Къде да тренирам ??

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Къде да тренирам ??

Мнениеот PFC Litex » 04 май 2010 22:20

Между другото тези школи по София нямат ли приемни изпити и т.н., или всичко е на принципа "на един приятел детето"? :roll:

В Академия Литекс за да влезеш има приемен изпит в края на месец май, на този изпит може да се запише всеки един и издържи ли го, го приемат, като първата година му е тестова. Покаже ли качества и развитие остава, не покаже ли тези неща го освобождават.
Изображение

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 04 май 2010 22:24

PFC Litex написа:Между другото тези школи по София нямат ли приемни изпити и т.н., или всичко е на принципа "на един приятел детето"? :roll:

В Академия Литекс за да влезеш има приемен изпит в края на месец май, на този изпит може да се запише всеки един и издържи ли го, го приемат, като първата година му е тестова. Покаже ли качества и развитие остава, не покаже ли тези неща го освобождават.

точно така имаше едно момче драгомир от галата варненско той беше в литекс ама си дойде в варна и сега тренира в спартак вн

soldierflag
Контакти:

Мнениеот soldierflag » 04 май 2010 22:26

Cesc Fabregas написа:
soldierflag написа:
Cesc Fabregas написа:От Дружба не е толкова трудно. Има транспорт с 204 от Дружба до Борово, и после имаш 10 минути пеша ходене до Овча Купел...не е трагедия, стига да имаш желание ;)

Знам, че има 204, но знам и откъде минава и колко време приблизително ще отнеме прехода. ;)

Еми около час е някъде... ;)

Може и да го постигне този рекорд, ама малко се съмнявам. :lol:

barcho
Контакти:

Мнениеот barcho » 04 май 2010 22:28

Какъв е точния адрес на стадиона на Славия

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 04 май 2010 22:37

barcho написа:
Middlesbrough написа:на кой отбор си фен :?:

Фен съм на Левски от БГ отборите , но се съмнявам да ме вземат в Левски . Доколкото знам там нивото на 97 е малко по-високо от моето .. :| :|

на децата в Левски единствено дрогата им е на високо ниво а иначе най-добре в Академик там почти няма корупция

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 04 май 2010 22:39

PFC Litex написа:Между другото тези школи по София нямат ли приемни изпити и т.н., или всичко е на принципа "на един приятел детето"? :roll:

искаш да кажеш че не те обучават а ползват готови обучени това ще е академия сигурно за след средно образувание

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 май 2010 22:46

james написа:

искаш да кажеш че не те обучават а ползват готови обучени това ще е академия сигурно за след средно образувание

Според теб как да вземат всеки един жалещ без да има и грам футболни качества просто еи така?
Точно за това са тези изпити. Покриваш изискванията, сторнират резултатите и като си се представил добре те приемат.
Изображение

soldierflag
Контакти:

Мнениеот soldierflag » 04 май 2010 23:15

barcho написа:Какъв е точния адрес на стадиона на Славия

ул. Коломан
Аз съм тренирал там, ама един по-интелигентен спорт. Но живея доста близо (на около 30 мин. с грАДСКИ транспорт).

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 май 2010 23:53

soldierflag написа:
Cesc Fabregas написа:
soldierflag написа:
Да ама от Дружба до Овча купел или Красна поляна е 3 дена път с камили.
От Дружба не е толкова трудно. Има транспорт с 204 от Дружба до Борово, и после имаш 10 минути пеша ходене до Овча Купел...не е трагедия, стига да имаш желание
Знам, че има 204, но знам и откъде минава и колко време приблизително ще отнеме прехода.
Еми около час е някъде...

Tолкова ще му коства само докато мине през трафика между Плиска и НДК по Цариградско и България;)Има и друг вариант.Щом живее в първа част да хване 604 до Пирогов и от там с трамвая до Овча купел :idea:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Футбол - България”