Кой искате да изпадне от А група?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Кой искате да изпадне от А група?

Мнениеот acmilan » 09 май 2010 12:22

Boksiorcheto написа:
acmilan написа:ботев-запад,помниш ли как играха Славия срещу Локо Пд в шампионския мач на смърфовете?Нима тогава вече войната в СИК не беше в разгара си?СИК е Маджо,защото в него е хляба,в него е и ножа,а Коко Динев е кумец на Георги Илиев,така че не очаквай Славия да легне днес.Да не говорим,че са им наказани 5 основни футболисти и е съвсем нормално Локо да спечели.А и за какви букмейкъри пак сънуваш,ти видял ли си коефициентите за този мач в различните къщи?Уреден мач за 1.40-1.50 ми се струва малко несериозно...

Честита купа. За сега единственото положително нещо,което се случи лично за мен в това първенство е,че взехте купата и ще играете в Европа. Надявам се другото положително нещо е ние да се спасим ;).

Благодаря,колега,радостта ни беше неописуема,изтрезняването бавно и тежко :mrgreen: И аз ви пожелавам да се спасите,защото българския футбол има нужда от такива отбори като Берое,Локо Пд,Ботев(колкото и да не ги обичам),Етър...Иначе днес ще ходиш ли на Овча Купел?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
fewgtg
Контакти:

Мнениеот fewgtg » 09 май 2010 12:24

Локо П.

Потребителски аватар
ЛокоМотив Пловдив
Контакти:

Мнениеот ЛокоМотив Пловдив » 09 май 2010 12:26

Локо Мездра да се махат ... супер гадини са.

А, жълтурите какво злобеят ся не мога да разбера? Значи ние може да се радваме и за вас като направихте нов отбор, понеже сте пловдивчани, а вие се чудите как да ни оплюете... Ние си имаме отбор... не сме като Беласица или Локо Мездра за да нагласяме мачовете. Имаме мочета, които играят и ако някой жълтур толкова много иска да се заяжда първо да погледне себе си. Щот ся недай си боже може да не земете лиценз за "Б" група...

Напред Локо! Напред Пловдив! Днес ще изядем Славия :) (бтв и аз имам информация, че мача е нагласен, но пък и ония иизлизат с резервите, така че няма да се забележи лягането :mrgreen: )
Разменям гаджето за 3 литра ракия!
Ако си пич!

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Мнениеот sistera » 09 май 2010 12:36

Локото трябва да остане,иначе от другите два отбора ми е все тая кой ще изпадне.

celer
Контакти:

Мнениеот celer » 09 май 2010 12:39

ЛокоМотив Пловдив написа:Локо Мездра да се махат ... супер гадини са.

А, жълтурите какво злобеят ся не мога да разбера? Значи ние може да се радваме и за вас като направихте нов отбор, понеже сте пловдивчани, а вие се чудите как да ни оплюете... Ние си имаме отбор... не сме като Беласица или Локо Мездра за да нагласяме мачовете. Имаме мочета, които играят и ако някой жълтур толкова много иска да се заяжда първо да погледне себе си. Щот ся недай си боже може да не земете лиценз за "Б" група...

Напред Локо! Напред Пловдив! Днес ще изядем Славия :) (бтв и аз имам информация, че мача е нагласен, но пък и ония иизлизат с резервите, така че няма да се забележи лягането :mrgreen: )

Браво Иво. Да беше казал и от кой научи тази информация за лягането.

celer
Контакти:

Мнениеот celer » 09 май 2010 12:40

ВЪН ТОТО МЕЗДРА И ТВА Е

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 09 май 2010 12:42

acmilan написа:
Boksiorcheto написа:
acmilan написа:ботев-запад,помниш ли как играха Славия срещу Локо Пд в шампионския мач на смърфовете?Нима тогава вече войната в СИК не беше в разгара си?СИК е Маджо,защото в него е хляба,в него е и ножа,а Коко Динев е кумец на Георги Илиев,така че не очаквай Славия да легне днес.Да не говорим,че са им наказани 5 основни футболисти и е съвсем нормално Локо да спечели.А и за какви букмейкъри пак сънуваш,ти видял ли си коефициентите за този мач в различните къщи?Уреден мач за 1.40-1.50 ми се струва малко несериозно...

Честита купа. За сега единственото положително нещо,което се случи лично за мен в това първенство е,че взехте купата и ще играете в Европа. Надявам се другото положително нещо е ние да се спасим ;).

Благодаря,колега,радостта ни беше неописуема,изтрезняването бавно и тежко :mrgreen: И аз ви пожелавам да се спасите,защото българския футбол има нужда от такива отбори като Берое,Локо Пд,Ботев(колкото и да не ги обичам),Етър...Иначе днес ще ходиш ли на Овча Купел?

На вила съм :mrgreen:
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
moni74
Контакти:

Мнениеот moni74 » 09 май 2010 12:51

Мездра или Сливен. И двата отбора са слаби.
„ Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. “

в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 09 май 2010 13:03

Според мен Сливен трябва да изпадне,като имам в предвид изцяло спортно-техническата гледна точка! Лечковия отбор е най-слабия според мен и ако не бяха двата наредени мача в последните кръгове отдавна щаха да са аут! Мездра играят далеч по-силен футбол от сливналии,но при тях пък има ужасно много преодстъпени от други клубове играчи,което също не прави отбора от Мездра достоен за да участва в елита! Освен това,тези два отбора имат финансови трудности и перспективите за в бъдеще са още по-лоши в това отношение! Локомотив Пловдив е единствения отбор,който ТРЯБВА да остане,не само заради добрите си футболисти а най-вече заради финансовата си стабилност от която,полза имат не само БФС а въобще футбола ни,защото ако Локомотив Пловдив остане,от есента този отбор ще гони далеч по-високи цели в шампионата и по този начин ще вдигне конкуренцията в него за разлика от Сливен или Мездра,които ако останат ще продължат да кретат из дъното,продавайки и купувайка мачове за да останат! А що се отнася до днешния мач на Пловдивчани срещу Славия,не виждам,защо се коментира толкова и защо се излива толкова много злоба и комплекси!? Днес,единствената изненада,която може да се получи е ако Локото НЕ победи! Всичко останало ще е абсолютно нормално,като се вземе впредвид осакатения отбор на белите! Иначе мача няма да е никък лек и ако Пловдивчани победят то ще е минимално а ако не успеят да вземат трите точки,изпадането им от групата ще бъде повече от заслужено!

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 09 май 2010 13:03

botev_zapad_1912 написа:Днес ако тотаджийските отбори на славия(спортингбет) и тото динев се разберът - заслужават и двете отборчета във "В"-група

100% " ЗА "

Върни се в “Футбол - България”