Къде да тренирам ??

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

barcho
Контакти:

Re: Къде да тренирам ??

Мнениеот barcho » 04 май 2010 20:57

Middlesbrough написа:на кой отбор си фен :?:

Фен съм на Левски от БГ отборите , но се съмнявам да ме вземат в Левски . Доколкото знам там нивото на 97 е малко по-високо от моето .. :| :|

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 май 2010 20:57

barcho написа:Здравейта аз съм 97 година .. И искам да тренирам футбол .Къде ще е най-добре да тренирам в София? ?

готина тема - аз лично се съмнявам, че ако стана на 97г. трудно ще ставам от леглото - сега за форум и писане и въобще за сърфиране в нета и дума не може да става

Виж, това за спорта и тренирането е друга лира - там ти трябват.................гирички или евентуално триене на темата - на първата ти тема във форума де :geek:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 04 май 2010 20:58

Бижутера написа:Ама ако иде в Левски и Славия трябва да си приготви парички за рушвет, иначе мачовете ще ги гледа отстрани на пейката :mrgreen:

не е ли насякъде така :Д

Офтопик:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 04 май 2010 20:58

Cesc Fabregas написа:
PFC Litex написа:Също така е важно къде са най-добри треньорите.

Ами именно-в Левски и Славия. ти други идеи имаш ли? Освен тва е много важно да е на добри терени нали знаеш колко момчета от ранна възраст се контузват заради лоши условия, и това ги отказва:? Ако момчето му се рита на сгрурия, нека иде в ЦСКА или ЛокоСф, или Септември София ;)

Септември играят само на извуствена трева и 4-5 пъти в месеца на стадиона така че му препоръчвам да отиде именно там. ;)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 май 2010 20:58

поднасям извинения, не разбрах автора

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 04 май 2010 21:01

barcho написа:Здравейта аз съм 97 година .. И искам да тренирам футбол .Къде ще е най-добре да тренирам в София? ?

А ти къде живееш приятел все пак трябва и да ти е удобно мястото на което ще тренираш ;)

barcho
Контакти:

Мнениеот barcho » 04 май 2010 21:02

lisynger написа:

А ти къде живееш приятел все пак трябва и да ти е удобно мястото на което ще тренираш ;)

София .. в кв.Дружба 1
Червено Знаме ми е най-близо , но незнам там как са нещата ..
Последна промяна от barcho на 04 май 2010 21:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 май 2010 21:13

lisynger написа:
Cesc Fabregas написа:
PFC Litex написа:Също така е важно къде са най-добри треньорите.

Ами именно-в Левски и Славия. ти други идеи имаш ли? Освен тва е много важно да е на добри терени нали знаеш колко момчета от ранна възраст се контузват заради лоши условия, и това ги отказва:? Ако момчето му се рита на сгрурия, нека иде в ЦСКА или ЛокоСф, или Септември София ;)

Септември играят само на извуствена трева и 4-5 пъти в месеца на стадиона така че му препоръчвам да отиде именно там. ;)

Ами възможно е, признавам, че за там ми е малко стара информацията :oops: :oops: Казва каквото знам ;) Не искам да му навредя нарочно, разбира се! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 04 май 2010 21:19

barcho написа:
lisynger написа:

София .. в кв.Дружба 1
Червено Знаме ми е най-близо , но незнам там как са нещата ..

Еми там са ужасяващи нещата)(пък и щом не си армейче хептен няма да ти е кеф) мисля, че и Академик са ти близко, но и там е същото ла-но

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 04 май 2010 21:31

k_oleto написа:

готина тема - аз лично се съмнявам, че ако стана на 97г. трудно ще ставам от леглото - сега за форум и писане и въобще за сърфиране в нета и дума не може да става

Виж, това за спорта и тренирането е друга лира - там ти трябват.................гирички или евентуално триене на темата - на първата ти тема във форума де :geek:

:mrgreen: :lol: :? :o
Абе човек ти сериозно ли?!?!?!?!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “Футбол - България”