Колко гола има Гонзо за изминалата година, та е най-добър ..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

veselin111
Контакти:

Колко гола има Гонзо за изминалата година, та е най-добър ..

Мнениеот veselin111 » 27 дек 2008 14:26

Колко гола има Гонзо за изминалата година, та е най-добър нападател за българското първенство???
Колко изиграни мача има на високо ниво???(визирам силните мачове със Жилина,Бате борисов, Локо СФ, Литекс и т.н.)

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Колко гола има Гонзо за изминалата година, та е най-добър ..

Мнениеот a boy named goo » 27 дек 2008 14:29

И аз не съм съгласен Гонзо да бъде избран за най-добър нападател, но пък, ако човек погледне номинираните футболисти ще види, че пред журналистите няма няма кой знае какъв голям избор. Единствено си мисля, че евентуално Мирослав Манолов можеше да спечели.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 дек 2008 14:31

to e qsno,4e gonzo e napravil mnogo slabi ma4ove,no nakraq na parvenstvoto vkara 6 gola,koito izka4iha levski na parvo mqsto.ako si spomnqte minalata godina napadatel na parvenstvoto be6e zdravko lazarov,koito ima6e 7 ma4a i 4 gola za slaviq!tova e moqta obosnovka za parvoto mqsto na gonzo.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 27 дек 2008 14:36

По същита логика можеше да бъде избран Владимир Манчев който за три мача вкара 4 гола от които 2 срещу Литекс, спечели дузпа в Мездра, по този начин той изработи общо 7 точки за ЦСКА.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

veselin111
Контакти:

Мнениеот veselin111 » 27 дек 2008 14:37

Не ме разбирайте погрешно. Нямам нищо против Гонзо, но това му беше може би най-слабата година от всички които е играл в България. От тук какво следва, щом един от най слабите нападатели става номер едно, правете си сметка какъв ни е футбола!!!!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 27 дек 2008 14:39

veselin111 написа:Не ме разбирайте погрешно. Нямам нищо против Гонзо, но това му беше може би най-слабата година от всички които е играл в България. От тук какво следва, щом един от най слабите нападатели става номер едно, правете си сметка какъв ни е футбола!!!!

Именно, поне за мен единственото логично ибяснение Гонзо да бъде избран за най-добър нападател е липсата на каквита и да е било негова алтернатива.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 дек 2008 14:45

a boy named goo написа:
veselin111 написа:Не ме разбирайте погрешно. Нямам нищо против Гонзо, но това му беше може би най-слабата година от всички които е играл в България. От тук какво следва, щом един от най слабите нападатели става номер едно, правете си сметка какъв ни е футбола!!!!

Именно, поне за мен единственото логично ибяснение Гонзо да бъде избран за най-добър нападател е липсата на каквита и да е било негова алтернатива.

prav si,nqma alternativa gonzo v tozi slu4ai.prosto mai nqma6e smisal ot anketa tazi ujasna futbolna godina!mai samo go6o petkov zaslujava nagrada za igrata si,a berbatov za transfera si.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 27 дек 2008 15:15

acmilan написа:
a boy named goo написа:

prav si,nqma alternativa gonzo v tozi slu4ai.prosto mai nqma6e smisal ot anketa tazi ujasna futbolna godina!mai samo go6o petkov zaslujava nagrada za igrata si,a berbatov za transfera si.

Да ама Берба стана и голмайстор на отбора си с 23 гола и отделно спечели Карлинг'Къп!
А журналята явно са забравили кой стана голмайстор на изминалото ни първенство и вземат резултати само от последните 4 месеца, което не е обективно!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 28 дек 2008 09:47

В една друга тема с класация на феновете съм написал, че няма най-добър нападател. Но случаят с Гонзо е ясен - и един гол стига щом е във вярната кошница!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 28 дек 2008 10:17

Ако Гонзо не се беше активизирал в края на сезона, Левски щеше да е с 6 точки по-малко, отколкото сега ;)
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Върни се в “Футбол - България”