Големите клубове обмислят нова Висша Лига

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
per4i
Контакти:

Re: Големите клубове обмислят нова Висша Лига

Мнениеот per4i » 27 май 2010 17:00

mnts написа:В крайна сметка ще си го направите софийското първенство, нали :?: Поне няма да ни тровят нервите съдиите ви ;)

Колега само работя в София, иначе и аз съм от малък град - Видин, те пък изпаднаха във В група, но закъдето имаш пари там играеш, така е навсякъде, така трябва да е и тук, разберете го........ ;)

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 27 май 2010 17:06

Вижте сега - ако 5те най-силни отбора са от София(в момента това не е така, но да приемем, че е вярно) защо да не играят и 5те във най-високото ниво(което и да е то)? Същото важи и ако са от Пловдив, Видин, Плевен, Своге или Каварна.

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 27 май 2010 17:06

Не за това е темата, тя е за това трябва ли да се намалят отборите в елита, а според повечето хора трябва, когато Берое не е в А група, да не би да не ходите на мачове ;) Мюнхен 1860 къде е , а Херта, те да не би да са по-малки отбори от Берое или Миньор (нищо лично).......... ;)[/quote]
И 2 отбора да останат нивото пак няма да се вдигне.Вижте се вие и ЦСКА какви сте ги забъркали,ЦСКА затънали в дългове-иначе пък гласъват да се намалят отборите и да се затегне лицензирането,амо то ако се затегне лицензирането те ще са първите изгорели,Левски прави селекция от Б група и свободни агенти-определно много ще вдигнат нивото на футбола ни.Черноморец до миналата година не искаха намаляване сега видяха някой лев и вече станаха европейски клуб с претенции(ще види Събев и той какво ще ги забърка там).Единствените които могат да претендират с основание това са Литекс-финансово стабилни са,правят добра селекция като за БГ,модернизират си базата и влагат пари вече стана доста години.Събев като издържи колкото Гришата тогава да му знае устата,ще го видим като след година две се смени властта в Бургас дали пак ще дава толкова пари.Просто нещата са много зле в БГ и то почти във всички отбори,най-правилното е да се спре първенството за 1,2 г да се намери стабилно финансиране на отборите,да се оправят базите и тогава да се започва наново.

Потребителски аватар
mnts
Контакти:

Мнениеот mnts » 27 май 2010 17:07

per4i написа:
mnts написа:В крайна сметка ще си го направите софийското първенство, нали :?: Поне няма да ни тровят нервите съдиите ви ;)

Колега само работя в София, иначе и аз съм от малък град - Видин, те пък изпаднаха във В група, но закъдето имаш пари там играеш, така е навсякъде, така трябва да е и тук, разберете го........ ;)

Не го вярвам, но ако все пак се отделят т.н. "големи клубове", които всяка година ги газят трактори, скиори и знайни и незнайни "войни" от всички краища на континента, кой ще им е виновен тогава на "грандовете" ни при поредния резил в Европа ? Разберете, конкуренцията м/у тези тимове я има и в момента, въпроса е да се помогне на тези, които са по-слабо развити и финансирани, за да се създаде конкуренция на футбола в цялата страна, а не само в отделни сектори и региони. Вместо това вашите клубове искат точно обратното - да ги оставят без финансирането от ТВ права и професионалния ни футбол, за да могат те самите да се облагодетелстват. А по-лошото, което всъщност ме и кара да пиша този коментар е, че тези хора(с изключение може би на Събев) няма да реинвестират получените средства в отборите си и ще се получи този водовъртеж, който движи футбола ни през последните години и, който ни доведе до това положение.
Последна промяна от mnts на 27 май 2010 17:11, променено общо 1 път.
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА, БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И ЗА НЕЯ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ДАМ!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 27 май 2010 17:08

[Еми ще изгорят - това проблем ли е ?
Ако заедно с Берое ЦСКА и Левски(дори и да са изпълнили изискванията) гризнат дръвцето ще се успокоите ли?

Потребителски аватар
per4i
Контакти:

Мнениеот per4i » 27 май 2010 17:10

Corwin написа:Вижте сега - ако 5те най-силни отбора са от София(в момента това не е така, но да приемем, че е вярно) защо да не играят и 5те във най-високото ниво(което и да е то)? Същото важи и ако са от Пловдив, Видин, Плевен, Своге или Каварна.

+1

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 27 май 2010 17:16

Офф,тия хора не могат ли да разберат,че намалянето не е решение,имаше една година и какво стана,нищо,пак същото и сега какво,хубаво ще станат пак 10 и какво,ще играят пак по 4-ри пъти "грандовете" ще се пренаситят и на 3-те мачове по 500-1000 човека,не е това пътя.Не разбраха ли,че трябва да се каже направи,това и това ,направи го и играеш А група,ако не,играят тея които го направят другите чакат 1-2 години,като го направят да заповядат и те,но вече ще са повече отбори с оправени стадиони и хората ще се върнат,поне ще им е приятно да стоят на чисто и красиво,ако ще и да е на театър,но пак ще има повече хора,а вече за интереса и качеството,като го направят с баражи като в Англия,нека да видим как няма да играят,ако искат да запазят мястото си.Тук имам чувството,че са се събрали едни и същи кухи глави,гледат правилното и пак,напук го заобикалят,евала на Събев ама,ако стане неговото на полусезона ще го е яд,че го е предложил.
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

100000euro
Контакти:

Мнениеот 100000euro » 27 май 2010 17:17

1.Литекс
2.ЦСКА
3.Левски
4.Локомотив Сф
5.Черноморец Бс
6.Славия
7.Черно Море
8.Локомотив Пд
9.Миньор Пк /Берое/Сливен
10.Пирин /Берое/Сливен

По четери мача всеки срещу всеки тази лига би била интригуваща, така ще има постояно по 2-3-4 дербита на кръг. Няма да ги има и пак онези мачове на нивите, кадето единия отбор откровенно се мъчи да вкара едно голче на защитаващия се с 10 човека отбор. Такива глупости едва ли на някой му се гледат. ИСКАМЕ СИЛНИ МАЧОВЕ В КОИТО И ДВАТА ОТБОРА ДА СЕ АТАКУВАТ!!!

Потребителски аватар
mnts
Контакти:

Мнениеот mnts » 27 май 2010 17:22

100000euro написа:1.Литекс
2.ЦСКА
3.Левски
4.Локомотив Сф
5.Черноморец Бс
6.Славия
7.Черно Море
8.Локомотив Пд
9.Миньор Пк /Берое/Сливен
10.Пирин /Берое/Сливен

По четери мача всеки срещу всеки тази лига би била интригуваща, така ще има постояно по 2-3-4 дербита на кръг. Няма да ги има и пак онези мачове на нивите, кадето единия отбор откровенно се мъчи да вкара едно голче на защитаващия се с 10 човека отбор. Такива глупости едва ли на някой му се гледат. ИСКАМЕ СИЛНИ МАЧОВЕ В КОИТО И ДВАТА ОТБОРА ДА СЕ АТАКУВАТ!!!

Кога за последно видя добър мач между цска и левски, и кога за последно гледа скучен такъв на пловдивското дерби да речем, макар че там терените са под всякаква критика ? Говорите си наизуст...
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА, БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И ЗА НЕЯ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ДАМ!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 27 май 2010 17:22

Нещата са много прости. Аз лично нямам против "А" група да е от 20 отбора, въпросът е дали могат да си го позволят. Има ясни правила - ако са спазени условията за лицензиране, ще играят, ако не, отиват надолу. Въпросът е, че БФС не прави нищо и лицензира съвсем формално и винаги намира вратички, за да пусне всички отбори да играят. От друга страна, шефовете на Левски, ЦСКА, Ботев, Локо Пд и Берое са изключително бездарни и безмозъчни, и грам идея няма как се печелят пари от тази огромна фенска маса, с която разполагат отборите им. Ако знаеха как, нямаше изобщо да се поставя въпроса за намаляване на "А" група.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Футбол - България”