Ами ако играят Монтана и Байерн кого ще подкрепиш

Не знам защо си мисля,че никога няма да гледам такъв мач

Никога не казвай никога

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
POPCORN написа:Както и да е.Не ми се спори повече за безмислени работи!За мене нещата ас много ралзични с тоя мач и мач от шампионската лига!По простата причина че всяка година някой играе в 3 кръг за влизане и не влиза докато левски влезе там където никой не е влизал, нормалн ое стадиона да се пълни!
acmilan написа:galin56 написа:Viktor4o_Rs написа:Мисля , че със сигурност в Топ 5 задължително трябва да влизат Левски , ЦСКА , Славия и Ботев5-тият отбор ми е малко трудно да го определя , може би Локо (София) , все пак са побеждавали Динамо (Киев) и Монако ; разбира се , че всеки дърпа чергата към себе си , не бива да се забравят и тимове като Берое , Етър , Черно море , Локо (Пловдив)
А иначе ако се прави класиране след 89-та година , със сигурност Литекс е в петицата , определено ловчанлии са най-прогресиращия клуб след комунизма , най-голям регрес претърпяха Славия и Ботев за съжаление ...
Най-прогресиращ е Гриша Ганчев не ловчанлии, след комунизма футбола се отне от народа и се даде на президентите. То за тва и успехи няма а само протоколни участия в ЕТ (като за всичките тея 20 год. на всички отбори изключим само 2-те силни години на Левски).
А при комунизма можеше ли отбор като Ловеч да стане шампион?Не.Защо ли?
princa написа:ВИе нормални ли сте ? То си пише в темата ! - ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА ! Не е ли достатъчно ?
Изобщо как може да слагате Литекст в тая класация ?
ЦСКА
Левски
Ботев
Славия
Локо Сф
princa написа:ВИе нормални ли сте ? То си пише в темата ! - ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА ! Не е ли достатъчно ?
Изобщо как може да слагате Литекст в тая класация ?
ЦСКА
Левски
Ботев
Славия
Локо Сф
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта