Здравейте аз съм на 13 години и искам някъде да се запиша да тренировки по футбол живея в София в кв.Полигона .
Ако може някои да ми каже къде мога .. и ако може да не е на другия край на София
Мерси предварително
Къде мога да се запиша на тренировки ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Къде мога да се запиша на тренировки ?
МААААААААААлеееееееееееее до къде сме стигнали момчето иска да се запише да тренира а няма къде.
FooTBaLL написа:Здравейте аз съм на 13 години и искам някъде да се запиша да тренировки по футбол живея в София в кв.Полигона .
Ако може някои да ми каже къде мога .. и ако може да не е на другия край на София
Мерси предварително
Младост удобно ли ти е?
В ЦСКА неискам защото разбрах че се ДЮШ се махат от 4-ти км и утиват до Панчарево ии неискам да ходя чак там ..
Разбрах че Академик е близо ама незнам дали са добри тренерите
В Младост става
В Левски знам че там са луди просто ... Защото тренират от малки и са станали доста добри .. Аз съм на средно ниво .. И мисля че имам някакъв потенциал
В Младост става
В Левски знам че там са луди просто ... Защото тренират от малки и са станали доста добри .. Аз съм на средно ниво .. И мисля че имам някакъв потенциал

Последна промяна от FooTBaLL на 27 май 2010 19:25, променено общо 1 път.
FooTBaLL написа:В ЦСКА неискам защото разбрах че се ДЮШ се махат от 4-ти км и утиват до Панчарево ии неискам да ходя чак там ..
В Младост става
Удобно ли ще е да ми дадеш скайпа си да ти дам телефона на треньора на отбора(приятел ми е). Мисля, че не е редно да раздавам телефони по форумите

-
- Контакти:
Levski_Sf написа:FooTBaLL написа:В ЦСКА неискам защото разбрах че се ДЮШ се махат от 4-ти км и утиват до Панчарево ии неискам да ходя чак там ..
В Младост става
Удобно ли ще е да ми дадеш скайпа си да ти дам телефона на треньора на отбора(приятел ми е). Мисля, че не е редно да раздавам телефони по форумите. Тренират в Младост 3 след Патиланци. Добър отбор са и септември започват първенството 97 набор, който сигурно си и ти
Скайпа ми е soccer_97
Мерси краси
- BrigadaTrakia
- Контакти:
donpacko написа:МААААААААААлеееееееееееее до къде сме стигнали момчето иска да се запише да тренира а няма къде.
Аз съм в същото положение само че живея в Пловдив
BrigadaTrakia написа:donpacko написа:МААААААААААлеееееееееееее до къде сме стигнали момчето иска да се запише да тренира а няма къде.
Аз съм в същото положение само че живея в Пловдив
Запиши се в отбора на Тракия или в Ботев.... макар, че ако искаш да тренираш с добър отбор бих те посъветвал да се запишеш в Локото но като гледам си фен на Ботев и....
- storm
- Контакти:
Пич ,не искам аз да съм лошия ,но според мен си отървал. Футболист се става от малък ,а ти вече си голям да започваш(според мен) .Аз започнах като теб на 13 и нищо не стана от мен. Но може и да греша ,ако имаш желания всичко се постига .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Върни се в “Футбол - България”