CSKASUCK написа:blue lion,ти ако знаеш какви коментари четох под статията за това момче...Бил пияница,че заслужавал да умре..Какво обединение ?!? БЪЛГАРИ ЗАЩИТАВАТ ЦИГАНИНА А НЕ БЪЛГАРИНА !? ЕТО ЗАТОВА НЯКОЙ СА чуждопоклонници...
А иначе мир на праха му...
Брат,тия дето са го писали са били некви малки дришльовци - вярвай ми

Познавам червени ултраси и мога да ти кажа,че те бяха там заради Андрей Монов и България - не заради Левски и ЦСКА ! А самият той,доколкото знам от един негов съученик и мой колега,е бил пичага като цяло ! Да,бил е ultras,пиел си е човека сигурно,ма кво от това ?! Много народ така или иначе не разбира кво е да си ultras и същите тези маси народ ги определят като лумпени,щото по телевизията казали така или нз си кво още ?! Ама не е баш така

А и кво лошо има да пиеш,се 1 аз ся като съм на 21 и не съм се напивал ?! Представяш ли си ?! Всеки един от нас поне веднъж в живота си на тази възраст се е напивал,но това не те прави пияница

Аз не веднъж

Така,че по форуми кой кво говори и псува...не обръщай внимание ! Истинските фенове,онези най-крайните се обединиха и дадоха пример на семколюбците,разбирачи от всичко и на форумните воини на по 15 години за кво става въпрос ! А ние,трябва да си вземем пример за това нещо,че за България - една кауза която е найстина достойна,можем да се обединим!!!
П.П. Сега четох статията в Sportal.bg и прегледах коментарите ! Псуват по Андрей,щото мислят,че е скинар

Разликата между Ultras-ите на Левски и тези на ЦСКА и Локо Пд е,че сините фенове са Националисти и анти-комунисти,макар че и при наще има доста фашисти,но Андрей Монов е бил от South Division който са ultras-и,не са фашисти или нацисти ! Феновете на ЦСКА,ядрото им е от Скинари или поне беше(CSKA SS Front),както и част от феновете на Локо Пд (Gott mit Uns)

А оня боклук се пише AFA което е съкращение от Anti-Fa или Anti-fascisti т.е. е с крайно леви убеждения (или е комунист или е анархист - второ е по-вероятно)

Самото австралийче е анархистче и затова е станал инцидента май, т.е. напада ги като вижда,че са ултраси,а повечето ултраси в Европа са крайно десни или поне мразят анархистите или нещо такова,макар,че има и крайно Леви ultras...Lauta Hools може да обясни повече

Та за това оня нещастник плюе по наще