Всички успехи на цецка са плод на твоя болен мозък прасе такова! АИДЕ МАРШ В КОЧИНАТА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
reebok написа:Забавен сикак отстранихте парма бе свинчо?с 2 равни с Ювентус ви присъдиха служебна загуба 0-3 заради нередовен Михтарски, сещашли се кво стана в торино 5-1
.
Всички успехи на цецка са плод на твоя болен мозък прасе такова! АИДЕ МАРШ В КОЧИНАТА
Като няма с друго какво да се хвалят, ще си припомнят времената на Милко Балев и Добри Джуров. Те в нормалните времена нямат никакви успехи - по-малко титли от Левски, никакви успехи в Европа, непрекъснати финансови проблеми. За какво да говорят? Благодарение на зомбита като Георги Атанасов и Александър Томов, червените изцяло промениха философията си. Сега за тях вече успехите в Европа нямат никакво значение - важното е да се печелят титли и да се бие Левски. Което е добре, защото истинският футбол се играе в Европа. В България е някаква измислица. Измислен отбор - измислен футбол.
reebok написа:Невиждам причина да мее яд просто уточних за мачовете ви с парма и юве иначе въобще не ме интерисуват вашите успехи аз си гледам Левски
rostheboss написа:Ей добитъци рогати , след 1989 г. най-големите успехи на българския клубен футбол е отстраняването от ЦСКА на Парма(1991),Шахтьор Донецк(2001),Леверкузен(2005) и победите над Ювентус 3-2(1994) и Ливърпул на Анфийлд 1-0.Така наречените евроуспехи на ПФК Подуене са плод на болни журналистически мозъци.А тези които отричат успехите преди 1989г. да спрат да ми превъзнасят Гунди , който е играл по времето на прадядо ми.
Cesc Fabregas написа:тва като аватара ти няама втора такава тъпотия,тва детенце по принцип е с фланелка на Фейенорд,не вярвам да иска да се посрами като облече тоя парцал,с който си го направил...
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта