
Ако футбола ни беше пазарно ориентиран в София щеше да има 2 отбора, а Плевен, Русе, Велико Търново-поне по един. У нас обаче други са стандартите и футбола само страда.
mazut написа:Tommi написа:mazut написа:Един ден ще им се върне за страданията които ни причиняват.Тогава ние ще се смеем най-добре.Никога не предавайте любимите си отбори,в каквото и положение да се намират,в която и група да ги пратят-един ден пак ще се върнем на върха![]()
Като цяло, винаги на върха са били Левски и ЦСКАКакво означава "един ден пак ще се върнем на върха"
На върха на пирамидата-А група,мисля,че е лесно да се досетиш
Tommi написа:А според теб БФС какво трябва да направи ? В случая, който си споменал, отборът е собственост на Събев и той по някакви причини решава да даде лиценза на Поморие.
pas написа:Tommi написа:А според теб БФС какво трябва да направи ? В случая, който си споменал, отборът е собственост на Събев и той по някакви причини решава да даде лиценза на Поморие.
Там е работата, че даже и с много пари не всичко е позволено. Да оставим това, че се опитва да закрие един отбор с много привърженици и БФС спи, но цялата ДЮШ и то забележи - една от най-добрите в България беше прехвърлена без да питат децата, просто ги уведомиха. Не мисля, че ако футболният съюз си е на мястото ще позволи подобно нещо.
niki87 написа:ace_ventura написа:Най-интересното е, че и 5-те софийски отбора не разполагат с нормални стадиони, и ако аршина е равен всички трябва да играят на националния. цирка е пълен, поне да беше интересно и забавно като на цирк а то НЕ Е.
И Герена става...От тия комисии да не се правят на интересни!Щом УЕФА разреши на него да се играят мачове от групите на ЛЕ значи нямам как да не става за "А" група
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта