Доростол е в Б група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
R.S.F.
Контакти:

Re: Доростол е в Б група

Мнениеот R.S.F. » 03 юни 2010 16:22

Браво ! Честито на силистренци !!!

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 03 юни 2010 23:22

Браво! Но въпроса е: "Ще имат ли пари за да участват в Източната Б група?". Защото, до колкото си спомням преди няколко години не започнаха участието си в Б група...

Goshky
Контакти:

Мнениеот Goshky » 04 юни 2010 10:41

имат,имат

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 04 юни 2010 22:57

Добре де, работата малко ми заприличва на тази с Берое.... :roll:

Имам предвид парите, спонсорите и това, че фирмите в града не са много ентусиазирани да извадят пари за да помагат на отбора ( типичен пример със "Загорка" в Зарата ).....

Значи аз се сещам така на прима виста дето се казва за 3 стабилни фирми, които могат да помагат финансово без проблем и то не еднолично ( което вече би било затормозяващо финансово за тях )....
Фазерлес, Стомана и Брамак са достатъчно сериозни фирми, в това число мога да прибавя и Меком ( май видях тяхното име на някакви скорошни снимки на фланелките на отбора )...

Не знам какви пари дава общината, но всеки може да се досети че са крайно недостатъчни... :cry:

Преди години Иван Нарлев издържаше отбора, но беше видно че това е недостатъчно за да имаме добър отбор дори за Б група, какво остава да се борим за участие в А.

Дано сериозните фирми в Силистра подадат ръка на един от най-старите футболни отбори в България, така ползата ще е взаимна а радостта ще е за всички на стадиона :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 24 юни 2010 01:43

http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5784_6.htm

Какво става бе, ма'а му стара ? :evil:

Няма ли толкова 2-3 от фирмите в Силистра да отпуснат по някоя хилядарка... :evil: Фазерлес, Брамак, Стомана, Меком...да не ги изброявам сега и другите.... :roll:

На общината ако се чака - значи можете да броите че сме се върнали обратно във В група.... :evil:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “Футбол - България”