Кой искате да изпадне от А група?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Re: Кой искате да изпадне от А група?

Мнениеот birabecks » 09 май 2010 11:33

soilwork написа:Хубаво би било Локомотив Пд. за да има някаква справедливост на този свят.По- малките забравят май откъде се появи този отбор? А и ще има люти пловдивски дербита с Ботев,Спартак и Марица в чистилището Източна Б група.Иначе най-вероятно Локомотив Мездра ще е третия изпадащ....всичко е в ръцете(краката) на Славия

Винаги е интересно,когато червеноармеец говори за "справедливост" - 30 титли и всичките до една "справедливи",от самото зачатие на ЦСКА...бухахахаха ! Смешна работа.
Сега по темата.Един велик българин,Николай Хайтов,го е казал най-точно - "Едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто - да го направиш"...Иначе казано - трябва ни победа днес и най-малко равен с Локо Сф другата неделя.Искаме и можем.Остава най-трудната част - да го направим.А днес на Овча купел да си спретнем здрав купон,както ние си знаем! ;)
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 май 2010 11:41

Изобщо не ми дреме дали оня дето го изгониха за корупция от кметския пост или тотаджиите ще изпадат.Ако могат да изпаднат и двата ще е добре.Само да не барат клубът с традициите и публиката-Локо Пд.Стана тя заради кметския или тотаджийския отбор да изпадне Локо Пд.На всичкото отгоре и Пловдив да остане без отбор в А група за сметка на "тадиционните" футболни центрове Банско,Мездра,Монтана,Каварна,Несебър и т.н.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 09 май 2010 11:41

antonzzzz написа:Да изпада отборът на Тото динев. Подобни отбори не заслужават А група.Не че мездра и сливен заслужават,но игричките на Тото динев трябва да бъдат прекъснати.

Нека да отговоря на фенчето без отбор :mrgreen:
Ако Коко Динев купуваше, досега да сме останали.
Ама искате да ни очерните нали мъртавци такива.
Няма да ви мини номера!
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 май 2010 11:49

На мен ми се иска най-безличният от тези отбори-Сливен да изпадне,но това няма да стане.Локо Пловдив е много голям клуб за България и без него А група ще загуби част от малко останалия си чар.А и чисто спортно-технически смърфовете са по-добри,за публика пък да не коментираме...Локо Мездра пък също имат нелош отбор,а и ако забележите,публиката им хич не е малко за отбор от такова малко градче,т.е. този отбор създава някакъв интерес на града,хората си го подкрепят и харесват.Сливен пък няма никакво място в А група.Постоянните реверанси на БФС,започнали с изваждането на Дражевия Черноморец София от Б група и спасяването на Сливен по този начин,престъпното оставяне на Илия Илиев и Явор Въндев при тях,след като хората не са взимали пари с месеци наред,скандалното опрощаване на наказанието на Лечковия племенник,нокаутирал съдията,уникалните далавери на Лечков в общината,липсата на какъвто и да е интерес от страна на града към отбора...това са само част от причините,поради които искам този отбор да изпадне.Разбира се,нека всичко се реши на терена,а към днешна дата фаворит за изпадане е Локо Пловдив.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 май 2010 11:57

Sagittarius написа:На всичкото отгоре и Пловдив да остане без отбор в А група за сметка на "тадиционните" футболни центрове Банско,Мездра,Монтана,Каварна,Несебър и т.н.

Ха-ха-ха-ха-а! :lol: :lol: :lol: Имаш много поздрави от един такъв център - Каварна! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 09 май 2010 12:00

Сливен в "Б" група :twisted:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 май 2010 12:14

ботев-запад,помниш ли как играха Славия срещу Локо Пд в шампионския мач на смърфовете?Нима тогава вече войната в СИК не беше в разгара си?СИК е Маджо,защото в него е хляба,в него е и ножа,а Коко Динев е кумец на Георги Илиев,така че не очаквай Славия да легне днес.Да не говорим,че са им наказани 5 основни футболисти и е съвсем нормално Локо да спечели.А и за какви букмейкъри пак сънуваш,ти видял ли си коефициентите за този мач в различните къщи?Уреден мач за 1.40-1.50 ми се струва малко несериозно...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 09 май 2010 12:19

acmilan написа:ботев-запад,помниш ли как играха Славия срещу Локо Пд в шампионския мач на смърфовете?Нима тогава вече войната в СИК не беше в разгара си?СИК е Маджо,защото в него е хляба,в него е и ножа,а Коко Динев е кумец на Георги Илиев,така че не очаквай Славия да легне днес.Да не говорим,че са им наказани 5 основни футболисти и е съвсем нормално Локо да спечели.А и за какви букмейкъри пак сънуваш,ти видял ли си коефициентите за този мач в различните къщи?Уреден мач за 1.40-1.50 ми се струва малко несериозно...

Честита купа. За сега единственото положително нещо,което се случи лично за мен в това първенство е,че взехте купата и ще играете в Европа. Надявам се другото положително нещо е ние да се спасим ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Върни се в “Футбол - България”