ПФК-Несебър-Академик София : Бараж за "А" група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ПФК-Несебър-Академик София : Бараж за "А" група
2:1, тея мачове ги знаем, мача е 2:2 .. Ще се решава с дузпи и Несебър ще влезе в А група ..
[center]
[/center]

Бърже, залагайте докато Академик води...
Б групите нямат ли договор с Пума ? Защото сега ми направи впечатление, че играят с Adidas Teamgeist.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Този мач прилича много на вчерашния Блекпул - Кардиф като развитие ,само дето има 80 хилади фена по малко и влезлия в А група ще спечели потупване по рамото
- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!
- На сватбата на Бербатов!
alkoh0L написа:Този мач прилича много на вчерашния Блекпул - Кардиф като развитие ,само дето има 80 хилади фена по малко и влезлия в А група ще спечели потупване по рамото
Този мач не прилича по нищо на Блекпул - Кардиф поради простичкия факт, че всичко е нагласено предварително

- sven_goran
- Контакти:
alkoh0L написа:Този мач прилича много на вчерашния Блекпул - Кардиф като развитие ,само дето има 80 хилади фена по малко и влезлия в А група ще спечели потупване по рамото
Да... и Блекпул прибра 90 мил. паунда
PFCB написа:alkoh0L написа:Този мач прилича много на вчерашния Блекпул - Кардиф като развитие ,само дето има 80 хилади фена по малко и влезлия в А група ще спечели потупване по рамото
Този мач не прилича по нищо на Блекпул - Кардиф поради простичкия факт, че всичко е нагласено предварителноДано греша...
Не знам... според мен нищо не е нагласено

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Converse написа:2:1, тея мачове ги знаем, мача е 2:2 .. Ще се решава с дузпи и Несебър ще влезе в А група ..
Само не ми е ясно защо тези мачове се решават с дузпи

А съдията, съдията, съдията ********!!!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Тоя треньр би и Вили Вуцов и Херо взети заедно
скоро не бях виждал такава реакция. Вярно е, че се получи тежка контузия ама какво бяха виновни от треньорския щаб на Несебър незнам???

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Върни се в “Футбол - България”