Мутрите си прибраха ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

STRANGER
Контакти:

Re: Мутрите си прибраха ЦСКА

Мнениеот STRANGER » 29 дек 2008 20:04

honda написа:Как ще коментирате,че в почти всички общини дали концесия на "Титан"АС ДПС има много силни позиции. Справка в кърджалийска област където ДПС доминира на всички нива,"Титан"АС има концесии във всички общини. Почти същата е ситуацията и в Хасковска и Шуменска област-райони ,които също са бастиони на ДПС.

НА ТОЗИ ВЪПРОС НАЙ-ДОБРЕ МОГАТ ДА ТИ ОТГОВОРЯТ, ДЕПУТАТЪТ ОТ ДПС И "ДЯСНА РЪКА" НА БОБИ МИХАЙЛОВ ,ЧЛЕНА НА ИЗПЪЛКОМА НА БФС КАМЕН КОСТАДИНОВ,КАКТО И ВОДАЧА НА ЛИСТАТА НА ДПС В КВ.ПОДУЯНЕ г-нБ.ИСКРЕНОВ

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 дек 2008 22:08

Приятно или не, но истината е една- ЦСКА беше купен от фирма на ДПС. Ако на някой му харесва -да са му честити новите собственици.

STRANGER
Контакти:

Мнениеот STRANGER » 30 дек 2008 02:36

До honda,
Елементарни заключения,от елементарно мислещи хора.
"Титан"са лидери в този бизнес .В това число и във Варна,която отива към милион и то извън сезона.
Тук ДПС не вирее.Нямат нито една квота,нито в Общ.съвет,нито в районните кметства.
Тезата ти пада.Опитай нещо друго.
Ела и виж един сравнително чист град,построен умно,така,че да може да се развива като инфраструктура и в бъдеще. После се върни в подуенския си лайнарник,грозен и мърляв,и се наричай "столичанин' /ха-ха/,заринат в боклуци в безумната сбирщина от шопски села,наречени град,в който колкото повече се строи,толкова по-грозен става.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 дек 2008 09:51

Моите поздравления Stranger- аз също съм от Варна- живея на бул "Сливница"129-точно до лятно кино Тракия,ако си варненец мястото ще ти е много добре известно. Най-вероятно си виждал Варна само по телевизора- града много трудно може да се нарече чист. А това,че е правилно застроен-явно говорим за различни градове. Очевидно никога не си паркирал кола в центъра. Аз лично си оставям колата на платен паркинг-просто няма място къде да се паркира. Строежите вече са толкова наблъскани един в друг,че може да си подаваш вестник от единия строеж на другия. Не знам на колко си години ,но аз живея във Варна от както се помня-повече от 40 години, такова чудо никога не е било.
Иначе ако беше варненец-не би се изказал толкова неподготвен за ДПС- през 2006 г. когато беше подписан договора с "Титан"АС областния началник беше от ....ДПС.

Върни се в “Футбол - България”