Имате ли проблем със слушане на спортно шоу Гонг online?

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veselin111
Контакти:

Имате ли проблем със слушане на спортно шоу Гонг online?

Мнениеот veselin111 » 27 яну 2012 17:13

Здравейте,
от доста време вече, ми се случва когато си пусна в 17:00 Спортно шоу Гонг online, постоянно да ми забива, буферира и блокира. Когато слушам дарик радио през останалото време на деня(както и с други радиостанции), нямам такъв проблем - проблема започва точно в 17:00 или 17:01 със започването на Гонг-а. Това ми се случва и в офиса и в къщи, т.е. на различни компютри и различни интернет доставчици. От град Пловдив съм, не знам дали има някакво значение. Когато съм на компютъра и ми забие просто го рефрешвам и пак започва, но не мога да го слушам и да си върша някаква друга работа, защото през няколко минути спира.
Някой друг има ли такъв проблем или да търся причината при мен?

пп Смея да твърдя, че интернета ми е с добро качество и проблема не е в него.

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: Имате ли проблем със слушане на спортно шоу Гонг online?

Мнениеот rado. » 27 яну 2012 17:40

veselin111 написа:Здравейте,
от доста време вече, ми се случва когато си пусна в 17:00 Спортно шоу Гонг online, постоянно да ми забива, буферира и блокира. Когато слушам дарик радио през останалото време на деня(както и с други радиостанции), нямам такъв проблем - проблема започва точно в 17:00 или 17:01 със започването на Гонг-а. Това ми се случва и в офиса и в къщи, т.е. на различни компютри и различни интернет доставчици. От град Пловдив съм, не знам дали има някакво значение. Когато съм на компютъра и ми забие просто го рефрешвам и пак започва, но не мога да го слушам и да си върша някаква друга работа, защото през няколко минути спира.
Някой друг има ли такъв проблем или да търся причината при мен?

пп Смея да твърдя, че интернета ми е с добро качество и проблема не е в него.

+1926

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 яну 2012 19:56

Това си е закон да забива когато започва гонга :( А не е от вчера този проблем,както му се вика.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

bobyfil
Контакти:

Мнениеот bobyfil » 07 фев 2012 16:12

ot njakolko dni v rajona na blagoevgrad signala na darik radio e mnogo losh.Neprekusnato ima smushtenija,izchezva za njakolko minuti,pak se pojavjava i t.n.

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 13 фев 2012 16:32

Да, сървъра им е няква бракма, поддържа 300-400 човека максимум :lol: Редовно е така.
Изображение

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”