bai mile написа:kiddo написа:bai mile написа:Абе я недеи да псуваш и да коментираш бе...Първо аз гласувам на всички избори които има и не , че има за кои но все пак гласувам с цел да не печелят гласове турчолята...Второ бил съм на доста мачове на Камп Ноу, и с Валенсия и с Осасуна и вообще няма да ти обеснявам и да ти давам отчет.Това че си получил за коледа само съжаление или нещо подбно не ме грее, само неискам да ми слагаш епитети, че заради тия като мене държавата била на това дереже.Тапанар.Много ти знае устата , ама за съжаление нищо умно не излиза от там.Как па реши че аз точно не гласувам и не ходя на мачове.????Не познаваш никои , и по това че някои тука е изказал мнение веднага плюеш.Какво те провокира да я драснеш тая тема а?И аз като колегата съм от Барселона , и мисля че можеби и в моите вени тече каталунска кръв , колкото и клиширано да звучи това.Фен съм на Барселона не само заради клуба а и заради много други неща,и включая и Стоичков.Защото като изляза в Европа и кажа че съм от България не я свързват с политици или още по - малко Левски , ЦСКА...казват ми Стоичков , и в последно време Котуошо.Фен съм и на български отбор разбирасе , и когато тои играе в европа и когато се срещне ако ще и с Барселона винаги подкрепям българите...но това не значи , че аз съм тумора на футбола ни.Келемето седнал да говори за тумор.Според мен ти си точно тумора , че като те гледам маи си от тия ненормалните дето трошат и се прават на мъже по стадионите , с цел "подкрепа на любимия отбор".Маи точно заради тебе хората не им се ходи по стадионите.
А, уж склерозата била психично разстройство
Личи си колко си умен.Нямаш мнение и се чудиш каква псувня да измислиш.Голословен си , защо не кажеш нещо конкретно бе лилипут мамин.Няма да се занимавам с тебе, ако те намера на стадиона бих те в клинил в колчето дето държи гредата.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имаш потенциал за циркова звезда - милчо клоуна