Фенове на Левски,ЦСКА и Локо Пд се обединиха !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Фенове на Левски,ЦСКА и Локо Пд се обединиха !

Мнениеот Deliba6 » 29 дек 2008 01:15

OBI4AM LEVSKI написа:Много ги разбирате ,ей,аз когато съм ходил по мачове/от началото на 80-те/ не знам вие в топките на кого сте били,айде лягайте,изпихте ли си млекцето :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Момчето е наше,не искам други да използват мъката на тези,които наистина са го обичали,това е!!!А ЦСКА ги мрази всеки истински левскар-и това ли да ви уча?Но ако е за истинска КАУЗА/уви,не виждам такава/,естествено ще забравя кой от кой отбор е!!!Тук 1000 пъти се е казвало"Айде да се обединим!"Добре,айде,ама само с приказки не става!!!

Стига с тия глупости или си смени никнейма на МРАЗЯ ЕДИ КОЙ СИ! И не се хвали с топките, защото ти си бил блясък в очите, когато други са почвали да ходят по мачове! Хората ти пишат какво ги вълнува, а не ти дават тон за насиране!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 дек 2008 01:43

Охооо обединение, родолюбие, едно, друго....да не сте гледали "време разделно"? Тоя цървул Фрийман дано да стане любовница на някой черен в затвора! Иначе по темата мога да кажа: Хубавият човек си е хубав човек, дебила си е дебил, няма значение от Левски, Ц(*КА, Локо и там другите му отбори!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 29 дек 2008 01:55

Както аз пиша от скоро ЛЕВСКИ така и вие пишете ЦСКА бе... Мама му стара ... По темата не забелязах ЦСКАри да са писали и реших да се включа. Абе хора това обединение е ясно. Аз освен на мач ЦСКА-ЛЕВСКИ и обратното съм на ти с левскарите... Ако сме на война какво праим ? На десния фронт левскари на левия цскари. Добре ама да сме заедно с една кауза... А не секи да си гледа интереса... Както е във футбола. Да не говорим, че ако във футбола бехме задружни тази година можеше да стане бум в УЕФА.... ;) ;)

lestat777

Мнениеот lestat777 » 29 дек 2008 02:08

МОМЧЕТААА.... СТРУВА МИ СЕ, ЧЕ СТЕ НА ПРАВ ПЪТ!!! СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ.......... ЧЕ ОТ ПОДОБНИ КЛУБНИ ВРАЖДИ НИКОЙ НЯМА НУЖДА. ФУТБОЛА Е САМО ЕДНА ИГРА ( ДОСТА ПО СТАРА ОТ ВСИЧКИ, КОИТО ПИШЕМ ТУК )....
ЕДВА ЛИ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВОДЯТ КАКВИТО И ДА БИЛО ВОЙНИ ЗАРАДИ ЕДНА ИГРА
:D :D :D :D

Потребителски аватар
CSKASUCK

Мнениеот CSKASUCK » 29 дек 2008 02:44

blue lion,ти ако знаеш какви коментари четох под статията за това момче...Бил пияница,че заслужавал да умре..Какво обединение ?!? БЪЛГАРИ ЗАЩИТАВАТ ЦИГАНИНА А НЕ БЪЛГАРИНА !? ЕТО ЗАТОВА НЯКОЙ СА чуждопоклонници...

А иначе мир на праха му...

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 29 дек 2008 10:44

CSKASUCK написа:blue lion,ти ако знаеш какви коментари четох под статията за това момче...Бил пияница,че заслужавал да умре..Какво обединение ?!? БЪЛГАРИ ЗАЩИТАВАТ ЦИГАНИНА А НЕ БЪЛГАРИНА !? ЕТО ЗАТОВА НЯКОЙ СА чуждопоклонници...

А иначе мир на праха му...

Брат,тия дето са го писали са били некви малки дришльовци - вярвай ми ;) Познавам червени ултраси и мога да ти кажа,че те бяха там заради Андрей Монов и България - не заради Левски и ЦСКА ! А самият той,доколкото знам от един негов съученик и мой колега,е бил пичага като цяло ! Да,бил е ultras,пиел си е човека сигурно,ма кво от това ?! Много народ така или иначе не разбира кво е да си ultras и същите тези маси народ ги определят като лумпени,щото по телевизията казали така или нз си кво още ?! Ама не е баш така ;) А и кво лошо има да пиеш,се 1 аз ся като съм на 21 и не съм се напивал ?! Представяш ли си ?! Всеки един от нас поне веднъж в живота си на тази възраст се е напивал,но това не те прави пияница ;) Аз не веднъж :D Така,че по форуми кой кво говори и псува...не обръщай внимание ! Истинските фенове,онези най-крайните се обединиха и дадоха пример на семколюбците,разбирачи от всичко и на форумните воини на по 15 години за кво става въпрос ! А ние,трябва да си вземем пример за това нещо,че за България - една кауза която е найстина достойна,можем да се обединим!!!

П.П. Сега четох статията в Sportal.bg и прегледах коментарите ! Псуват по Андрей,щото мислят,че е скинар :shock: Разликата между Ultras-ите на Левски и тези на ЦСКА и Локо Пд е,че сините фенове са Националисти и анти-комунисти,макар че и при наще има доста фашисти,но Андрей Монов е бил от South Division който са ultras-и,не са фашисти или нацисти ! Феновете на ЦСКА,ядрото им е от Скинари или поне беше(CSKA SS Front),както и част от феновете на Локо Пд (Gott mit Uns) ;) А оня боклук се пише AFA което е съкращение от Anti-Fa или Anti-fascisti т.е. е с крайно леви убеждения (или е комунист или е анархист - второ е по-вероятно) ;) Самото австралийче е анархистче и затова е станал инцидента май, т.е. напада ги като вижда,че са ултраси,а повечето ултраси в Европа са крайно десни или поне мразят анархистите или нещо такова,макар,че има и крайно Леви ultras...Lauta Hools може да обясни повече ;) Та за това оня нещастник плюе по наще ;)
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 29 дек 2008 19:08

Така...ми кво да кажа,омразата помежду им е много силна и това даже е и причина за убийство,както в нашия случай.За мен е адски глупаво,тва политиката да има връзка с футбола,но...не можем да променим нищо,благодарени на политическите влияния във футбола,са ставали толкоа страшни неща,чеее....ужас,няма да ви разказвам,защото е отвратително,мога да кажа,че омразата между крайно десните и крайно левите е много по-силна от омразата между Левски и Цска или между Локомотив и Ботев!
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 29 дек 2008 19:15

Според мен Национализма,онзи чистия в който се обича родината и се помнят Великите ни предци и техните дела, трябва да го има по трибуните ! Фашизъм,Нацизъм,Анархизъм и Комунизъм нямат място на трибуните както и всяка друга политическа пропаганда ! Лаута е прав,че омразата между Десните и Левите найстина е голяма и засенчва футболния фанатизъм,за това тези чужди идеологий нямат място на родните ни терени - само Българщината трябва да е там !

П.П. Под "Българщина" разбирайте обич към Родината преди всичко !
Изображение

Върни се в “Футбол - България”