Истината за Студентски град!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Истината за Студентски град!!!

Мнениеот MORSKI » 04 яну 2009 17:29

Бе не им обръщай внимание,още Хменигуей го е казал,шопи!!!!!Всичко което е на 5 км от море е провинция :D Ако,Варна,Пловдив,Стара Загора,Русе,Плевен са провинция,ми не знам :D Както каза,колегата,интересно как от 11 хиляди,сте станали 2 милиона,ако тъй наречените"провинциалисти" не бяха дошли към столицата. Не си мисли,че работим за 200 лева,ти в кой век живееш,бе абориген и тук има заплати от по 1500,лева,че и отгоре,просто се навъди и тук с дребни души и мошенници и хората искат да бягат. Страшна картинка,а за университетите,еми да тук алтернативата не е добра,само морското е всепризнато в цял свят,ама такъв като мен който не иска да се занимава с това,няма какво да учи ;) При вас има смао 1 свестен университет "СУ" и,ако не уча там предпочитам 100 пъти да си остана в "провинцията Варна" :D пред алтернативата,да ходя в село София :!: :!: :!: А я ми отговорете,как да не ви мразим,вас като се биете в гърдите,колко сте велики видиш ли и как не струвмае,и как лятото идвате на морето да избивате комплекси :?: :?: :?: И се мислите за велики,не мерси,кажи на приятелите си лятото да си стоят на село в София и да си се къпят на шадравана до Ндк :D

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 04 яну 2009 22:44

MORSKI написа:Бе не им обръщай внимание,още Хменигуей го е казал,шопи!!!!!Всичко което е на 5 км от море е провинция :D Ако,Варна,Пловдив,Стара Загора,Русе,Плевен са провинция,ми не знам :D Както каза,колегата,интересно как от 11 хиляди,сте станали 2 милиона,ако тъй наречените"провинциалисти" не бяха дошли към столицата. Не си мисли,че работим за 200 лева,ти в кой век живееш,бе абориген и тук има заплати от по 1500,лева,че и отгоре,просто се навъди и тук с дребни души и мошенници и хората искат да бягат. Страшна картинка,а за университетите,еми да тук алтернативата не е добра,само морското е всепризнато в цял свят,ама такъв като мен който не иска да се занимава с това,няма какво да учи ;) При вас има смао 1 свестен университет "СУ" и,ако не уча там предпочитам 100 пъти да си остана в "провинцията Варна" :D пред алтернативата,да ходя в село София :!: :!: :!: А я ми отговорете,как да не ви мразим,вас като се биете в гърдите,колко сте велики видиш ли и как не струвмае,и как лятото идвате на морето да избивате комплекси :?: :?: :?: И се мислите за велики,не мерси,кажи на приятелите си лятото да си стоят на село в София и да си се къпят на шадравана до Ндк :D

Кретен такъв има една разлика аз не отивам да си "избивам комплекси" както ти се изразяваш а отвам да си почина и докато аз отивам там и си оставям парите демек аз те храна тебе и много други такива гадни селяни като тебе докато ти идваш в моя град взимаш ми работата ,обесняваш колко е гадно и аз се налага да те търпя без да ми даваш пари .Само да те питам аз ако дойда във варната и почна да обеснявам там колко е гадно ти ще ми се изнервиш и ще тръгнеш да ме биеш нали.Питай ме как аз издържам такива .И се замисли че и ние сме хора и не сме длъжни да ви слушаме шибаните оплаквания какво село е нашия град .Ми вие го направихте село с ваште голфове и астри и чалгията която донесохте.

бтв момчето от стара загора да ти кажа да кореняк съм и родителите и бабите и дядовците са от тук .Израстнал съм тук .Всичките ми хубави спомени са тук .Помня как в края на 90-те можеше да се стигне от младост до центъра за 15 мин...Идилия.А сега е ужас.Бате като не ти е било мечта че си нещастен тогава не се пени че софия е гадно кротувай си .А и поне ти не можеш да ми отречеш че една не малка част от студентите от провинцията са дошли в софия само да пият да ебат и да се дрогират.Поне при мен има поне 7 или 8 които нито не идват на лекции нито на упражнения.....Пич успех със сесията и на теб :D
А и между другото вашите диалекти са отвратителни ...като идвате тука ше говрите като нас това означава дори всяка втора дума да ни е копеле,което не е вярно абсолютно
Не спирам да се учудвам колко сте нахални!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 05 яну 2009 00:50

Ало, гражданьитье!!! Що ни си стояхте вкъщьи ва, амъ зъдръстьихтье улицьитье ва, сирсемьи!!! Кат нье ви харесвамьи шо ни нападнахтье ва?
Не стига, че сте нагли, ами сте амбициозни и гладни като хлебарки, "ВА"!!! /Понеже се имам за ларж, няма да споменавам роднините ви по женска линия, маата да...!!!/
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 яну 2009 15:05

Rodn1 написа:
MORSKI написа:Бе не им обръщай внимание,още Хменигуей го е казал,шопи!!!!!Всичко което е на 5 км от море е провинция :D Ако,Варна,Пловдив,Стара Загора,Русе,Плевен са провинция,ми не знам :D Както каза,колегата,интересно как от 11 хиляди,сте станали 2 милиона,ако тъй наречените"провинциалисти" не бяха дошли към столицата. Не си мисли,че работим за 200 лева,ти в кой век живееш,бе абориген и тук има заплати от по 1500,лева,че и отгоре,просто се навъди и тук с дребни души и мошенници и хората искат да бягат. Страшна картинка,а за университетите,еми да тук алтернативата не е добра,само морското е всепризнато в цял свят,ама такъв като мен който не иска да се занимава с това,няма какво да учи ;) При вас има смао 1 свестен университет "СУ" и,ако не уча там предпочитам 100 пъти да си остана в "провинцията Варна" :D пред алтернативата,да ходя в село София :!: :!: :!: А я ми отговорете,как да не ви мразим,вас като се биете в гърдите,колко сте велики видиш ли и как не струвмае,и как лятото идвате на морето да избивате комплекси :?: :?: :?: И се мислите за велики,не мерси,кажи на приятелите си лятото да си стоят на село в София и да си се къпят на шадравана до Ндк :D

Кретен такъв има една разлика аз не отивам да си "избивам комплекси" както ти се изразяваш а отвам да си почина и докато аз отивам там и си оставям парите демек аз те храна тебе и много други такива гадни селяни като тебе докато ти идваш в моя град взимаш ми работата ,обесняваш колко е гадно и аз се налага да те търпя без да ми даваш пари .Само да те питам аз ако дойда във варната и почна да обеснявам там колко е гадно ти ще ми се изнервиш и ще тръгнеш да ме биеш нали.Питай ме как аз издържам такива .И се замисли че и ние сме хора и не сме длъжни да ви слушаме шибаните оплаквания какво село е нашия град .Ми вие го направихте село с ваште голфове и астри и чалгията която донесохте.

бтв момчето от стара загора да ти кажа да кореняк съм и родителите и бабите и дядовците са от тук .Израстнал съм тук .Всичките ми хубави спомени са тук .Помня как в края на 90-те можеше да се стигне от младост до центъра за 15 мин...Идилия.А сега е ужас.Бате като не ти е било мечта че си нещастен тогава не се пени че софия е гадно кротувай си .А и поне ти не можеш да ми отречеш че една не малка част от студентите от провинцията са дошли в софия само да пият да ебат и да се дрогират.Поне при мен има поне 7 или 8 които нито не идват на лекции нито на упражнения.....Пич успех със сесията и на теб :D
А и между другото вашите диалекти са отвратителни ...като идвате тука ше говрите като нас това означава дори всяка втора дума да ни е копеле,което не е вярно абсолютно
Не спирам да се учудвам колко сте нахални!!!!!!!!!!!!!!!

Алоо" градският" какви пари оставяш бе момко.Та вие сте бедни като църковни мишки,на никого не са му притрябвали вашите мизерни парици,за много отворени се взехте бе смешки. Добре,че е лятото Варна и Бургас да я хранят тази държава,че то от смешки като вас няма мира. Никой не ти иска джобните бе селяндур,стой си на село и не идвай изобщо на сам. А и още нещо кое каза,че е село,че не разбрах Варна ли хахахаха,то Варна ,ако е село ти си маса кух.......
От километри ви се усеща смешният шопски диалект,с нашият тръгнали да се заяждат!!!! И ДА, ИДВАТЕ И СИ ИЗБИВАТЕ КОМПЛЕКСИТЕ!!!!!Не го отричай,познавам доста шопи знам ви що за стока сте,олигофренчета........Между другото София винаги си е била село справка 11 хиляди малко след освобождението,откога станахте големи гражданчета а?? Кореняк бил,ами ти ако смяташ,че кореняк значи само майка ти и баща ти,или дядоти да са от София еми не си познал!!!!!!!Изобщо няма оправи вашата глупост,а и между другото каквито финасови възможности има човек, такава кола ще си купи,бе БОКЛУК ТАКЪВ,то,че живееш в "столицата",не значи непременно,че ще си богат,мога да ти гарантоирам,че при нас се карат такива коли,които ти дори не си виждал.
Ама то с вас е безсмислено да се спори,нали от Искъро по- дълбоко нямало и от Витоша по-високо също :D
Кажи му дървен шоп и не го обиждай повече :D

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 05 яну 2009 19:35

Ало морския само не мога да разбера само не мога да разбера като софиянците сме такива боклуци като сме комплексари,като във варната е толкова хубаво,....
ТИ ЩО СИ В СОФИЯ БЕ БОКЛУК ШИБАН.
ЩО НЕ СИ ОСТАНЕШ ТАМ БЕ!
Е то тва вашто нахалство край няма.Диалекта ни бил смешен...ми да може да е смешен а вашто миекане е отвратително.А малоумник такъв я ми кажи как се пише ние(както вие викате) или не :D .За кореняците няма да говрим защото мога да ти показвам документи и документчета. За колите няма да говоря защото аз не съм видял Майбах със пернишка регистрация или бугати вейрон със варненска,а със каква ......оу каква изненада софийска регисртация.Бедни сме били.....бтв никъде не ти написах че съм пълен с пари.Написах ти че ние отиваме да починем поне за малко.И ако ти имаш например баничарница и аз отида и си купя баничка .Кво тия пари не те ли хранят бе ????????????А и навсякъде има богати хора не само във варна.
А и не ми отговори аз ако дойда у вас и ти псувам родното място ти няма ли да реагираш като мен??????????Няма ли да го защитиш???????????
А и като София е била село а варна един огромен мегаполис защо не са я направили столица тогава?
Оттук нататък действам на принципа накажи селянина с мълчание :D :D :D :D

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 яну 2009 22:20

Rodn1 написа:Ало морския само не мога да разбера само не мога да разбера като софиянците сме такива боклуци като сме комплексари,като във варната е толкова хубаво,....
ТИ ЩО СИ В СОФИЯ БЕ БОКЛУК ШИБАН.
ЩО НЕ СИ ОСТАНЕШ ТАМ БЕ!
Е то тва вашто нахалство край няма.Диалекта ни бил смешен...ми да може да е смешен а вашто миекане е отвратително.А малоумник такъв я ми кажи как се пише ние(както вие викате) или не :D .За кореняците няма да говрим защото мога да ти показвам документи и документчета. За колите няма да говоря защото аз не съм видял Майбах със пернишка регистрация или бугати вейрон със варненска,а със каква ......оу каква изненада софийска регисртация.Бедни сме били.....бтв никъде не ти написах че съм пълен с пари.Написах ти че ние отиваме да починем поне за малко.И ако ти имаш например баничарница и аз отида и си купя баничка .Кво тия пари не те ли хранят бе ????????????А и навсякъде има богати хора не само във варна.
А и не ми отговори аз ако дойда у вас и ти псувам родното място ти няма ли да реагираш като мен??????????Няма ли да го защитиш???????????
А и като София е била село а варна един огромен мегаполис защо не са я направили столица тогава?
Оттук нататък действам на принципа накажи селянина с мълчание :D :D :D :D

Ще зпаочна отзад напред с отговорите на въпросите ти:
1:По-тъпо парче от тебе отдаван не бях чувал селски,но както и да е. ТИ ПОНЕ МАЛКО ИСТОРИЯ УЧИЛ ЛИ СИ В УЧИЛИЩЕ А?????Чувал ли си,че най-неудачното място за столица на държава е тя да е до морето?????? ТОВА ДА ТИ Е ИЗВЕСТНО,когато СЕЛО София,става столица е било в центъра на Сан Стефанска България,момко!!!!!!!!Затова ние не сме столица,ама като гледам колко прсти чеда е родила тази столица,взех да се радвам,да ти имам тъпото парче.
2:С банички ли ще ни пълниш джобовете бе,ахахахаха е не ти ме разби,мерси,ама не ти ща баничките и за да ти докажа,колко уникално тъп е приемра ти, ми в София има сумати стдунетни които са от"провинцията",ами те като си купят баничка от някоя столична баничарница,ние не ви ли пълним пак гушата,а ???Айде да не сте толква велики !!!!
3:Аз лично не съм виждал Богати,да но много мои приятели са виждали с Варненска регистрация,не вярвам да ме лъжат,при положение,че аз лично съм виждал и Астън мартини и Поршета да не изброявам,пак с наша регистрация,но стига по тази точка.Ясно ти е предполагам ,че честен човек такава кола,няма как да кара.
4:И да говоренето ви дразни цяла България,тръгнали на нас да се смеят,я се погледнете вас бе.Къде слагате ударенията,какви думи използвате,бе общо взето смешна картинка,тръгнали на нас да се смеят......
5:Аз си живея във Варна и си се чуствам много щастлив и единствената причина,да отида в София е за някой мач на националния,или да видя някой познат,който учи там.
Плюс,че аз тук няма какво да уча тъй,като специалността която искам я има само в Су,не се превъзбуждай от този факт в България има 2 качествени университета(за съжаление са малко,но поне са всепризнати в света ) "Су" и "Морксото" и както вече подчертах,аз нямам намерение да плавам,тоест остава ми само 1 вариант да уча в Су,колкото и противен град да е София,и цялото и население от злобни шопи.....
6: Да,затова си прав,ще защитя града си и аз именно това правя,зашитавам го от вашите непрестанни,нападки,ние нямаме какво да делим с вас,вие се смятате за недостижими,какво като сте от столицата. Разбирам те,но вие сами подклаждате огъня :!: :!: :!:
7:И пак ти казвам,ако Варна е село,то за София думи нямам :!:

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 05 яну 2009 22:25

Нямам коментар мълча пред твойта простотия и малоумие!!!!!!!
Накажи селяка с мълчание!!!!! :D :D :D :D :D :D

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 яну 2009 00:35

Rodn1 написа:Нямам коментар мълча пред твойта простотия и малоумие!!!!!!!
Накажи селяка с мълчание!!!!! :D :D :D :D :D :D

Себе си ли визираш :D И аз нямам думи за твоята глупост и безгранична простотия, и мисля да те оставя в твоята столична заблуда.,Живей си там в своят измислен свят,а и препдолагам мълчиш,защото няма какво да кажеш,тъй като Копеле, бате и останалите 100 думи с които боравиш,са се изчерпали :!:Ще се съглася само за едно нещо с теб,накажи селяка с мълчание,тоест себе си ;)

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 06 яну 2009 13:21

Оу на мозък ли ще се обиждаме.Няма пък .Не искам да ти падам на селското ниво.100 думи- скрий се бе...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 яну 2009 14:16

Rodn1 написа:Оу на мозък ли ще се обиждаме.Няма пък .Не искам да ти падам на селското ниво.100 думи- скрий се бе...

Скрий се ти :D Ти ли ще говориш за селско ниво, я се погледни откъде си произлязъл,от най-голямото село. Но спора с теб е безсмислен,то с толкова тъп човек спор като хората не може да има,така,че аз повече с теб няма да споря,стой си на село и си пази селската докачливост за себе си :!:

Върни се в “Футбол - България”