Кой искате да изпадне от А група?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
LUBOLSFC
Контакти:

Re: Кой искате да изпадне от А група?

Мнениеот LUBOLSFC » 09 май 2010 10:08

crap написа:Трябваше Левски да отпадне, ама Батков купи 3тото място, за това и в последствие разпродаде всички футболисти, за да закърпи положението.

По-добре замълчи ве,и не говори глупости,знаем го твоето отборче-цска как трябваше да изхвърчи не само от Европа,ами и от "А" група,ама пак властта ги остави....и тая година пак искат да си затворят очите пред милионните им задължения....!
"Има една страна България,и в тази страна България има един отбор Левски.В този отбор съм се родил,в този отбор ще умра!" Г.АСПАРУХОВ-ГУНДИ

http://vbox7.com/play:0f41a68e

findji
Контакти:

Мнениеот findji » 09 май 2010 10:14

сливен или локо мездра.в никакъв случай локо пловдив. Само Ботев пловдив,оле

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 09 май 2010 10:22

Сливен разбира се. Но и Локо Мездра не заслужава да играе в елита, догодина и те са наред.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Goshky
Контакти:

Мнениеот Goshky » 09 май 2010 10:31

тото мездра няма по продажен отбор от тях

Потребителски аватар
LUBOLSFC
Контакти:

Мнениеот LUBOLSFC » 09 май 2010 10:44

Goshky написа:тото мездра няма по продажен отбор от тях

те пък сливен щото хич не са продажни....особенно миналата година....много добре помним...
"Има една страна България,и в тази страна България има един отбор Левски.В този отбор съм се родил,в този отбор ще умра!" Г.АСПАРУХОВ-ГУНДИ

http://vbox7.com/play:0f41a68e

Потребителски аватар
botev_zapad_1912
Контакти:

Мнениеот botev_zapad_1912 » 09 май 2010 10:51

Днес ако тотаджийските отбори на славия(спортингбет) и тото динев се разберът - заслужават и двете отборчета във "В"-група

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 май 2010 10:56

Какъв неочакван отговор на левскарите. Всички до един искат неудобният им съперник Сливен да изпадне
Последна промяна от pomiqrat на 09 май 2010 10:58, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 май 2010 10:58

LUBOLSFC написа:
crap написа:Трябваше Левски да отпадне, ама Батков купи 3тото място, за това и в последствие разпродаде всички футболисти, за да закърпи положението.

По-добре замълчи ве,и не говори глупости,знаем го твоето отборче-цска как трябваше да изхвърчи не само от Европа,ами и от "А" група,ама пак властта ги остави....и тая година пак искат да си затворят очите пред милионните им задължения....!

И аз знам как ПФК Левски трябваше да изхвърчи от турнира за Купата на България през 1996, но никой не го изваде.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 09 май 2010 11:02

botev_zapad_1912 написа:Днес ако тотаджийските отбори на славия(спортингбет) и тото динев се разберът - заслужават и двете отборчета във "В"-група

То, ако зависи от теб и в зоните ще ни пратиш.
Ама нали виждаш, че болшенството фенове, нежелае Локо Пловдив да изпада, за ваше съжеление.
А то от сега е ясно, че случайно бием ли Славия, ще кажете, че мача е уреден.
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 май 2010 11:08

1. Ако трябва да отговоря на въпроса така, както е зададен: Отборът, за който лично президентът на БФС поне пред милион телевизионни зрители заяви, че преди време "е бил направен компромис". :lol: :lol: :lol:
2. Ако видим таблицата за класиране и предстоящите мачове: Според мен това ще бъде Локо Мездра. :)
3. Ако погледнем календара: Днес е Денят на Европа. :) Нека да празнуваме и да не си разваляме настроението заради няколко човешки недоразумения, драскащи във форума, както и да не се мъчим да ги ограмотяваме. Колеги, народът е казал: "Какво ти разбира свиня от кладенчова вода"?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - България”