Middlesbrough написа:на кой отбор си фен
Фен съм на Левски от БГ отборите , но се съмнявам да ме вземат в Левски . Доколкото знам там нивото на 97 е малко по-високо от моето ..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Middlesbrough написа:на кой отбор си фен
barcho написа:Здравейта аз съм 97 година .. И искам да тренирам футбол .Къде ще е най-добре да тренирам в София? ?
Бижутера написа:Ама ако иде в Левски и Славия трябва да си приготви парички за рушвет, иначе мачовете ще ги гледа отстрани на пейката
Cesc Fabregas написа:PFC Litex написа:Също така е важно къде са най-добри треньорите.
Ами именно-в Левски и Славия. ти други идеи имаш ли? Освен тва е много важно да е на добри терени нали знаеш колко момчета от ранна възраст се контузват заради лоши условия, и това ги отказва:? Ако момчето му се рита на сгрурия, нека иде в ЦСКА или ЛокоСф, или Септември София
barcho написа:Здравейта аз съм 97 година .. И искам да тренирам футбол .Къде ще е най-добре да тренирам в София? ?
lisynger написа:barcho написа:Здравейта аз съм 97 година .. И искам да тренирам футбол .Къде ще е най-добре да тренирам в София? ?
А ти къде живееш приятел все пак трябва и да ти е удобно мястото на което ще тренираш
lisynger написа:Cesc Fabregas написа:PFC Litex написа:Също така е важно къде са най-добри треньорите.
Ами именно-в Левски и Славия. ти други идеи имаш ли? Освен тва е много важно да е на добри терени нали знаеш колко момчета от ранна възраст се контузват заради лоши условия, и това ги отказва:? Ако момчето му се рита на сгрурия, нека иде в ЦСКА или ЛокоСф, или Септември София
Септември играят само на извуствена трева и 4-5 пъти в месеца на стадиона така че му препоръчвам да отиде именно там.
barcho написа:lisynger написа:barcho написа:Здравейта аз съм 97 година .. И искам да тренирам футбол .Къде ще е най-добре да тренирам в София? ?
А ти къде живееш приятел все пак трябва и да ти е удобно мястото на което ще тренираш
София .. в кв.Дружба 1
Червено Знаме ми е най-близо , но незнам там как са нещата ..
k_oleto написа:barcho написа:Здравейта аз съм 97 година .. И искам да тренирам футбол .Къде ще е най-добре да тренирам в София? ?
готина тема - аз лично се съмнявам, че ако стана на 97г. трудно ще ставам от леглото - сега за форум и писане и въобще за сърфиране в нета и дума не може да става
Виж, това за спорта и тренирането е друга лира - там ти трябват.................гирички или евентуално триене на темата - на първата ти тема във форума де
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта