Масов протест срещу властта тръгва от интернет
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Масов протест срещу властта тръгва от интернет
Само че твоите баба и дядо ги е прецакала друга система. Не искам да се карам с теб.Пожелавам ти успех.
Мислиш ли, че е друга системата? Мислиш ли, че твоите пенсионни осигуровки стоят някъде? Да се хванем на бас, че в НОИ няма нито един твой лев, защото те са изхарчени отдавна?
ZYKLON написа:Само че твоите баба и дядо ги е прецакала друга система. Не искам да се карам с теб.Пожелавам ти успех.
Друг път,друга,чакай малко те са пенсиорнери от 1998,някъде,ти в час ли си?????? Не ги е прецакала друга система,ами точно сегашната грабитрелска.Но ти явно не искаш да го проумееш,много жалко за теб,сумати хора ти показват истината,ти или си сляп или си някой новобогаташ,който както Мария Антоанета,не е можел да повярва,че има бедни хора и те страдат.Сега очаквам да ми кажеш,че като нямам пари за хляб примерно,мога преспокойно да ям пасти........
Морски, и ти не си прав. Баба ти и дядо ти са прецакани от комунистическата система, защото тя им е изяждала парите, още докато работят. А системата в момента е абсолютно същата
tprodanov написа:Морски, и ти не си прав. Баба ти и дядо ти са прецакани от комунистическата система, защото тя им е изяждала парите, още докато работят. А системата в момента е абсолютно същата
Е не е изцяло така,съгласен съм,че и комунизма не е добра система,но в момента мога да ви кажа,че те вземат мизерни пари,най-вече зашото ситсемата сега е таква. Не заради друго,те трудовия стаж си ог имат,дали са своето за България,да ама онези 240 човека не дават своето за целият народ. Пък и това са над 1 милион пенсионери,които мизерстват,е това не е нормално,имайки предивд,че това са хората коиот са работили за тази държава,а не са си бъркали в носа!!!!!!!!Така,че вина има колкоот комунизма,толкова и капитализма....Дадох тоиз пример за да покажа,на Цикона,че света не е розов,и ,че може и здравето си да си си дал,да си работил суамит години и пак да мизерстваш,без абсолютно на никого да му пука за теб

Комунизма е изхарчил парите на родителите ти още докато те са ги изработвали. В края на 89та година в тогавашния НОИ нямаше нито стотинка. Оттогава досега принципа е - твоите пари за пенсионно осигуряване отиват директно в джоба на баба ти и дядо и не се пести нищо. С една дума - за да имат те пенсии, ти към този момент нямаш спестена пенсия. А капитализъм в България няма. Има комунизъм. Вече 70 години.
tprodanov написа:Комунизма е изхарчил парите на родителите ти още докато те са ги изработвали. В края на 89та година в тогавашния НОИ нямаше нито стотинка. Оттогава досега принципа е - твоите пари за пенсионно осигуряване отиват директно в джоба на баба ти и дядо и не се пести нищо. С една дума - за да имат те пенсии, ти към този момент нямаш спестена пенсия. А капитализъм в България няма. Има комунизъм. Вече 70 години.
То това което е в момента,дори не е чист комузиъм с идеите които е имал,още като се е зараждал,това е криворазбрано грабителтво. Някои казват,че сега е почти същото като турксото робство- управляват ни турци и ние пак сме роби.....
Съгласен съм с теб,но не мога да приема,че пари има за това милите депутаити да имат пенсии 1500 лева и заплати от поне толквоа,да не си плащат наемите в блоковете където се водят ,че живеят(а те всъщност живеят в някой палат). Изобщо щом има пари депутаите да вземат 1500 лева пенсия,ще има и за пенсионерите, Съгласен съм,че комунизма граби ли граби,тогава е било по-прикрито,сега всеки краде от честните хора........
Но ние изместихме темата,аз лично няма да мога да дойда за протеста,дано се съберете доста хора

Когато хората около мен живеят добре, и моя бизнес ще върви! А върви ли, хората, които работят за мен ще живеят още по-добре!В едно общество всеки субект е важен за прозперитета или за провалите!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- slavia_forever
- Контакти:
ZYKLON написа:Това да живееш ден за ден е приоритет на "обикновенния" човек.Аз съм си подредил живота отдавна.Много добре знам,с какво ще се занимавам доста време напред.И да доволен съм от това,което съм постигнал до момента.Я помисли,в Бай Ганьо,за какво става въпрос?
А това с под Игото е доста неуместно.Това само в България го има.Щом си успял,значи си мошеник.Когато види някоя,скъпа кола си казва "Виж го тоя мошеник,бандит".Българинът още не може да проумее,че човек може да успее и струда си.
Ама никой не казва, че си мошеник. Като толкова много работещ, толкова ли си заможен за да избегнеш, заедно със семейството и детето ти::
1. Здравната система? И не дай си Боже, да се случи нещо, няма ли да те омажат от рушвети и допълнителни разходи, защото в България няма пари за здравеопазване и са превърнали здравните работници в престъпници и крадци, използвайки чуждото страдание?
2. Съдебната система? Както искаше да каже един по-горе, ако не дай си Боже, такъв като Ставийски, бутне детето ти на улицата и същия го пуснат под гаранция, ти как ще реагираш?
3. Ами теб не те ли спират КАТ-аджии и колко от тях, не искат рушвет, за това, че: нямаш дихателен апарат в аптечката, или че светлоутразителната жилетка е изцапана, или че единия стоп ти свети по-силно от другия, или че резервната гума, няма 4 милиметра грайфер, а 3,6 милиметра?
4. Никога ли не си си чупил колата, на територията на пътната мрежа в България, при положение, че си си платил данъците и винетките, както и глобите при нарушения?
5. Ами за това, че си плащаш данъците за многото труд, който полагаш, каква социална среда, ти създаде държавния апарат?
6. Колко пари дадоха майчинство на жена ти, след раждането на малкия?
7. Ти, за да си в спортен форум, значи по някакъв начин, явно се интересуваш от Български спорт, в частност футбол и т.н. И харесва ли ти това, което виждаш? И не са ли тези спорт и футбол, своеобразна жертва, на същата тази система, интереси и пране на пари?
И може наистина още много да се изброява.
Ако и сега можеш да застанеш, срещу тези факти, върху които не си се замислял, или не искаш да се замислиш, явно си някой саможив човек, който сякаш не разбира, че е част от неработещата Държавна машина, с прилежащите към нея, задължения, но и права.
АКО НЕ СЕ НАУЧИМ ДА УПРАЖНЯВАМЕ ПРАВАТА СИ, ПРАВО ЩЕ ИМАТ ВИНАГИ САМО ТЕЗИ, КОИТО ВИНАГИ СА ИМАЛИ ЕДИНСТВЕНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ КЪМ НАС!

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- slavia_forever
- Контакти:
Благодарим на телевизия Европа, че днес излъчи новината за протеста, като изчетоха тази тема.

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
Върни се в “Футбол - България”