Има безброй причини за протести , но няма да има добър резултат.Както каза Томето,ще студуваме заради управляващите ни последните 20 години.
Т.е. уж ги сменихме преди 12 години,а па те па били същите. И сега това ще стане.
Но ако ви е студено и ви се подскача - идете. Тва може и да замести футболните ви емоции.И тях ги няма напоследък.
14 ЯНУАРИ???
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 14 ЯНУАРИ???
-Не ни подбират левскари или цесекари , цакат ни по всички параграфи комунягите , така че каузата е обща сиромашка . Нека сме единни на 14ти ...
- Sleepwalker
- Контакти:
paradoxbg написа:-Не ни подбират левскари или цесекари , цакат ни по всички параграфи комунягите , така че каузата е обща сиромашка . Нека сме единни на 14ти ...
Какво може да се каже повече-кратко,точно и ясно!Браво,пич!

- North side Boy
смърт на комунягите мръсни....
Албена, Албена спри да усираш всички теми!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
tprodanov написа:Няма нужда. То само ще стане. Комунистите ги бива най-много в провокациите. Пожарът в партийния дом почна от 4тия етаж - те си го запалиха, трошенето на парламента започна от полицаите вътре, още преди някой да е влезнал вътре - те си го направиха. Сега, ако сме повече хора - може да си сигурен - ние се готвим, но и те се готвят. Пак ще строшат сами нещо. Пак ще има наркоманизирани скинове, платени от комунистите да предизвикват. Пак ще има гадни и подли нападения от баретите. Ако сме 5 цифрено число ще влезем много истински в новините. Баси, преди 18 години бяхме милион и малко на митинга, мааму, къде са хората бе?
Аз все още съм тук и все още "мърдам"!!!
Ще съм там, където е и народът! Надявам се да сме НАРОД, е не тълпа, защото тя най-лесно се провокира и манипулира... Мисля че, на първо време, е достатъчно да сме много и "да гледаме лошо"!!!
И не заменяйте термините!!! Партийците са си партийци и нямат нищо общо с идеите на комунизма! Първите само грабят /независимо от цвета на партията си/, а другите вярват или са вярвали в идеи /за съжаление осрани от лапачите/...
П.П. А тази мъжка ***** Albena нама ли Даринченценценто да я банне по IP?! Или е колегиална?...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Върни се в “Футбол - България”