Какво мислите за чуждопоклонниците?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kiddo

Re: Какво мислите за чуждопоклонниците?

Мнениеот kiddo » 26 дек 2008 21:22

bai mile написа:
kiddo написа:
bai mile написа:Абе я недеи да псуваш и да коментираш бе...Първо аз гласувам на всички избори които има и не , че има за кои но все пак гласувам с цел да не печелят гласове турчолята...Второ бил съм на доста мачове на Камп Ноу, и с Валенсия и с Осасуна и вообще няма да ти обеснявам и да ти давам отчет.Това че си получил за коледа само съжаление или нещо подбно не ме грее, само неискам да ми слагаш епитети, че заради тия като мене държавата била на това дереже.Тапанар.Много ти знае устата , ама за съжаление нищо умно не излиза от там.Как па реши че аз точно не гласувам и не ходя на мачове.????Не познаваш никои , и по това че някои тука е изказал мнение веднага плюеш.Какво те провокира да я драснеш тая тема а?И аз като колегата съм от Барселона , и мисля че можеби и в моите вени тече каталунска кръв , колкото и клиширано да звучи това.Фен съм на Барселона не само заради клуба а и заради много други неща,и включая и Стоичков.Защото като изляза в Европа и кажа че съм от България не я свързват с политици или още по - малко Левски , ЦСКА...казват ми Стоичков , и в последно време Котуошо.Фен съм и на български отбор разбирасе , и когато тои играе в европа и когато се срещне ако ще и с Барселона винаги подкрепям българите...но това не значи , че аз съм тумора на футбола ни.Келемето седнал да говори за тумор.Според мен ти си точно тумора , че като те гледам маи си от тия ненормалните дето трошат и се прават на мъже по стадионите , с цел "подкрепа на любимия отбор".Маи точно заради тебе хората не им се ходи по стадионите. :roll:

А, уж склерозата била психично разстройство :lol:

Личи си колко си умен.Нямаш мнение и се чудиш каква псувня да измислиш.Голословен си , защо не кажеш нещо конкретно бе лилипут мамин.Няма да се занимавам с тебе, ако те намера на стадиона бих те в клинил в колчето дето държи гредата. :x :x :x :x :evil: :evil: :evil:

Имаш потенциал за циркова звезда - милчо клоуна :lol: там поне ще си на трудов стаж :lol:
Изображение
Изображение
¡¡¡ЗАПАДНА СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Greenway

Мнениеот Greenway » 26 дек 2008 22:30

Ей Нима това ...... на се изплю там където яде,там където го направиха човек и футболист?Нима не се изплю на родния Локомотив Пд,където стана играч,където го прибраха от улицата нещастника със завършен 8-ми клас,дето събираше жица и картони по улиците?Това обаче е обяснимо поведение на един миризлив циганин от Столипиново.Колкото до ХРИСТО СТОИЧКОВ - това е най-големия български футболист който се е разждал досега.Без уговорки никакви.Стоичков когато славеше България ти сигурно си бил пеленаче.Стоичков Балъков и сие бяха истински български лъвове някога по световните и европейски терени.Стоичков има лош нрав и журналистите лесно го провокират,а той винаги е бил прям и казва каквото мисли.Но както Стоичков е воювал с български герб на гърдите и е побеждавал кой ли не,така онзи смотан Гонзю само може да мечтае.
Изображение

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 26 дек 2008 22:52

kiddo написа:Източен циганин, в темата за чуждопоклонниците ти нямаш право на глас, защото си гагаузо, циганско, турски, източен мелез :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kreten
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
kiddo

Мнениеот kiddo » 26 дек 2008 22:56

Милчо клоуна смени кирилицата със маймуница, защото не му се отдавала.
Сега ще го правят шимпанзе във цирка и ни праща послания :lol:
Изображение
Изображение
¡¡¡ЗАПАДНА СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Greenway

Мнениеот Greenway » 26 дек 2008 23:31

Ти също,защото не си чуждопоклонник.В твоя мангалски отбор имаш достатъчно хора от твоя етнос - куп мангали и негри.Тъй,че млък там :D
Последна промяна от Greenway на 26 дек 2008 23:36, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 26 дек 2008 23:32

kiddo написа:Милчо клоуна смени кирилицата със маймуница, защото не му се отдавала.

Абе ей капут, защо не се върнеш обратно в дупката, от която изпълзя!! Можеш ли да кажеш поне едно умно нещо? Можеш ли да напишеш поне 3 изречения без правописна грешка и без да има обиди в тях? Едва ли!
Ти си ебахти тъпото, комплексирано копеленце! Ей заради такива като теб няма хора по стадионите!
Изображение

Потребителски аватар
kiddo

Мнениеот kiddo » 27 дек 2008 00:06

Greenway написа:Ти също,защото не си чуждопоклонник.В твоя мангалски отбор имаш достатъчно хора от твоя етнос - куп мангали и негри.Тъй,че млък там :D

Има напредък в източния циганин - тоя път само 1 час му трябваше да измисли какво да отговори, та даже и със редакция - пак си е напредък за цигането :lol:

LordVOODOO написа:
kiddo написа:Милчо клоуна смени кирилицата със маймуница, защото не му се отдавала.

Абе ей капут, защо не се върнеш обратно в дупката, от която изпълзя!! Можеш ли да кажеш поне едно умно нещо? Можеш ли да напишеш поне 3 изречения без правописна грешка и без да има обиди в тях? Едва ли!
Ти си ебахти тъпото, комплексирано копеленце! Ей заради такива като теб няма хора по стадионите!

Аборигена обърка никовете или по-скоро хапчетата :lol:

Са брой изреченията и правописните грешки, циганин мизерен!
Изображение
Изображение
¡¡¡ЗАПАДНА СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Greenway

Мнениеот Greenway » 27 дек 2008 00:11

Просто се чудя дали да отговарям на говедо,не за друго.Особено пък на говедо-мангал,краварче от шопските селца.Не си ми на нивото изобщо,че ти отговарям трябва да е чест за човекоподобен рогач като тебе.Съжалявам,че ти обърнах внимание.Знаеш приказката,че в рядко лайно камък не се хвърля и с говедо за футбол не се разговаря.
Изображение

Потребителски аватар
kiddo

Мнениеот kiddo » 27 дек 2008 00:15

Да не ти свършиха паричките за интернет?
Изображение
Изображение
¡¡¡ЗАПАДНА СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Greenway

Мнениеот Greenway » 27 дек 2008 00:23

Свършиха :D .Жалко,че ги пропилях в разговори с тъпоумен рогач,с говедо - най-ниското стъпало за еволюцията :D .Хайде,вдишай си от любимото лепило и отивай на гарата да продаваш вестници и да миеш кенефите - обичайните занимания за говедата с които си вадят паричка за дневната доза :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Футбол - България”