Франс Футбол:Бербатов е бавен за Юнайтед

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Франс Футбол:Бербатов е бавен за Юнайтед

Мнениеот Lyubooo » 04 яну 2009 11:00

Франсетата сигурно са обявили че трансфера на годината е на Анелка!
За Бербатов трябваше да вземат в предвид, че той нямаше качествена лятна подготовка и че се присъедини в движение към МанЮн! И все пак 7 гола и 7 асистенции, като последните му донесоха жизненоважни 6 точки на отбора!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 04 яну 2009 15:40

Lyubooo написа:Франсетата сигурно са обявили че трансфера на годината е на Анелка!
За Бербатов трябваше да вземат в предвид, че той нямаше качествена лятна подготовка и че се присъедини в движение към МанЮн! И все пак 7 гола и 7 асистенции, като последните му донесоха жизненоважни 6 точки на отбора!

Напълно съм съгласен с теб ,Lyubooo ... За 18 мача това си е супер,смея да твърдя ! Все пак Бербатов не играе като типичен централен нападател в Юнайтед . :lol: Втория полусезон като цяло му е по-силен на Митко ... Така ,че ... очакваме още от него. :)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

cskachampion
Контакти:

Мнениеот cskachampion » 04 яну 2009 20:06

deliba6 така да говориш на майка си във вас и се научи на български.За такива като теб говоря

Върни се в “Футбол - България”