Топ 10 първенства в света. “А” група на 43 място.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Le butoir[on -Line]
Контакти:

Топ 10 първенства в света. “А” група на 43 място.

Мнениеот Le butoir[on -Line] » 06 яну 2009 19:13

Ne6tasna rabota :D daje smeshna ... Kolko li mizerni purvenstva sa pred nasheto ? |-( http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=65389
Lokomotiv Plovdiv Forever !
Изображение

armeeca

Re: Топ 10 първенства в света. “А” група на 43 място.

Мнениеот armeeca » 06 яну 2009 19:23

Е щом говедата играят в А група, даже сме много напред... Ако рогатите не ги идхвърлят от БГ футбола скоро и първенствата на Бутан и Бангладеж ще ни задминат...

Потребителски аватар
Le butoir[on -Line]
Контакти:

Мнениеот Le butoir[on -Line] » 06 яну 2009 19:58

Съгласен съм с теб... Левски и синьото БФС- ВЪН !
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 яну 2009 20:03

Ти да си мълчиш,че ако не бяха преместили Велбъжд в Пловдив,кой знае дали още щеше да съществувате.Все някой ви е виновен на вас.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Le butoir[on -Line]
Контакти:

Мнениеот Le butoir[on -Line] » 06 яну 2009 20:07

Ние сме велик отбор. И няма някакви глупости да ме разобедят. Надявам се с всяка следваща победа на лЯвски да проличава все повече и повече корупцията и несправедливоста, докато всички вашр фенове си кажат: Това е боклука на България !
Изображение

dachi91
Контакти:

Мнениеот dachi91 » 06 яну 2009 20:09

И ако Левски ги изхвърлят от А група да чакаме ли Локомотив Пд да влезе в ШЛ и да стигне 1/4 фитнал в Уефа.Реално поледнато в България има 5-6 отбора ,които се опитват да играят футбол. ( и Левски е един от тях)

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 06 яну 2009 20:13

Le butoir[on -Line] написа:Ние сме велик отбор. И няма някакви глупости да ме разобедят. Надявам се с всяка следваща победа на лЯвски да проличава все повече и повече корупцията и несправедливоста, докато всички вашр фенове си кажат: Това е боклука на България !

Ти си някакъв луд :lol: :lol: :lol: Всички ви гони някаква параноя породена от Г. А.
NON MOLLARE MAI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 яну 2009 20:27

sedem_!_dva написа:
Le butoir[on -Line] написа:Ние сме велик отбор. И няма някакви глупости да ме разобедят. Надявам се с всяка следваща победа на лЯвски да проличава все повече и повече корупцията и несправедливоста, докато всички вашр фенове си кажат: Това е боклука на България !

Ти си някакъв луд :lol: :lol: :lol: Всички ви гони някаква параноя породена от Г. А.

Всеки,който е провтив,очевдиното ограбване и корупция на синьото Бфс е луд нали :D Така ви е удбоно на вас,смешки сини,стига сте ни излагали в Европа,на вас трябва да ви се забрани да играете в евротурнири!!!!!!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 06 яну 2009 20:45

MORSKI написа:
sedem_!_dva написа:

Всеки,който е провтив,очевдиното ограбване и корупция на синьото Бфс е луд нали :D Така ви е удбоно на вас,смешки сини,стига сте ни излагали в Европа,на вас трябва да ви се забрани да играете в евротурнири!!!!!!!

1/4 финал за УЕФА срам ли е за теб ? Нещастници вижда се колко злоба сте събрали през двете години, в които играхме по европейските турнири, а вие гледахте по ТВ пълния стадион Васил Левски. Пак трябва да ви пиша, че благодарение на Левски коефициента на България е толкова голям, защото ние имаме клубен коефициент 32, а Литекс и ЦСКА по 18. Така че сам направи сметка кой е излагал България през последните 5 години и кой е играл балък прост. Благодарение на нас бяхте поставени в 2 от кръговете за УЕФА тази година, иначе щехте да отпаднете още във втория кръг. Мога да ти изреждам още и още, а ти какво може да ми кажеш за синьото БФС-очевидното ограбване и корупция. Ще ми кажеш за втората дузпа с/у нас, коята наистина не съществуваше, но нима при първата не трябваше да има червен картон за защитника, който игра с ръка пред голлинията и мача не свършваше ли още тогава ? Какво е помогнало БФС на Левски, ако можеш ми кажи, но с факти. Да ти кажа и за гола срещу Локо Пловдив, за който продължава да се наслагва, че има фаул с/у вратаря, а всъщност това изобщо не е така. За гола с/у Славия ли, където отпред Благо прави фаул с/у футболист от нашия отбор. Да не изреждам и ситуациите, в които Левски е бил ощетен, а това не са една-две, за лежането по терена, за бавенето и още и още, ама едно и също ми писна да пиша. Не знам какво и се занимавам с вас вече, то едно и също си знаете вие и това е.
NON MOLLARE MAI

armeeca

Мнениеот armeeca » 06 яну 2009 21:01

1/4 финал за УЕФА срам ли е за теб ? Нещастници вижда се колко злоба сте събрали през двете години, в които играхме по европейските турнири, а вие гледахте по ТВ пълния стадион Васил Левски. Пак трябва да ви пиша, че благодарение на Левски коефициента на България е толкова голям, защото ние имаме клубен коефициент 32, а Литекс и ЦСКА по 18. Така че сам направи сметка кой е излагал България през последните 5 години и кой е играл балък прост. Благодарение на нас бяхте поставени в 2 от кръговете за УЕФА тази година, иначе щехте да отпаднете още във втория кръг. Мога да ти изреждам още и още, а ти какво може да ми кажеш за синьото БФС-очевидното ограбване и корупция. Ще ми кажеш за втората дузпа с/у нас, коята наистина не съществуваше, но нима при първата не трябваше да има червен картон за защитника, който игра с ръка пред голлинията и мача не свършваше ли още тогава ? Какво е помогнало БФС на Левски, ако можеш ми кажи, но с факти. Да ти кажа и за гола срещу Локо Пловдив, за който продължава да се наслагва, че има фаул с/у вратаря, а всъщност това изобщо не е така. За гола с/у Славия ли, където отпред Благо прави фаул с/у футболист от нашия отбор. Да не изреждам и ситуациите, в които Левски е бил ощетен, а това не са една-две, за лежането по терена, за бавенето и още и още, ама едно и също ми писна да пиша. Не знам какво и се занимавам с вас вече, то едно и също си знаете вие и това е.[/quote]

Да говедо така е... леФскиспор е най-ощетения отбор в България! Голът срещу Локо Пд е чист... И двете дузпи срещу Черно море са чисти... Срещу Електричката няма никаква дузпа(но срещу дедо Боре преди 2 години имаше 300000%-ва...ама айде). Да паднеш от БАТЕ и от Жилина и от Тампере си е гордост, а пък да биеш Ливърпул не е нищо особено... Така е говедо, така е... Сега по-спокоен ли си? Айде пий една студена вода и лягай!

П.С. леФскиспор е по-велик отбор от Реал Мадрид(ама само говедата си го знаят!). Това е най-критата световна тайна, за да не се сдухат футболистите на белия балет и е още едно доказателство за великодушието на подуянци! ...

Върни се в “Футбол - България”