Светослав Табаков се изказва неподготвен

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Светослав Табаков се изказва неподготвен

Мнениеот obi4am_pirin » 20 окт 2011 17:01

Светослав Табаков пак се изказва неподготвен в тема в гонга!Бербатов не разбрал посланието на съра!Само Табаков не е наясно със заплатата която взима Берба в Юнайтед и само Табаков не е разбрал че към определен момент Берба ще може да си тръгне като свободен агент и да прибере доста пари при следващ трансфер!Прибира си милионите а някои се упражняват на негов гръб!Завист...колко завист има на този свят!
Последна промяна от obi4am_pirin на 20 окт 2011 19:29, променено общо 1 път.
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Re: Светослав Табаков се изказва неподготвен

Мнениеот Тони Шумахер » 20 окт 2011 17:27

Само да ти кажа , че МЮ има опция да му поднови автоматично договора с 1 година ! Не си мисли , че ще го пуснат без пари :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 20 окт 2011 17:40

Тони Шумахер написа:Само да ти кажа , че МЮ има опция да му поднови автоматично договора с 1 година ! Не си мисли , че ще го пуснат без пари :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз пък да ти кажа това ще е екстра за него!Ще си взима големите кинти! ;)
хахахахах

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 20 окт 2011 17:45

Тони Шумахер написа:Само да ти кажа , че МЮ има опция да му поднови автоматично договора с 1 година ! Не си мисли , че ще го пуснат без пари :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Тe да не са луди да му подновят договора и да му плащат огромната заплата-100 хиляди паунда на седмица още поне един сезон.Явно и Табаков изобщо не е в час.На Бербатов му стана много ясно каква ще е ситуацията този сезон,но той предпочете да си взема заплатата и да изчака да му изтече договора.Другаде трудно ще взема тези пари.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 20 окт 2011 17:48

по 1 000 000 лв на месец!Нека му е лошо!Уредил е и внуците!Табаков за целият си живот няма да види толкова пари!
хахахахах

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 20 окт 2011 17:51

mirodes написа:

Тe да не са луди да му подновят договора и да му плащат огромната заплата-100 хиляди паунда на седмица още поне един сезон.Явно и Табаков изобщо не е в час.На Бербатов му стана много ясно каква ще е ситуацията този сезон,но той предпочете да си взема заплатата и да изчака да му изтече договора.Другаде трудно ще взема тези пари.[/quote

О.К. момчета , Манчо са малоумници......хахахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 окт 2011 17:59

Не намирам логика нито в приказките на Табаков,нито в поведението на изкукуригалото шотландско старче.Трябва да си пълен идиот,за да държиш най-добрия си играч на пейката и да го пуснеш без пари.Просто трябваше да пусне Бербатов в някой и друг мач и да го продаде през трансферния прозорец.Така хем щеше да има полза от него,хем щеше да вкара някакви пари в клубната каса.По тоя начин съра превърна Митко в най-скъпо платения безработен в света.Преди години и Шустер беше в подобна ситуация в Барселона.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 20 окт 2011 18:07

Ако отиде в някой от новоизлюпените милионери, като Малага, Анжи, ПСЖ, дали пък няма да взима такава заплата, че и по-голяма.
Един картоф, една чорба, един коптор!

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 20 окт 2011 18:15

dikanio написа:Ако отиде в някой от новоизлюпените милионери, като Малага, Анжи, ПСЖ, дали пък няма да взима такава заплата, че и по-голяма.

:) :) Лек пример Самуел Етоо..... , няма лошо ! Парите не миришат , мисъл на император Тит Флавий Веспасиан ! Това на шега , а сериозно в Берба има още много "хляб" и дано си намери подходящ за класата си отбор !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 окт 2011 18:18

Май сърчето не разбра посланието на Бербатов. Дръж ме на скамейката, а аз ще ти прибирам по 5 млн. паунда на година.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”