Не ЦСКА,не Левски,а България е над всичко!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

orlando
Контакти:

Re: Не ЦСКА,не Левски,а България е над всичко!

Мнениеот orlando » 29 дек 2008 19:06

gun175 написа:абе пичове какво обединение на феновете, няма да забравя мисля че Томислав Русев беше на един лагер с националния и след което сподели: "Няма как да имаме национален отбор след като всички футболисти обядват нагрупички на едните маси левскари, на другите цесекари, на другите чужденците и после на самата тренировка същата картинка!" и според мен с това отношение между самите футболисти няма да имаме национален отбор скоро!
orlando написа:и за6то подкрепя6 вси4ки без ЦСКА.ако толкова си краен неподкрепяи никого освен Левски

пич на теб ще ти кажа че съм фен на което означава че не мразя червения цвят- мразя ЦЕЦКА!!!

................................................................................................................................................ За Ливърпул браво .този 4ервен цвят си е супер.Когато на6ите играят в европа трябва да сме единни.Хора разни избора си е техен.Моге да не е правилно да сме на всяка цена против нещо или някогоно .Свобода на словото :lol: Така и 6те баде и за напред...........това е gалко

TcViro
Контакти:

Re: Не ЦСКА,не Левски,а България е над всичко!

Мнениеот TcViro » 29 дек 2008 20:30

Съгласен съм , че БЪЛГАРИЯ я е над всичко и всеки.Смятам че и доста от хората в този форум и искам да подчертая ХОРАТА - мислят така.Но искам да попитам кога българските национали ще осъзнаят че БЪЛГАРИЯ е над всичко.

Върни се в “Футбол - България”