БФС реши - Локо Мездра трябва да изпадне(2)..драги ми Каспър

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

LMA
Контакти:

БФС реши - Локо Мездра трябва да изпадне(2)..драги ми Каспър

Мнениеот LMA » 04 май 2010 22:36

Лично Томето потвърди днес тезата ми ( подкрепен от БФС с новото си гениално решение - съдията спасил Лечков , да свири Славия - Локо Пд ) !
Ама ти Каспърчо - нали си началник (като Лечков) - спри ми и тая тема...или недей да свириш дузпа срещу централния блокировач на Сливен ... или пък ми наложи глоба 5000 лв.и два мача (теми ;) ) като на Кирчо Джоров ...........
Никога не съм бил от Левски , но винаги ми е настръхвала кожата от коментарите на Томето - просто един човек ,когато е принципен - дори и да е пристрастен - шапки долу , другото оставяме на началниците....
P.S. Г-н Стефанов , въпреки че Ви орязаха като за последно, съм сигурен че ще покажете мъжество и успех на Славия за вбъдеще !

viroglav
Контакти:

Re: БФС реши - Локо Мездра трябва да изпадне(2)..драги ми Каспър

Мнениеот viroglav » 04 май 2010 22:52

Като толкова ревеш против този съдия , то предложи ти някой ... Сигурно имаш вече готово решение за никак некорумпиран чернодрешко , който Венци Стефанов ще го посрещне с отворени обятия. И ако Славия загуби мача задкулисно това няма да е функция на съдията при всички положения (може да е на Венци или на Вили) , но няма да е на съдията бъди сигурен. Така , както загубихте от ПФК Левски и съдията тогава нямаше нищо общо с това. През тази година подуенци от шест мача между софийските отбори имат само две победи и те са над Славия. И то не е защото Славия са по - слабия отбор от двата , дори напротив. Разбираш ли накъде бия ... :lol:
Последна промяна от viroglav на 04 май 2010 23:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Lauta-Army
Контакти:

Мнениеот Lauta-Army » 04 май 2010 23:03

Всеки наш мач до сега се говореше - ще е нареден и ще биете.
Какво стана гарги проскубани , всичките ни мачове в които го казахте това не се случи.Много ви е страх нашия мач да не е нареден , та случайно да останем в А група а ?

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 04 май 2010 23:10

Що се излагаш така бе, момче?!
Ако БФС бе решило да прави нещо едва ли щеше да чака последния момент!
Ми щяхме да си вземем мача с Миньоро...нямаше да паднем и от "Монтана" у дома и дори още в началото щяха да ни ударят едно рамо срещу "Черно море", които с като трън в плътта за софийските грандчета!

БФС как така реши да урежда нещо без да получи нещо!
Коко пари не дава, това стана ясно вече на всички...ако не беше така щяха да си стиснат ръцете с Фори и сега щяхме да гледаме сейра на другите отбори, а не самите ние да ставаме за сейр!
Изображение

Потребителски аватар
Lauta-Army
Контакти:

Мнениеот Lauta-Army » 04 май 2010 23:23

Кво искаш да кажеш , че на нас съдийте ни удрят рамо ли бе ? Тотално си изперкал , последния кръг ще видиме дали орките от перник ще ви скочат както на нас го направиха

valiosl
Контакти:

Мнениеот valiosl » 04 май 2010 23:52

Какво искаш,всички да ви лягат.Играйте,вземете си мачовете, а не да хленчите накрая кой ви е виновен.Преди 5, 6 кръга писах във форума че най застрашен е Локо Пловдив, пред вид на тежката му програма до края.Много хора ми се смяха, виждаха Локото дори на 5, 6 място. Сега всичко си идва на място.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 05 май 2010 00:31

Лично моето мнение е че Локо Мз и Локо Пд трябва да останат в А-група,Сливен отива във Б,а Г.Бачев Коко Динев и Лечков трябва да отидат директно в затвора.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 05 май 2010 00:58

http://gong.bg/get_audio.php?audio_id=12149

eто, първият половин час е култов!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 05 май 2010 08:22

8-)
СЛАВИЯ няма да легне на Локо Пд., а като се има предвид и това, че белите играят успешно срещу този противник мисля, че и Христо Бонев няма да ги спаси .... 8-)
Жалко, че Пловдив ще остане без отбор в "А" група, но не вярвам Венци да продаде накрая, след като цял сезон игра мъжки и честно ... или почти (като изключим мача с Левски). 8-)
Разбира се, не бива да изключваме варианта Локо Пд. сами да си вземат нещо от мача, защото имат добри футболисти и са далеч по-мотивирания отбор в случая ...
СЛАВИЯ просто доиграва сезона.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

slabiq_forever

Мнениеот slabiq_forever » 05 май 2010 08:41

Венци рядко се обажда преди някой мач на Славия , но обади ли се има нещо съмнително . Каза си човека ,че били обезкървени предния мач . Е добре де нали все пак си играл на нож с Черноморец , как да няма картони . А ако са си ги изпросили умишлено ? Струва ми се , че Локото минават през София леко , леко по терлички .

Върни се в “Футбол - България”